İyi günler herkese. Umarim gununuz guzel geciyordur. Neyse gelelim meseleye. Ben kendimi herkese begendirmeye calisiyorum. Benim hakkimda kotu konusmasinlar diye caba gosteriyorum. Benden neferet etmesinler diye cabaliyorum. Her kimle konussam ilkin rahat oluyorum. Ama zamanla acaba beni begenmeyecek mi, cok mu konustum, bunu demese miydim, acaba beni zamanla taniyip sogur mu diyorum. Surekli kafamda bu sorular. Suan konustugum kisiyi cok sevdim. Ciddi dusunuyorum. Gercekten kanim isindi. Ikili iliskilerde ve grup ile olan bulusmalarim olmuyor. Bulusunca iyi konustuk ama birkac gundur beceremiyorum sanirim konusmayi. Bana surekli konu ac niye acmiyorsun. Hep ben konusuyorum diyor. Birseyler anlatiyorum. Evet tamam hmm diyor. Aynisini ben yapinca da niye konusmuyorsun falan diyor. Ben zaten cok konusmam dinlemeyi severim diyorum boyle olmaz diyor. Instagram kullanmiyorum icimi doktugum fake bi hesabim vardi. Dun oradan konusmaya basladik. Ama olmuyor beceremiyorum. Aslinda bana karsi ilgili ama sanirim ilgisini kaybediyor. Yani onu kaybetmekten korkuyorum. İşin özü bu. Beni begenmezse gururum cok incinecek gibi hissediyorum. Bilmiyorum icimi dokmek istedim.
Son düzenleme: