Bekar olup sarkık göğüslere sahip olan..

simge8200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
45
0
0
Diğer
arkadaşlar bekarım henüz,buna rağmen göğüslerim 50 yaş kadın göğsü gibi şekilsiz ve sarkık.kilo alıp vermelerle ki bir ara şok diyetler yaptım söndü resmen.hep kalıplı sutyen takmak zorunda kalıyorum.küçük değiller ama yuvarlaklığı falan tamamen gitti.sporla egzersizle falan da düzelmiyormuş.
bu yüzden evlenicem insanı bahtsız olarak görmeye başladım.kafayı çok takıyorum,hep karşılaştırma yapıyorum ister istemez.evlendiğim zaman nasıl çıkarım karşısına göğüslerimin sarktığını düşünmezmi benden soğumazmı üzülüyorum

Ya benim göğüslerimdede çatlak var dediğin gibi kilo alıp vermektenmiş, acaba bu kremler falan iyi gelirmi die merak ediyorm,

benim avuç ici kadar olan göğüslerimde kilo verdigim için sarkik..
Pilates yaparken toparlanmıştı baya..sporla halledebilirsin..

Sporlada halledebilirsiniz ama uzun bir süreç olur. Bitkisel ilaç filan yazanları dikkate almayın onların bir faydasını görmezsiniz.
Ama silikon tarzı iğne ile yapılan yeni dikleştirme ve büyütme operasyonlar var ameliyatsız.

geçmiş olsun öncelikle.moralini bozma mutlaka bir çaresi vardır. sporla başaramadıysan ve durum anlattığın gibiyse doktora gitmeni tavsiye ederim. görüntünden öte sağlığın içinde sorun teşkil edebilir bu durum. bi doktorla görün yol gösterir sana.

sporla oluyor sanki..

en azından bende oluyor. düzenli spor ve yediklerime dikkat ettiğimde top gibi yuvarlak göğüslere sahip oluyorum ama 2-3 ay spor yapamadığım bir aralıkta bile şekilsizleşmişti.

yaşla da ilgili canım 25ten sonra gevşemeye başlıyor insan.

spor derken 3 günlük çabayla mümkün değil ama yaşam biçimi haline getirmek gerek..

araştırın, para briktirin falan estetik yaptırın. sporlara kremlere falan da inanmayın. sadece cerrahi müdahale ile olur bu iş.

cerrahi müdahale fikri de tüylerimi ürpertiyor,ama sanırım sonunda buna mecbur kalıcam.soğuk duş falan diyorlar ama bu sarkmayı önlemek için yeterliolur,sarkan göğüsleri dikleştirceni sanmıyorum.sanırım bu da evlilik sonrasına kalıyor.evlenmeden önce yaptırabilicemi sanmıyorum dediğim gibi de bu durum beni evlendiğim insana karşı çok mahcup edecek.

bir de kilo alıp vermeden o kadar etkileniyorki,hala sarkıyor daha ne olacaksa yerinden kopacak galiba kafamçokkarıştı

goguslerinin toparlanmasi icin agirlik kaldir..mesela su siselerine su doldurup kaldirip indirirsen cok ise yarar..

sakın ağırlık kaldırma :)) o dedıgınız kas oluşumuna sebebıyet verıcektırkı hem sarkık göğüs hem kas kotu bır goruntuye sebeb olur ..

gecmıs olsun guzelım oncelıkle .. zor bır durum bende buyuk oldukları ıcın ılerıde okul bitip işe gırınce ceraahı mudahele dusunuyorum .. burda amelıyat olup yardımcı olucak bırcok arkadaş var .. forumda okuyabılırsın onların serüvenlerini ..
senı cok ıyı anlıyorum ınsanın vucudu kendısıne guvenını ya eksıltıyor yada fazlalastıryor . ben olsam bende evlenmek ıstemezdım ama cok takılcak bır durum değil .. çalışıyorsan yaptırabılırsın ılerıde .. evlenmeden önce

Ya benim göğüslerimdede çatlak var dediğin gibi kilo alıp vermektenmiş, acaba bu kremler falan iyi gelirmi die merak ediyorm,

ben bekarlığımda hep zayıftım şuanda çıkan göbeğim dışında yine zayıfım yani kilo alıp verme olayım olmadı....ama 17/18 yaşından beri bacaklarımın arkasının neredeyse tamamı çatlaklarla dolu...anlamadım durduk yere neden olur çatlak?

Bence hiç kafaya takma. Artık estetik operasyonla halledilemeyecek dert yok. Üstelik artık bu operasyonların fiyatları oldukça makul. Hemde ödeme kolaylığıda sağlıyorlar. En büyük derdin bu olsun olumunekankayizsmile. Göğüs estetiği bölümünü incelemeni tavsiye ederim. Hem ameliyat olan arkadaşlarda fikir alırsın
Estetiğe karşıyım diyorsan platesi deneyebilirsin. Plates vücudu çok güzel sıkıştırıyor. Ayrıca sana bildiğim bir kaç göğüs sıkılaştırıcı egzersizi yazayım
1-Şınav çekme
2-Sırt dik ellerini alkış yapar gibi avuç içleri birbirine bakacak ş ekilde kapat ve tüm gücünle iki elinide ittir. 10 a kadar sayı bırak. bu hareketi tekrar et(umarım anlatabilmişimdir)
3-Yere dümdüz, dizler bükük şekilde sırtüstü uzan. Ellerinde ağırlıkla kolların havada gerginken yumarı aşağı daireler çiz
Duştan sonra soğuk su tutmanında çok faydasını görenler varmış ama ben dayanamıyorum akannehir

hem çatlak hem selülit hem sarkık göğüs var bende mafoldumben

Ruuuu'cum konuyu açalı beri,bekar olup da göğüsleri sarkan yalnızca kendim olduğunu düşünüp garipsemeye ve içerlemeye başlamıştım.benim gibi birine daha rastlamak sevindirici bi haber oldu bi anda neyseki yalnız değilmişim :gitme:

Bence hiç kafaya takma. Artık estetik operasyonla halledilemeyecek dert yok. Üstelik artık bu operasyonların fiyatları oldukça makul. Hemde ödeme kolaylığıda sağlıyorlar. En büyük derdin bu olsun olumunekankayizsmile. Göğüs estetiği bölümünü incelemeni tavsiye ederim. Hem ameliyat olan arkadaşlarda fikir alırsın
Estetiğe karşıyım diyorsan platesi deneyebilirsin. Plates vücudu çok güzel sıkıştırıyor. Ayrıca sana bildiğim bir kaç göğüs sıkılaştırıcı egzersizi yazayım
1-Şınav çekme
2-Sırt dik ellerini alkış yapar gibi avuç içleri birbirine bakacak ş ekilde kapat ve tüm gücünle iki elinide ittir. 10 a kadar sayı bırak. bu hareketi tekrar et(umarım anlatabilmişimdir)
3-Yere dümdüz, dizler bükük şekilde sırtüstü uzan. Ellerinde ağırlıkla kolların havada gerginken yumarı aşağı daireler çiz
Duştan sonra soğuk su tutmanında çok faydasını görenler varmış ama ben dayanamıyorum akannehir

cnm benim ya çook sağol,plates falan ben düzenli yapamam bunu biliyorum,zaten bu sorunları yaşamamın nedeni de bu,gereken özeni vücuduma göstermemek.ama dediğin gibi estetik yaptırıcam galiba işe başlayınca biraz para geçsin elime,o zamana kadar da evlenmem,evlenemem :(

keşke sarkık olacağına küçük olsalardı

arkadaşlar boşverin yaa.bende bekarken çok takıyordum ama şimdi eşim hiç şikayetçi değil..hatta bir ara ameliyat için çok araştırma yaptım 3 ayrı doktorla görüştüm eşimden gizli,öğrenince çok kızdı ben memnunum görüntü için ameliyat olmana asla izin vermem dedi. ayrıca doktorlarımda tavsiye etmedi.

cerrahi müdahale fikri de tüylerimi ürpertiyor,ama sanırım sonunda buna mecbur kalıcam.soğuk duş falan diyorlar ama bu sarkmayı önlemek için yeterliolur,sarkan göğüsleri dikleştirceni sanmıyorum.sanırım bu da evlilik sonrasına kalıyor.evlenmeden önce yaptırabilicemi sanmıyorum dediğim gibi de bu durum beni evlendiğim insana karşı çok mahcup edecek.

bir de kilo alıp vermeden o kadar etkileniyorki,hala sarkıyor daha ne olacaksa yerinden kopacak galiba kafamçokkarıştı

Tek çözüm cerrahi müdahale. ne spor ne de kremler işe yarayabilir. Sporla - o da spor yaptığınız sürece- çok ufak bir gelişme kaydedebilirsiniz.

Ayrıca memeleriniz sarkık diye sizden soğuyacak adam adam değildir unutmayın..

Back
X