Bekaretim bozuldu mu?

İyi niyetlisiniz ama kaçırdığınız nokta bu konuda bir adet doğru ve bir adet yanlış olmadığı. Bu konuda herkesin doğrusunu ve yanlışını yetişme biçimi, hayat görüşü, ailesi, çevresi vs etkiler. Fikrimizi söyleyip geçiyoruz, bunu mutlak doğru olan bu diye lanse etmiyoruz.
Nedense artık insanoğlu işine geleni rahatına uyanı normal görmeye çalışıyor.Ben de sadece fikrimi söyleyip geçiyorum ama uygulaması zor bir fikir olarak görüldüğü için cahil kafaliymisim gibi düşünülüyor.Oysa ki islamin esaslarına uygun olan birşeyi anlatırken.
Burda sert bir şekilde konuşmak istemiyorum da.Yüz yüze konuşmak daha anlaşılır olurdu kalp kırmak istemiyorum.Tekrarin da tekrarını yapıyorum gençlerimiz lütfen hata yapılabilir önemli olan hatanın farkında olmak.Rabbimin merhameti geniştir.Ahir dönemin evliyalari neden olmayasınız..

Cehennemin 1. Tabakasındakı müminleri görüp ümmetim can çekişiyor diyen peygamberimiz dayanamamış ağlamış çektikleri azaplardan dolayi.Bu sırada yanında bulunan iki melek de dayanamayıp ağlamaya başlamış.Peygamberimiz şefaat hakkini kullanmamis bile ummetim icin saklayacagim demis.Ümmeti icin mahser gunu Allah'ın huzurunda secdeye kapanip bagislanmalari icin dua edecek daha gormedigi ummetinin kurtulmasini isteyecek Peygamberimiz var hamdolsun.Mahşer günü ümmetine şefaat edecek nur yüzlü peygamberimize yakışır ummetler olalım insaallah kardeşlerim 🙏💕

Ben yeni evlendiğimde ilk başlarda her ilişkimde kanamam olurdu hep bu sefer tamam bozuldu derdik diğer ilişkide yine aynı olurdu muhtemelen esnekti veya kalın mıydı neydi bilemiyorum yani yapıdan yapıya değişebilir canım
Evet benimde öyleydi ilk iliskimizde cok acıdı bayagi uğraştık Allahtan esim anlayışıydı bekledik olmadi bıraktık felan daha sonra 15 gün en ufak bi yakinlasmada kanama oldu doktora gittim alttan muane etti sanırım kan birikimi kalıyor orda ondan geliyor esnek olsa hic gelmez canım esnek dogumda yırtılırmış

Böyle birsey yapmissinki herşeyi göze almışsın neden bozulup bozulmadigini merak ediyorsun birliktelik varsa bekaret yoktur!!
Kan az veya çok yada hiç gelmemesi mühim değil

Vajina zedelenmesi ne?
Vallahi bilmediğim için soruyorum.
Evet bozulmuş.

Zar zaten çok derinde değil illa tamamen girmesine gerek yok bozulması için. Madem korkuyorsunuz niye yapıyorsunuzki.

Back
X