bekarken çalışıpta evlenince işi bırakanlar bakabilirmi.

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
arkadaşlar ben bekarken çalışıyodum.ama çok yorucu bi işim vardı.evlendikten sonra eşim istemeyince zaten benmde canıma minnet dedim ve çalışmadım.5 sene boyunca.bu sürede tüp bebek fala çok uğraştık fakat olmadı.ve çok borçlandık.ama yinede eşimin maaşı çok şükür bizi geçindiriyor.şimdi yine eski işimle alakalı bi iş buldum.maaşı 1200artı ssk.sabah 8 30 akşam 7.sizce çalışmalımıyım.eşim önceden çalışma derdi ama şimdi çalış istersen diyo.zorlamıyo ama borçlarımızı öderiz diyo.ve iş yeri evime çok yakın.ama tabib ben rahatlığa oyle bi alıştımki sabah kalkmak falan bana çok zor gelicek çok stresli olucam biliyorum.sizce napmalıyım.beni biraz gaza getirin nolur.arkamdan itiklenmezse gitmem biliyorum.

Sırf o yüzden bende şimdi çalışmak istemiyorum :50:

hadi aslanım yaparsın hadi kaplan sen becerebilrisin
koçum benim bee itiyorum seniiiiii

oldumu :1::1::1::1::1::1:

bende çocuk olduktan sonra çalışmayı bıraktım,kendim bakmak istediğim için bebeğime,şimdi oğlum büyüdü ve tekrar dönmeyi düşünüyorum çalışma hayatına.işe gitmek insanı disipline eden hayatınıda düzene koyan bişey aynı zamanda(maddi getirisi dışında)

bence bi kadının çalışması sadece paraya ihtiyacı olduğu zamanlarda düşünülecek bi konu değil.bi mesleğiniz varsa neden çalışmayasınız.bence hazır iş bulmuşken(şartları falan uygunsa size) çalışın derim.nacizane önerim...evde otur otur nereye kadar:1:

bekarken eline para geçiyordu en azından kendine güvenin yerindeydi.
çalışmak kafa dağıtmak en azından evde kös kös oturmaktan iyidir kendinde çok şeyin değiştiğini görebileceksin

not: 7 yıldır calısan iyi bir statüye sahip fakat evlenipte hayatı birr anda alt üst olup evde oturan bir kız yazmıştır:)

çalış çalış çalışmak iyidir.

çocuk yokken git birikimini yap çocuk oldumu yorucu geliyorsa yada bakan yoksa çalışmazsın.borçlarınızı ödemiiş olursunuz birikimde yaparsınız.

calış tabi ... evinede yakınmış ne güzel bu avantaj ... kendi ayaklarının üzerinde dur . tembellik iyi birşey değil ..

Ya oyle gercekten haklisiniz.ama kendime guvenemiyorum.bide ben cok evcimenim.evde oturmaktan asla sıkılmadim.biraz para biriktirmemiz lazim.daha tupbebek denemelerimiz olucak.hem artik esime destekvolmam lazim.sanki bedavadan yiyp iciyomusum gibi geliyo.

arkadaşlar ben bekarken çalışıyodum.ama çok yorucu bi işim vardı.evlendikten sonra eşim istemeyince zaten benmde canıma minnet dedim ve çalışmadım.5 sene boyunca.bu sürede tüp bebek fala çok uğraştık fakat olmadı.ve çok borçlandık.ama yinede eşimin maaşı çok şükür bizi geçindiriyor.şimdi yine eski işimle alakalı bi iş buldum.maaşı 1200artı ssk.sabah 8 30 akşam 7.sizce çalışmalımıyım.eşim önceden çalışma derdi ama şimdi çalış istersen diyo.zorlamıyo ama borçlarımızı öderiz diyo.ve iş yeri evime çok yakın.ama tabib ben rahatlığa oyle bi alıştımki sabah kalkmak falan bana çok zor gelicek çok stresli olucam biliyorum.sizce napmalıyım.beni biraz gaza getirin nolur.arkamdan itiklenmezse gitmem biliyorum.

seninle hemen hemen aynı şeyleri paylaşıyoruz sanırım bende şuan işi bırakmak üzereyim yaklaşık 5 yıldır çalıştığım bi yerden ayrılıyorum ve bende 2. tüp bebek tedavime başlıycam işi bırakıp biraz dinlenip tedavime devam etmek istiyorum inşallh maddi anlamda çok sıkışmayız işte stresli oluyorum ve benim maaşta düşük o yüzden. senin eşin ne iş yapıyor? şuan tedavin konusunda elinden geleni yaptığını düşünüyorsan eğer önüne gelen iş fırsatını değerlendir maaşta iyi hem evinede yakınmış şuanki işim bu şartlarda olsaydı ben işi bırakmazdım heralde tabi iş yerindeki huzurda önemli bi denersin kafana uymazsa çalışmazsın

seninle hemen hemen aynı şeylerk paylaşıyoruz sanırım bende şuan işi bırakmak üze.reyim yaklaşık 5 yıldır çalıştığım bi yerden ayrılıyorum ve bende 2. tüp bebek tedavime başlıycam işi bırakıp biraz dinlenip tedavime devam etmek istiyorum inşallh maddi anlamda çok sıkışmayız işte stresli oluyorum ve benim maaşta düşük o yüzden. senin eşin ne iş yapıyor? şuan tedavin konusunda elinden geleni yaptığını düşünüyorsan eğer önüne gelen iş fırsatını değerlendir maaşta iyi hem evinede yakınmış şuanki işim bu şartlarda olsaydı ben işi bırakmazdım heralde tabi iş yerindeki huzurda önemli bi denersin kafana uymazsa çalışmazsın

Canm oncelikle tupbebek konusunda rabbim yardimcin olsun.cok zor ve stresli bi tedavi sureci.neyse esim memur.ev kira.kredi karti borclari.ve krediler var.dişimi sıkıp calismam lazim.esime katkida bulunmam lazim.alismaya calisicam baska yolu yok.baktim yapamiyorum cikarim napim.bide suanda haftada 3gun ingilizce kursuna gidiyodum.eger is olursa kursa gidemicem.en cokta buna uzuluyorum.cunki kurs bana terapi gibi olmustu.

Canm oncelikle tupbebek konusunda rabbim yardimcin olsun.cok zor ve stresli bi tedavi sureci.neyse esim memur.ev kira.kredi karti borclari.ve krediler var.dişimi sıkıp calismam lazim.esime katkida bulunmam lazim.alismaya calisicam baska yolu yok.baktim yapamiyorum cikarim napim.bide suanda haftada 3gun ingilizce kursuna gidiyodum.eger is olursa kursa gidemicem.en cokta buna uzuluyorum.cunki kurs bana terapi gibi olmustu.

memur maaşları kademeye göre değişiyor sanırım özel olmucaksa eşin ne kadar alıyor? benim eşimde memurda:) tedaviye gelince gerçekten stresli bi aşama Allah hepimizin yardımcısı olsun. kurs gününü değiştirebilirsen imkan varsa öylede devam edebilirsin aslında

Back
X