BEKARET !!!

Ben hep şunu savunurum bi insan karşısındakini sadece "o" olduğu için sever. kusuruyla, güzel huylarıyla, iyiysiyle kötüsüyle..ve hayatınızdaki adam siz onun hayatına giridkten sonraki ilişkinize bakarak yol almalı her zaman.. geçmiş geçmişte kalır.. karaktersizliklerle dolu bir geçmiş olmadıkça tabii.. ve hanfendi siz adam öldürmediniz, ..luk da yapmadınız bu yüzden kabul edilemeyecek bir hata değil kesinlikle önünüze bakın insan olmaya çalışın ve sizin insanlığınızı sevenlerle beraber olun.. zarınızı, geçmiş ilişkilerinizi irdeleyenlerle değil.. hayırlısı olsun hakkınızda sevgiler :)

Ay yorumlari okudum da cok ayip etmissiniz birbirinize. Evet konu sahibi hata yapmis olabilir. Hepimiz hata yapabiliriz.

Ben de dindarim. Evlenmeden iliski olmamasi gerektigini dusunuyorum evet ama zaten hata yapilmis bundan sonrasi icin kiz biseyler anlatmis.

Bayanlarn birbirlerni asagiladigi yorumlari okudum da utandim.

Dindar arkadaslar dedigim gibi ben de dindarim ve ozellikle benim gibi dusunmeyen insanlara iyi davraniyorum. Cunku din guzel ahlaktir. Insanlara kufur ederek dininizi nasil sevdirebilirsiniz? Sizinle ayni dusuncedeyim ama ifade edis tarzi bu olmamali.

Gerci onlar da size hakaret etmis ama, ben yine de dindar arkadaslar adina ozur diliyorum edilen hakaretler icin.

Boyle hakaretle kufurle insanlari sogutmayalim biseylerden.

Diger bayanlar siz de kiskirtilip damarlara basmissiniz. Hep beraber ozur dileseniz de kk'ya ayip olmasa.

Hepimiz kadiniz bari burda birbirimize destek olalim.

Ay yorumlari okudum da cok ayip etmissiniz birbirinize. Evet konu sahibi hata yapmis olabilir. Hepimiz hata yapabiliriz.

Ben de dindarim. Evlenmeden iliski olmamasi gerektigini dusunuyorum evet ama zaten hata yapilmis bundan sonrasi icin kiz biseyler anlatmis.

Bayanlarn birbirlerni asagiladigi yorumlari okudum da utandim.

Dindar arkadaslar dedigim gibi ben de dindarim ve ozellikle benim gibi dusunmeyen insanlara iyi davraniyorum. Cunku din guzel ahlaktir. Insanlara kufur ederek dininizi nasil sevdirebilirsiniz? Sizinle ayni dusuncedeyim ama ifade edis tarzi bu olmamali.

Gerci onlar da size hakaret etmis ama, ben yine de dindar arkadaslar adina ozur diliyorum edilen hakaretler icin.

Boyle hakaretle kufurle insanlari sogutmayalim biseylerden.

Diger bayanlar siz de kiskirtilip damarlara basmissiniz. Hep beraber ozur dileseniz de kk'ya ayip olmasa.

Hepimiz kadiniz bari burda birbirimize destek olalim.
Nedense bu bekaret konularında ,tersini düşünen insanlara hemen giydiriyorlar,herkesin düşünce yapısı farkli ama.saygı duyulmuyor.gercekten kk da ilk defa bu kadar feci küfürler gördüm ben utandım.

Back
X