• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beğenilme isteği?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
kızlar bende ve yakın arkadaş çevremde bu istek var ama hiç faaliyet yok:86:yani benim sevgilim var aslında ama dediğim şey yanlış anlaşılsın istemiyorum ama yanlış anlaşılcakta bir şey birazda,ben istiyorum ki böyle ben beğeniliyim böyle arkadaşlık teklifi gelsn ya da ciddi düşünenler gelsn ama ben reddediyim ya bu kötü bi şey mi onu da çok tartamıyorum ama istiyorum dürüst olmak gerekirse yani bu sadece benle de sınrlı değil sevgilisi olmayan arkadaşlarım da aynı şekilde düşünüyorlar ve 5kızız hiç birimize bir teklif gelmedi yani erkekler mi çekiniyor artık acaba ve bu arada belirtmek isterimki çirkin değiliz:))gayet güzel kızlarız:)istediğimiz şey okununca kötü olarak algılanabilir aslında ama bunu aslında içimizden hepimiz isteriz diye düşünüyorum dürüst olursak ne dersiniz:61:

senin erkek arkadasn varmıs ztn, ondan öte dünya mı var? erkekler neden erkek arkadası olan birine tekrar teklif etsinki yanlıs anlama ama bu biraz garip geldi hem hiç teklif gelmedi demişsin erkek arkadasın varmıs o zmn senmi teklif ettin. buda belki cok önemli değil önemli olan su anda onunla mutlu olman ondan baskasını düşünmemen gerekir. ben anlayamadım daha ne istediğini dikkat et daha cogunu isterken tamamen yanlız kalma

kullandığınız kelimelere dikkat ederek kurun cümlelerinizi lütfen.. benim sevgilim olduğunu ve kız arkadaşlarımında sevgililerinin olup olmadığını bilen yok yani ben kendimi bi kenara atarak soruyorum sorumu eskiden erkekler gelirdi söylerdi diyorum şimdi değişti mi yoksa biz mi görmüyoruz?yoksa ben sevgilimle mutluyum yani kendimi içine katmam yanlış anlaşılmayı işin içine çekti

biz de 5 arkadaşız hiçbirimizin sevgilisi yok.hep konuşuruz neden yok falan diye.ama sizden farkımız söyle bi tane olsun adam gibi olsun öyle gelsin reddedelim falan değil.bence siz de elinizdekinin kıymetini bilip böyle bişey düşünmeyin bile

şu akıl fikir versin vb kurulan cümleler kurcaksanız kurmayın daha iyi herkesn aklı fikri var çok şükür direk konuları anlatılanları neresindn bulup çeksemde laf atsam diye okumayın lütfen,sizin içinizde hiç olmuyor mu böyle bir düşünce kendinizi güzel hissedip iyi de olduğunuzu düşündüğünüzde yalnızsanız hiç sorgulamıyor musunuz?neden diye benim dediğim de bu işte

Bence bu duyguyu sadece bu an hissetmek istiyorsundur sebebi ise sadece bu aralar özgüveninin düşük olması.Arkadaşın kalkıpta bu meseleyi hayatının odak noktası haline getirmiş olabileceğinide düşünmüyorsunuz herhalde hanımlar.

bence sevgilisi de onu mutlu etmiyo olabilir.yanı ne bilim ben asla istemem biri bana teklif etsin filan hatta ben erkeklerden aşırı rahatsız oluyorum o yüzden garip geldi açıkçası....

Konu sahibinin 15-18 yaş arasnda olduğunu ve ergenlik sendromları gecrdğni dsnyorum.. Bi de kızıyosnz ya k.bakmayn ama ne denmesni beklyodnz alacğnz tepknin sz de farkndasnz.. Allah askına kızlar yaa mantklı bulan var mı? Sevglisi var ama erkeklern onu beğenmdğni niye çkma teklf etmedğni dert edyo.. Bence svglnz yazdklarnızı okusaydı yıkılırdı

bu forumu anlamıyorum gerçekten çok fazla var bu her konuda bir öfkelenme bir seviyeyi düşürme bir akıl verme isteği neden yani neden yapma gereği duyuyorsunuz bunu?ben kötü bir şey demedim her insanda vardır beğenilme isteği ister sevgilim olsun ister olmasın bugunlerde kendimi belki kötü hissettiğim için böyle düşünüyorumdur sizin olmuyor mu hiç o zamanlrda daha çok iltifat almk istemiyrmusunuz birisi size bugun ne güzel olmuşsun dediğinde gururunuz okşanmıyor mu yani olay haline getirmeyin ya bu konuyu ahlaksızlık falan değil bu yani hepinizde var bu ama biri söyleyince aa ne ayıp oluyo

kullandığınız kelimelere dikkat ederek kurun cümlelerinizi lütfen.. benim sevgilim olduğunu ve kız arkadaşlarımında sevgililerinin olup olmadığını bilen yok yani ben kendimi bi kenara atarak soruyorum sorumu eskiden erkekler gelirdi söylerdi diyorum şimdi değişti mi yoksa biz mi görmüyoruz?yoksa ben sevgilimle mutluyum yani kendimi içine katmam yanlış anlaşılmayı işin içine çekti

hiç kendini kenara atmamışsın =) direk kendini ortaya koyarak yazmışsın..ya yazmayı bilmiyorsun yada yorumlar acıttığı için kendini şimdi geri çekiyosun!...:) yazdığını okursan kendini kenaramı çektn ortayamı attın görürsün

Konu sahibinin 15-18 yaş arasnda olduğunu ve ergenlik sendromları gecrdğni dsnyorum.. Bi de kızıyosnz ya k.bakmayn ama ne denmesni beklyodnz alacğnz tepknin sz de farkndasnz.. Allah askına kızlar yaa mantklı bulan var mı? Sevglisi var ama erkeklern onu beğenmdğni niye çkma teklf etmedğni dert edyo.. Bence svglnz yazdklarnızı okusaydı yıkılırdı

madem bu kişinin ergenlik sendromu geçirdiğini düşünüyorsunuz o zaman bu şekilde azarlayan değilde daha öğüt veren yol gösteren şekilde yorumlar yapın bence hepimiz belli dönemlerde beğenilmediğimizi düşünmüşüzdür birinin onu beğendiğini görmesi sevgilisini aldatacak anlamına gelmez birden çok sevgilim olsun dememiş sadece belliki güzel olduğunu duymak istiyor karşı cinsten belki erkek arkadaşı bunu yeterince ifade etmiyordur ona..

bence kendine güven her zaman dik yürü ve güzel olduğundan emin ol en önemlisi aynaya baktığında senin kendini beğenmen herkesin kendine özgü bir güzelliği vardır her zaman ayrıca erkeklerin çekinip gelememeside olumlu bir şeydir bir kız için demek ki uzaktan sert bir izlenim veriyosun bundan memnun ol bence :34:

benimçekinicek canımın acıcak bir yanı yok merak etmeyin ama sizler her daim konuları başka yerere çektiğiniz için sadece ortada kendim yokum beni çıkarın birde oşekilde yorum yapın dedim ama boş yere demişim işte malum tartışmaları çok sevdiğiniz için..

benimçekinicek canımın acıcak bir yanı yok merak etmeyin ama sizler her daim konuları başka yerere çektiğiniz için sadece ortada kendim yokum beni çıkarın birde oşekilde yorum yapın dedim ama boş yere demişim işte malum tartışmaları çok sevdiğiniz için..

canım benim sen önce ne yazdığını bilicek kıvama gel sonra tartışabilirsin benle =) yoksa senle şu halde tartışmam zaten şimdi sana hoşçakal iyigeceler

Back
X