bekar kayınbirader sorunsalı

genel olarak bir öneri istiyorum, mesafeli mi olmalı mesafesiz mi..

Son düzenleme:
genel olarak bir öneri istiyorum, mesafeli mi olmalı mesafesiz mi..
cnm bence mesafe önemli bir duruş 2 kaynım var ikisiyleede çok özel problemleriyle ilgili asla konuşmam biraz resmiyimdir ama beni çok severler bende onları neticede bizimde kardeşlerimiz sayılır ...eltim öyle değildir çok samimidir ama onu genelde seviyesiz bulurlar benim için se iyi bir arkadaştır .....ben 2 kaynımlada aynı evde yaşadım halada bekar olanla yaşıyorum ama inan bir abladan farkım yok bu karşıdaki insanında kişiliğiyle alakalı tutum sergilemen fayda verir yani böyle işte...

Kayınbiraderiniz karakterine ve davranışlarına göre değişir bu durum tabii. Benimde bekar kayınbiraderim var ve biz iyi anlaşıyoruz kendi kardeşim gibi kızdığım zaman neden kızdığımı dahi çekinmeden söyleyebiliyorum. O da benimle anlaştığı kadar abisiyle anlaşamaz.

nasıl davranıyorsunuz...............çözüm önerileri...

Kayınbirader bilirsiniz Doğu da özellikle eşiniz vefat ettiği an sizinle evlenebilmeye müsaittir.Kayınpeder öyle değildir onlar kendi öz anne babamız gibidir farkları yoktur çünkü eşiniz ölse (Allah muhafaza) kayınpederiniz yine babadır ama kayınbirader için aynı şey söylenemez o yüzden münasebetlere çok çok dikkat edilmeli diye düşünüyorum her ne kadar ikinizin niyeti halis de olsa şeytanın şerrinden sakınmak gerek insana güvenebilirsiniz ama şeytana güvenilmez.O yüzden belli bir mesafe olması kesinlikle gerekiyor

Kaynim evli ama biz hep mesafeliyiz. Kendisini cok severim,abi olarak gorurum ama asla vicik vicik olmam. Cok da saygiliyimdir. O da hakeza oledir

Eger ki bekar olsaysi ve ayni evi paylasmis olsaydik yine mesafeli ve yine saygili olurduk.

Ben mesafeden yanayim.

Sunu da belirteyeyim eger esimle anlasamadigimiz bir konu varsa genel anlamda babasindan cok once kaynima soylerim. Cunku kaynimin babasindan daha cok babalik yapiyor kardeslerine. O nedenle hakkini odeyemem.

benim kaynim yok ama annemin 1 tane var cok iyi anlasirlar aralari cok iyi abi kardes gibiler ayni sıkıntı yok yani amcam annemden buyuk oldugu icin annem arada abi diyor ama sizden ufaksa daha rahat olur sizin acinizdan :)

kaynım yok ama aradaki mesafeyi korumakta fayda var bence. senle konuşurken aşağılayıcı, kücük düşürücü konuşmaya cesaret edememeli mesela ama sorunlarını paylaşabilmeli.

soruyu sorup kendini imha etmiş sevgili üye.. k.biraderim yok, ama olsaydı iyi davranırdım herhalde

Nadide cümlelerinizi kullanmaya kıyamadınız herhalde
Kaynım da yok eltim de
Duyumlarıma göre böyle daha iyiymiş ama kayın da bi akraba işte, diğer akrabalara nasılsam ona öyle davranırdım
Ben zaten soğuk bi insanım, kendimi kasmama gerek kalmıyo mesafeli olayım diye

kaynım bana kaydı esprisi geldi aklıma bu konuyu görünce :))

Altı üstü bir kayınbirader yani normal sıradan davranılınca mevzu felan kalmıyor ortada :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…