Beğenmediğim dertler gelip beni yediler

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Annesiz kaldıktan sonra kimsenin derdini begenmemeye başladım. Amaan bunu mu dert ediyosun. Haha derslerini dert ediyo aman ne olacak o dertten demeye basladim.Su an okulum uzamak üzere ve ben nefes alamıyorum. Ogrendim ki derdin küçüğü büyüğü yokmuş ben dersimi aldım siz siz olun aman arkadaşım bunu mu dert ettim kendine demeyin bu da benden size nasihat olsun

Rahman annelerimizi korusun ,basimizdan eksik etmesin :KK200:
Ne guzel demis Mevlana ‘Rabbine dönüp “benim büyük bir derdim var” deme. Derdine dönüp “Benim büyük bir Rabbim var” de!’

Aminn rabbim hic kimseyi kimsesiz ve dermansız birakmasin

Annesiz kaldıktan sonra kimsenin derdini begenmemeye başladım. Amaan bunu mu dert ediyosun. Haha derslerini dert ediyo aman ne olacak o dertten demeye basladim.Su an okulum uzamak üzere ve ben nefes alamıyorum. Ogrendim ki derdin küçüğü büyüğü yokmuş ben dersimi aldım siz siz olun aman arkadaşım bunu mu dert ettim kendine demeyin bu da benden size nasihat olsun
Allah rahmet eylesin annenin mekani cennet olsun.

Bahsettiğin dert çok büyük bir dert ama Allah sevdiğin başka birini almasın senden. Zamanlı ölüm versin hepimize.
Bu tür büyük kayıplardan sonra dünya meseleleri boş geliyordur ama her şeye rağmen hayat devam ediyor.

Umarım en kısa zamanda hayatın düzene girer

Benim de babam öldükten sonra başka ölümlere üzülemez oldum.dirençli oluosun hayata karşı daha çok aslında ondan gelisiyor öle bi tutum

Annenin mekani cennet olsun. Nur icinde yatsin.
Hayata dair ogrendigim bir sey varsa o da mutlak mutluluk diye birsey olmadigidir. Herkese tasiyabilecegi kadar yuk veriliyor. Alacagimiz dersler onemli. Eger dersimizi almazsak baska bir sinavdan o dersi cikarmamiz gerekiyor.
Insanin sevdiklerini kaybetmesi zor ve aci verici. Ama hayat da bize devam ettigini bir sekilde gosteriyor iste. Rabbim yardimcin olsun, sana kolayliklar versin.

Back
X