Bu tip sıkıntı yaşayanların açtığı konularda dikkatimi çeken hep şu oluyor; eşin yemediği halt, yapmadığı şey kalmıyor, konu sahipleri de bunu uzun uzun anlatıyor, ama araya da "bana aşık, beni seviyor" diye ekliyor. Yani bizden beklediğiniz şu oluyor, "madem eşin seviyor onu bırakma". Biz bunu diyeceğiz, demediğimiz de kötü eleştiri oluyor..
Genel olarak söylüyorum; seven/aşık olan eş terk etmez, aldatmaz, evine eşine bağlı olur ve en önemlisi sevdiğini kaybetmekten korkar.
Hiç kimse evinizin içinde ne yaşadığınızı tam olarak bilemez, anlattığınızda bile bilemez, sonuçta burası bir kadın sitesi ve tek taraflı dinliyoruz.
Konu sahibi arkadaşım senin anlattığına göre yorumlamak gerekirse, ortaya iki sonuç çıkar; birincisi, eşinin seni sevdiği aşık olduğu falan yok bu evlilik dümdüz iptal. İkincisi ise eşin seni gerçekten seviyor ama bu ara bunalımda, sen onun arada sensiz dışarı çıkmasını, yalnız kalmak istemesini abartıyorsun.
Bak gördün mü yine birbirinden alakasız iki sonuca vardık. Kısacası, ben senin anlattığını tekrar tekrar okusam da aynı sonuçlara ulaşırım. Doğruya ulaşmak ise sadece senin elinde, eşin sana gerçekten aşık mı yoksa aşk filan yok bitmeli mi?