Beğenilmeyen erkek arkadaş

Anneler hep böyledir illa bi kulp bulacaklar. Ama hemen tamam demelerini beklemekte normal değil bence boşverin aşılcak şeyler bunlar siz aşkınıza bakın

Tip değil de 10 kardeş zor.Benim eşim 7 kardeş oradan biliyorum ama şimdi size her şey toz pembe anlayamazsiniz.Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin...

Valla anneler her damat adayina kusur bulmuyo. Misal benim annem tipsizse tipsiz der ay anne gunah mi diyeyim sanki yolda birini gorunce icinizden bu dusunce hic gecmiyo. Anneler baska bakiyolar ve %95 hakli cikiyolar.

Babamlar 6 kardes nerde cokluk orada b*kluk hesabi. Babam ikinci cocuk Allahim borc yapan abiciiim diye aglamakli ariyo. Borc veriliyo sonra sessizlik bayramda bile aramiyolar birak borcu geri vermeyi. Annemler de 4kardes annem en buyuk onda da durum ayni. Eger sevgilin en buyukleriyse kosarak kac annen hakli.

Sen yanina yakistiriyorsan,seciyorsan,huyu,suyu gonlune goreydr tipe takilma derim..anneler zaten kimseleri yakistiramaz kizlarina..caliskansa,durustse iyi huylara sahip ama en onemlisi esivorsan sevgine sahip cik..zamaninda bi sevgilim vardi..kulaklari kepce dye herkes bisey soylediydi..genclik iste baskalarinin begenmesi kimin umrundaysa ama ben o aklimla biraktim cocugu..simdi mi???31yasinda hala bekar ve o cocugun ahini aldigini dusunen biriyim..kalbinin sozunu dinle baskalarini degillll

Back
X