Bekara kari bosamak kolay da.

Kendi konumda o kadar cikmaza giriyorum ki zerre mantik islemiyor aglayamiyorum caresiz hissediyorum.

Kizlar bugun erkek arkadasmla bulustuk. Oturduk cay vs. Bi konu acildi. Bana havali havali dedi ki " annem beni evlendirmyecekmis,dibimden ayirmayacam seni dedi". Bende "napayim yani tursunu mu kuracakmis " dedim sinirli bi sekilde. Benim kafam basmiyor. Bu herif ne demek istedi ne yapmaya calisiyor amaci ne ben ne yapmaliyim bu artist tavirlarina karsi.

Türkçe meali şu olur :skandal:
1)Kıymeti anneciği oğluşuna kıyamayıp el kızına veremez.
2)Kıymetli oğluşu ana kuzusudur,anneciği ne derse o olur.
3)Kıymetli anneciği ve oğluşu elele verip bir zahmet aynı evde beraber yaşasınlar.

Vuuu kaynanaya bak daha evlenmeden boşamış sizi :KK70: Önce o sevgilinin kalkan g.tünü bi güzel aşağı indir. Ağzının payını ver. 30 yaşına geldiğinde de olgun erkekler gibi karınla restoranda yemek yiyeceğine anneciğin ağzına mamanı verir sonra da olgun adamlar gibi seks yapmak yerine annenle legolarınla oynarsın de. Eğer bunu yapmak istiyorsun güle güle canım benim bebek büyütmeye niyetim yok kendime olgun bi eş bulabilirim sana mı kaldım de.
Vuu cok sert bu

gezeriz, tozarız ama benden bir cacık olmaz demiş.Arayada annesini bahane etmiş belliki evlilik gibi bir niyette değil

Kendi konumda o kadar cikmaza giriyorum ki zerre mantik islemiyor aglayamiyorum caresiz hissediyorum.

Kizlar bugun erkek arkadasmla bulustuk. Oturduk cay vs. Bi konu acildi. Bana havali havali dedi ki " annem beni evlendirmyecekmis,dibimden ayirmayacam seni dedi". Bende "napayim yani tursunu mu kuracakmis " dedim sinirli bi sekilde. Benim kafam basmiyor. Bu herif ne demek istedi ne yapmaya calisiyor amaci ne ben ne yapmaliyim bu artist tavirlarina karsi.

Evleneceğinizi varsayarak -buraya yazılmıştır- ben yine yazayım.
Evlenince beraber oturmanızı isteyecek.
Bir erkek daha sevgiliyken böyle konuşuyorsa o erkek arkana bakmadan kaçman gereken erkektir.
Ayrılma cümlem muhtemelen "O zaman annenle evlen" demek olurdu.

Evlenince annem bizimle yaşayacak demek istemiş.

Back
X