Bekar Erkeklerin Metresleri

saciuzunaklikisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
3.451
11
73
Ankara
Yazımı yazmadan önce Facebook'ta yakında '' Bekar Erkeklerin Metresleri '' isimli yazımı yayınlayacagımı belirttim. Ardından mesajlar gelmeye başladı .Selin Hanım yanılıyorsunuz , metres evli erkeklerle birlikte olan kadınlara denir.Evetttttt.. İste benim yazımın amacı da bu.

Hayır…….. bekar erkeklerin de metresleri var . İddiia ediyorum . Nasıl biliyormusunuz?

Bildiğimiz kadarıyla erkekler 2 şekilde karsı cins ile ilişki kuruyorlar. Ya fiziksel olarak , bir gecelik tabir ettiğimiz, ya da sevgilileri oluyor.

Fakat aslında belli bir tarz erkeklerin bir ilişki türü daha var. Anlatmaya başlayayım. İşte bu bazı tarz olan erkekler ya aile zoru ile yada kendileri kabul edip, tartıp kendilerine ileride hayat arkadası olacak olan kızları belirlerler. İste benim evlenecegim kadın derler. Ve bu evlenecekleri kadını hem severler hem de mantık olarak onlar için mukemmel bir eşlerdir. Konusurlar ve evlenmeye karar verirler. Fakat bekarlıktan evlilige gecen sürede kendilerine bir sevgili yaparlar.

Bu sevgili daha önceki kız arkadasları olan sevgilileri gibi degildir. Daha ciddidir. Dertlerini paylasırlar , hediyeler alırlar, mükemmel bir fiziksel beraberlik paylaşırlar. Zamanlarının cogunu beraber gecirirler. Kavga yoktur , sıkıntı yoktur. Muhtesem bir sevgililik vardır. Ohhh be dünya bu derler. Baglılık yoktur cunku ilişkinin basında muhakkak bir yalan soylenir. '' Canım benim ailem bizim ilişkimizi onaylamıyor ,keşke farklı olsaydı vsvsvvss. Askım bizim gelecegimiz olamaz cunku ben yeni bir ilişkiden cıktım cok ciddiye gidiyordu. Bir daha oyle sıkıntılara girmek istemiyorum . vsvsvsvsv ''

Yani bu yeni sevgili baştan birlikte olmayacaklarını bilmektedir. Fakat bizim esas oglanımız ilişkide o kadar iyi o kadar muhtesem davranıyordur ki, yeni sevgili kendini prensesler gibi hissediyordur.

Tabii arada sunu unutmuyalım , bizim esas ogllan evli olmadıgı için bizim kızımızla rahatlıkla gezebiliyordur. Bu da tabii isin boyutunu degistiriyordur. Hatta belki tatillere bile gidiliyordur. Etraflarındaki uc bes arkadas iliksiyi biliyordur. Ve arkadaslarla beraber gezme programları bile yapılıyordur. Tabii yeni sevgili bilmiyordur ki bizim esas oglan tüm arkadaslarına , amannn sadece geziyorum bizim sonumuzun olmayacagını soyledim o da kabul etti demektedir.

Tabii esas oglanın anne ve babası bu iliksiyi duymus olsa da !!! Esas oglan yalanlar. Merak ediyorsanız, bu olaylar olurken evlenilecek kız bir kosede gururla duruyordur. Hicbir seyden habersiz. Aile ve esas oglanın poh pohuyla.

Neyse zaman gecer esas oglanın evlilik macerası yaklasmıstır. Peki sıra geldi yeni sevgiliye yolu gostermeye, eee bagırıs cagırıssız bir iliski, kavga yok eeeee nasıl yolu gostericek. Mmmmm bahane.

Arkadaslarına danısır, acık arar , karar verilmistir. Tek bir soz ile yeni sevgiliyi suclar esas oglan ve 1 kelime ile iliksiyi bitirir, evlenmek uzere oldugu kıza gider.

Yeni sevgili kafasında soru isaretleri, paylastıgı onca güzel anılar ile ortada kalır. Cevap bekler,cevap gelmez. Sonunda isin gercegini anlar. O bekar bir erkegin metresi olmustur.

UNUTMAYIN Kİ BİRİNİN MUTSUZLUĞU ÜZERINE KURULMUS BIR MUTLULUK ASLA GERCEKLESMEYECEKTIR.

SELİN BORONKAY

Yazı çok güzel bence pek çok gerçeğe değiniyor.

evet malesef böyle erkek müsvetteleri var.bana göre aradaki imza hiç bişeyi değiştirmez ha evliyken yapılmış ha bekarken.insan kandırmak insanla oynamak her zaman ahlak ve kişilik bozukluğudur bana göre .
burada iş bayanlara düşüyo bu tür oyunlara kapılmamak için gözünü dört açmak gerekiyo.ben hayatımda hiç bi zaman pembe gözlük takarak yaşamadım.hep gerçekçi baktım .....

Çok güzel bir paylaşım...

Dikkat etmek lazım ! Ama nasıl farkedebilirsin ki... Allah bu durumlara düşürmesin kimseyii.

Yalnış 1. Herşeyi sevgili olarak yaşadığın için sen zaten onun her istediğini yapmış oluyorsun daha ne istesin ki. Suçlu tek erkek değil ki onunla tatile giden kıza suç yok mu?

Herşeye izin vermeseydi mesafelerini belli etseydi metres duruma düşermiydi. Düşmez di... Erkek ahlaksızda kadın çok mu ahlaklı bu durumda? Erkek gezilecek tozulacak fiziksel temas kurabileceği birini aramış bulmuş.... Buna alt yapı oluşturanlar suçlu değil mi?

kadınlar çok hassastır... amaç suçlu aramak değil tabiki bu acıyı yaşayan kandırılan insanlar çoğunlukta...
sebep olanlar arkalarına bakmadan giderler... gidenler çok karakterli değiller zaten...AMa şu var "ALma mazlumun ahını çıkar aheste ahest"e derler.
Allah büyük "herşeyin hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün " ...bu şekilde tamamlamak geldi içimden.

Son düzenleme:
Yazıya göre erkek en baştan sonu olmayacağını söylüyormuş...eee bunu bile bile ilişkiye devam eden bayanda, esas oğlanla takılıyodur..öyle bayanlar yok mu? var tabiki..dolayısıyla karşılıklı alışverişten sonra kimsenin mağdur olmadığını düşünüyorum..

aynen.
neden kadınlar hep evlenmek için ilişki yaşıyomuş gibi algılanıyor ki? o mantıkta erkekler olduğu gibi kadınlar da var. bir kadın da böyle bir ilişkiden zevk alabilir, tercih meselesi sadece. ama kadın kısmısı illa ki dramatize edilir. sanki kadın ne yaparsa erkeği hoşnut etmek için yaparmış da, kendi hiç zevk almazmış gibi. alakası yok, adam baştan dürüstçe söylemiş ilerisi yok diye. gazozuna ilaç katıp ırzına geçmiş gibi adamı suçlamak manasız.

Yazıya göre erkek en baştan sonu olmayacağını söylüyormuş...eee bunu bile bile ilişkiye devam eden bayanda, esas oğlanla takılıyodur..öyle bayanlar yok mu? var tabiki..dolayısıyla karşılıklı alışverişten sonra kimsenin mağdur olmadığını düşünüyorum..

Evlenemeyiz deyip ilişkiye kendini kaptırmış görünen bir erkek sanırım bahsedilen. Hal böyle olunca kadın ister istemez bağlandık birbirimize sanıp evlilik düşünmeye başlayabilir.

Ayrıca bir kadının evlilik düşünmeden bir ilişkiye başlaması ve sürdürmesi bana çok az bir olasılık gibi geliyor.

evlenmeyelim,sevgili kalalım..o da yetmedı dost olalım dıyen naylon erkekler kadar var olan kadınlarda mıdemı bulandııryor..

Yazımı yazmadan önce Facebook'ta yakında '' Bekar Erkeklerin Metresleri '' isimli yazımı yayınlayacagımı belirttim. Ardından mesajlar gelmeye başladı .Selin Hanım yanılıyorsunuz , metres evli erkeklerle birlikte olan kadınlara denir.Evetttttt.. İste benim yazımın amacı da bu.

Hayır…….. bekar erkeklerin de metresleri var . İddiia ediyorum . Nasıl biliyormusunuz?

Bildiğimiz kadarıyla erkekler 2 şekilde karsı cins ile ilişki kuruyorlar. Ya fiziksel olarak , bir gecelik tabir ettiğimiz, ya da sevgilileri oluyor.

Fakat aslında belli bir tarz erkeklerin bir ilişki türü daha var. Anlatmaya başlayayım. İşte bu bazı tarz olan erkekler ya aile zoru ile yada kendileri kabul edip, tartıp kendilerine ileride hayat arkadası olacak olan kızları belirlerler. İste benim evlenecegim kadın derler. Ve bu evlenecekleri kadını hem severler hem de mantık olarak onlar için mukemmel bir eşlerdir. Konusurlar ve evlenmeye karar verirler. Fakat bekarlıktan evlilige gecen sürede kendilerine bir sevgili yaparlar.

Bu sevgili daha önceki kız arkadasları olan sevgilileri gibi degildir. Daha ciddidir. Dertlerini paylasırlar , hediyeler alırlar, mükemmel bir fiziksel beraberlik paylaşırlar. Zamanlarının cogunu beraber gecirirler. Kavga yoktur , sıkıntı yoktur. Muhtesem bir sevgililik vardır. Ohhh be dünya bu derler. Baglılık yoktur cunku ilişkinin basında muhakkak bir yalan soylenir. '' Canım benim ailem bizim ilişkimizi onaylamıyor ,keşke farklı olsaydı vsvsvvss. Askım bizim gelecegimiz olamaz cunku ben yeni bir ilişkiden cıktım cok ciddiye gidiyordu. Bir daha oyle sıkıntılara girmek istemiyorum . vsvsvsvsv ''

Yani bu yeni sevgili baştan birlikte olmayacaklarını bilmektedir. Fakat bizim esas oglanımız ilişkide o kadar iyi o kadar muhtesem davranıyordur ki, yeni sevgili kendini prensesler gibi hissediyordur.

Tabii arada sunu unutmuyalım , bizim esas ogllan evli olmadıgı için bizim kızımızla rahatlıkla gezebiliyordur. Bu da tabii isin boyutunu degistiriyordur. Hatta belki tatillere bile gidiliyordur. Etraflarındaki uc bes arkadas iliksiyi biliyordur. Ve arkadaslarla beraber gezme programları bile yapılıyordur. Tabii yeni sevgili bilmiyordur ki bizim esas oglan tüm arkadaslarına , amannn sadece geziyorum bizim sonumuzun olmayacagını soyledim o da kabul etti demektedir.

Tabii esas oglanın anne ve babası bu iliksiyi duymus olsa da !!! Esas oglan yalanlar. Merak ediyorsanız, bu olaylar olurken evlenilecek kız bir kosede gururla duruyordur. Hicbir seyden habersiz. Aile ve esas oglanın poh pohuyla.

Neyse zaman gecer esas oglanın evlilik macerası yaklasmıstır. Peki sıra geldi yeni sevgiliye yolu gostermeye, eee bagırıs cagırıssız bir iliski, kavga yok eeeee nasıl yolu gostericek. Mmmmm bahane.

Arkadaslarına danısır, acık arar , karar verilmistir. Tek bir soz ile yeni sevgiliyi suclar esas oglan ve 1 kelime ile iliksiyi bitirir, evlenmek uzere oldugu kıza gider.

Yeni sevgili kafasında soru isaretleri, paylastıgı onca güzel anılar ile ortada kalır. Cevap bekler,cevap gelmez. Sonunda isin gercegini anlar. O bekar bir erkegin metresi olmustur.

UNUTMAYIN Kİ BİRİNİN MUTSUZLUĞU ÜZERINE KURULMUS BIR MUTLULUK ASLA GERCEKLESMEYECEKTIR.

SELİN BORONKAY

çok güzel bir paylaşım arkadaşım :71:

böyle çapsız erkek çok evet ama yazıdaki mantıksızlık şu

UNUTMAYIN Kİ BİRİNİN MUTSUZLUĞU ÜZERINE KURULMUS BIR MUTLULUK ASLA GERCEKLESMEYECEKTIR
sanki metres (ki metres denmez ona..ve hiç bi bayana ..erkekler o boku yiyo ama bu tarz kötü lafları da hep bayanlara yapıştırıyorlar asıl erkeklere yakışır bu sıfatlar ..) pozisyonuna düşen kızın bu durumdan haberi varmış gibi bu laf söylenmiş sonunda abes olmuş :68:

SELİN BORONKAY

sanırım daha güzel anlatılamazdı durumum.. başıma geldi yaşadım biliyorum bu durumun nasıl birşey olduğunu.. allah kimseye yaşatmasın özellkle kırmızı ile renklendirdiğim alan deşti geçti beni :43::43::43::43: akıllanmışımdır umarım de diyeyim...

böyle çapsız erkek çok evet ama yazıdaki mantıksızlık şu

UNUTMAYIN Kİ BİRİNİN MUTSUZLUĞU ÜZERINE KURULMUS BIR MUTLULUK ASLA GERCEKLESMEYECEKTIR
sanki metres (ki metres denmez ona..ve hiç bi bayana ..erkekler o boku yiyo ama bu tarz kötü lafları da hep bayanlara yapıştırıyorlar asıl erkeklere yakışır bu sıfatlar ..) pozisyonuna düşen kızın bu durumdan haberi varmış gibi bu laf söylenmiş sonunda abes olmuş :68:

bence burda durum zaten tam tersi. metres konumuna düşen kızın mutsuzluğu üzerine adam (evlenerek) bir mutluluk kuruyor, nolursa olsun o kız masum bence.
yazan kişinin söylediği şey bu değil sanırım, yani gercekten iki türlü de uyarlanabiliyor ben anlamadım sondaki sözü

yazı çok güzel gerçekten. her iki durumda zor düşünün terkedilen kızın halini o zor ama diğer kızı düşünün erkek onu yedeğe almış kenarda tutuyor.o da kötü bi durum bence.acayip bu erkek milleti.

evlenilecek kız - EĞLENİLECEK kız meselesi yaniii :47:
yazı çok güzel paylaşım için teşekkürler..
ha o evlenilecek kızı alıp kendine karı yaptıktan sonra bi süre sonra yine hevesi kaçar , eğlenilecek tipler arar .. bu hikayenin devamıda böyle gelir..

Son düzenleme:
bence böyle bir şey yapmak en başta kişinin kendisine ihanettir. alçaklıktır. nasıl yüz bulup da evleneceğiz dedikleri kadının yüzüne bakabiliyorlar? ayıp ya. böyle insanlara insan demek bile bence hakaret. saçma yani. evlenilecek-eğlenilecek kız meselesine geliyor olay... böylelerine ne kadar hakaret etsen az!! valla zor tutuyorum kendimi :D
hep söylerim kadınlar çoğu zaman çok sıkıyor erkekleri diye (şifre istemeler, sürekli telefonu kontrol etmeler, neredesin, kimlesin, ya da birbirinin yaşam tarzına aşırı derecede müdahele hayatını kısıtlama, saygı göstermeme) ama bunalan erkek, rahatsız olan erkek başka kadına koşuyorsa demek ki onda bir sorun vardır, aldattığı ve onu sıkan kızda değil. gerçi o sorgulama işini erkekler de çok yapıyor. ne kötü, sonra da herkes "ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum" bahanesinin arkasına saklanıyor. en başta dikkat etmemiz gereken şey her insan bir bireydir, ayrıdır ve kendi hayat sınırları vardır. sevgili de olsa evli de olsa. bu sınırlara saygı göstermezse karşı taraf kişi de doğal olarak bunalır, sıkılır. benim babam da annemi arar sürekli sorar neredesin, kimlesin diye. 20 yıldır evliler annem 20 yıldır aldatmadı babamı. insanın içinde o aldatma güdüsü olacak, bir sorun olacak ya da isteği, merakı olacak işte o zaman aldatır da, ikinci bir sevgilisi de olur. halbuki hep altını çizdiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü, güven olsa ne taraflar birbirini bu kadar sıkacak ne de aldatma gibi tatsız olaylar yaşanacak...

Son düzenleme:
Back
X