- 31 Mayıs 2017
- 4
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi belirsizaman
Kızlar yardım edin..Daha 23 yaşında enerjim tükendi.Birini çok sevdim uğruna onun söylediği her söze katlandım,adam olacak diye hep bekledim.Dedikleri anlatmak ile bitmez.Bana var oluşuma zerre kadar saygı duymadi ama resmen kara sevdaya tutuldum.Boyle insanları anlamazdim ama başıma geldi.Surekli ayrılıp barışır birbirimize saygısızlık yapar hale geldik.Cunku artık bende tahammül edemez oldum.Son günlerde iyiydik ama uzun sürmedi.Evlenme isteğime karşı ;herkes evlenmek için birlikte mi oluyor? Diye sordu.Ama güya benimle ciddiymis.33 yaşında istese evlenebilecek durumda ama o zengin olmayı bekliyor.Buna çok kırıldım o gün yine ipler koptu. Sonra benim hesabimdaki erkek arkadaşlarımı görmüş.Sadece ekli yani univ. Insanlar,hiçbir muhabbetimiz yok.Sadece bu yüzden bana hata yaptın sana güvenmiyorum işte ben artık yoruldum bekarlığa hayatıma dönmek istiyorum hesap sormadan dışarı çıkıp telefonu elime almak istemiyorum bilmem ne diye senden rica ediyorum anla diyerek ayrıldı.Benden gizli arkadaşıyla tatil yapan bu adam benim affıma rağmen beni güvensizlik le itham edip bahane bulurcasina 2 yıllık emeklerimi heba etti. Ben bu hayata yeniden nasıl baslarim? Nasıl çıkarım? Sınav haftamdayim ve yataktan cikasim gelmiyor..Unutmak istiyorum ama Pandora'nın kutusu hiç bosalmiyor.Hep bir Umut, pişman olacak ve dönecek diye...Esiri oldum hislerimin ...yardım edin lütfen
Son düzenleme: