bekarlik hayatını ozleyen sevgili ve boşa giden emekler

Bahane bulmuş bence bitirmek için. Hiç dönmesini falan isteme gelecekte daha çok üzülürsün

Kendinizde yazmışsınız bahane edercesine diye.Çünkü bahane ediyor evet.Ve bilin ki sevmeyen biri bahane eder.Bikaç gün ağlayın bol bol .Rahatlayın.Sonrasında bütün sosyal hesaplarınızı kapatıp onun size ulaşmasını engelleyin.Ve herşeyden önce kafanızda bitirin.Yani tekrar barışsanız bile dikiş tutmaz artık.tatil geldi.Gezin bol bol.Yürüyüş yapın.Farklı uğraşlar bulun.Zamanla alışır Ve unutursunuz merak etmeyin.Kimse aşk acısından ölmemiş daha

Kızlar yardım edin..Daha 23 yaşında enerjim tükendi.Birini çok sevdim uğruna onun söylediği her söze katlandım,adam olacak diye hep bekledim.Dedikleri anlatmak ile bitmez.Bana var oluşuma zerre kadar saygı duymadi ama resmen kara sevdaya tutuldum.Boyle insanları anlamazdim ama başıma geldi.Surekli ayrılıp barışır birbirimize saygısızlık yapar hale geldik.Cunku artık bende tahammül edemez oldum.Son günlerde iyiydik ama uzun sürmedi.Evlenme isteğime karşı ;herkes evlenmek için birlikte mi oluyor? Diye sordu.Ama güya benimle ciddiymis.33 yaşında istese evlenebilecek durumda ama o zengin olmayı bekliyor.Buna çok kırıldım o gün yine ipler koptu. Sonra benim hesabimdaki erkek arkadaşlarımı görmüş.Sadece ekli yani univ. Insanlar,hiçbir muhabbetimiz yok.Sadece bu yüzden bana hata yaptın sana güvenmiyorum işte ben artık yoruldum bekarlığa hayatıma dönmek istiyorum hesap sormadan dışarı çıkıp telefonu elime almak istemiyorum bilmem ne diye senden rica ediyorum anla diyerek ayrıldı.Benden gizli arkadaşıyla tatil yapan bu adam benim affıma rağmen beni güvensizlik le itham edip bahane bulurcasina 2 yıllık emeklerimi heba etti. Ben bu hayata yeniden nasıl baslarim? Nasıl çıkarım? Sınav haftamdayim ve yataktan cikasim gelmiyor..Unutmak istiyorum ama Pandora'nın kutusu hiç bosalmiyor.Hep bir Umut, pişman olacak ve dönecek diye...Esiri oldum hislerimin ...yardım edin lütfen
Evli olmayan insanın bekarlık hayatını özlemesi ? Evli insanın evlilik hayatını özlemesi gibi mi ? :KK53: Yeminlen devreler yandı bende :rolleyes: Kurban olayım biri bana anlatsın oruç vurdu kafama :KK64:

Cevaplariniz için teşekkür ederim. Gerçekten hep duyarlı biri oldum iyi biri olmaya çalıştım. O kişiye yeri geldi annesi gibi merhamet ettim ama insanoğlu nankör. Hayatını yaşayıp sıkılınca dönecek eminim ama artık döndüğünde orda olmak istemiyorum. Evli olsam belki daha hayatım zindan olacaktı. Herkes diyordu. Paranoyak biri.Ailesne savunması da mümkün değildi. Hukukçu olup bir erkek tarafından ezilmek dram olurdu.Hep farkındayım ama söz dinletemedim kendime.Insallah zamandan umutluyum geçer diye..

bu adamdan bi cacık olmaz. evlenince de en ufak tartışmanızda ben bekarken mutluydum da bilmem ne der.
23 yaşındasın daha çok gençsin kimler kimler çıkar karşına. bu adamla daha fazla vakit harcama bence.

İlla böylesi ile evlenip çocukla ortada kalmak istiyorsunuz. Var böyle acı çekmeyi seven tipler ne diyeyim bekle dönerse affet Tamammı canım benim!

Bir şey diyeyim, kusura bakma biraz sert ve dürüst konuşacağım, o adam hiçbir zaman zengin olamayacak, olacak olsa olurdu, zengin olmayı beklemezdi belli ki potansiyeli, şansı veya vizyonu yok. Sonra kendini playboy zannettiği hayatında hiçbir zaman dikişi tutturamayacak, çünkü o yaşta bu kafada bir adama bakacak kadın sayısı çok değil, adam artık otuzlarında yirmilik bir delikanlı değil ama hareketleri 23 yaşındaymış gibi, ona en fazla parasını verdiği eskort katlanır... İnanılmaz bir egosu var, senden hesap sorabiliyor ama hesap vermek gücüne gidiyor yani tam bir erkektir yaparcı, evlenseniz bu adam iddia ediyorum seni aldatırdı ve kölesi gibi kullanırdı seni. Verilmiş sadakam varmış diye dua et, adam bir iki sene mutlu mesut yiyip içecek sen sınavlarından boş yere kötü aldığınla kalacaksın. Asıl ne olacak biliyor musun, sen tam birine aşık olacaksın güzel bir ilişkin olacak, bu adam o zaman sana dönmeye çabalayacak ve o kadar sefil hallere girecek ki o zaman ben bunun için mi gözyaşı döktüm diyeceksin. Hiç yaşamadım, Allah yaşatmasın ama ön gördüklerim bunlar.
Ciddi düşünüyorum ama evlilik istemiyorum, hesap vermeyeceğim gibi tavırlar ne biliyor musun? Sen temiz aile kızı gibisin, ben üç beş yıl takılayım belki kırkıma gelince evleniriz bana bakarsın, evimi derler toplarsın, arada canım sıkıldıkça başka kadınlarla olurum. Bu erkek müsveddesine birisi artık 20 yaşında olmadığını ve ergen kafasıyla davranamayacağını anlatsın ki bu artık biraz olgunlaşsın. Acınası bir erkek gördüm okuduğum kadarıyla, evlerden ırak. Sana düşen bunu etraflıca düşünmek, sen bu kadar küçük zavallı aptal birini hak ediyor musun? Bu kadar saygısız, kafası çalışmayan bir adamla ömrünü geçirmeyi düşünecek kadar kendinden nefret ediyor musun? Çünkü artık uyan, rol yapmış rolü bitmiş ve tek hissettiğin alışkanlık, istediğinde seninle konuşacak biri olması, tek düşündüğün bu. Aşk falan değil, bence kara sevda da değil, sadece yalnız hissediyorsun...

Dönse güvenecekmisin bu adama ?
Evlenseniz yarında sıkıldım bekarlıgı özledim boşanalım der :deli:

Evli adamlar bekarlık hayatını özleyip çocuğunu bırakıp ayrılıyor
Evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün iyi olmuş

Aynı evde evli gibi mı yaşıyorsunuz acaba? Bu başlıktan boyle bir düşünce oluşuyor.sakin dönme sen çok masumsun..O da aksine kurt.Sakın ola bu kurda güvenme.

Adam çok doğru bir karar vermiş. Sen de bundan sonra akıllanırsın umarım. İnşallah bir daha böyle kapkara sevdalara tutulmazsın.

Heba olan bir şey yok. Bunlar hep tecrübe. Bundan sonraki ilişkilerini bu tecrübelerin şekillendirecek. Umarım doğru düzgün şekillendirir artık.

30 yaşında 20'lik kızla olan bir adamdan, eğer başlarken çok aşırı büyülü uyumlu şeyler yoksa hayır gelmez.
Bence adamın zihniyetinde ağır problem vardır.

Ayrıca ne yapacaksın şu yaşta elin kart herifini.
Bir de haspam kartlığına bakmadam bekar hayatım modunda.
Bence sınavlar bitene kadar düşünme, ilişkiyi beklemeye al.
Sınavlardan sonra da gereğini yap, arkadaşı özgürlüğüne geri kavuştur.

Zaten güven sarsma falan bunlar bahanesi. Beyefendi ya başka çıtır peşinde, ya da sıkılmış ayrılmak in yol yapıyor. Önden tekmeyi koy şuna neye uğradığını şaşırsın.

İnan üzüleceksin gibi gelir ama sonra aslında yük attığını farkedeceksin.
Daha hayatın başındasın, ne gerek var sorunlu bir tiple güzel güneşli günlerini bulutlandırmaya.

Senin durumunda bir arkadasim vardi tam ayrildilar oh dedim kurtuldu kiz baktim birkac ay sonra evleniyorlar dugune cagirdilar. Arkadasimla iletisimi kestim cunku salak oldugunu dusunuyorum. Kendi kendine aci cektiriyor anlatirken bana da cektiriyor. Arkadaslik da bir yere kadar.

Kızlar yardım edin..Daha 23 yaşında enerjim tükendi.Birini çok sevdim uğruna onun söylediği her söze katlandım,adam olacak diye hep bekledim.Dedikleri anlatmak ile bitmez.Bana var oluşuma zerre kadar saygı duymadi ama resmen kara sevdaya tutuldum.Boyle insanları anlamazdim ama başıma geldi.Surekli ayrılıp barışır birbirimize saygısızlık yapar hale geldik.Cunku artık bende tahammül edemez oldum.Son günlerde iyiydik ama uzun sürmedi.Evlenme isteğime karşı ;herkes evlenmek için birlikte mi oluyor? Diye sordu.Ama güya benimle ciddiymis.33 yaşında istese evlenebilecek durumda ama o zengin olmayı bekliyor.Buna çok kırıldım o gün yine ipler koptu. Sonra benim hesabimdaki erkek arkadaşlarımı görmüş.Sadece ekli yani univ. Insanlar,hiçbir muhabbetimiz yok.Sadece bu yüzden bana hata yaptın sana güvenmiyorum işte ben artık yoruldum bekarlığa hayatıma dönmek istiyorum hesap sormadan dışarı çıkıp telefonu elime almak istemiyorum bilmem ne diye senden rica ediyorum anla diyerek ayrıldı.Benden gizli arkadaşıyla tatil yapan bu adam benim affıma rağmen beni güvensizlik le itham edip bahane bulurcasina 2 yıllık emeklerimi heba etti. Ben bu hayata yeniden nasıl baslarim? Nasıl çıkarım? Sınav haftamdayim ve yataktan cikasim gelmiyor..Unutmak istiyorum ama Pandora'nın kutusu hiç bosalmiyor.Hep bir Umut, pişman olacak ve dönecek diye...Esiri oldum hislerimin ...yardım edin lütfen

Simdi dusunuyorum da!eski define avcilari olan bizlere ahkam kesmek kolay elbet burlardan..ask..tutulmak.. kara sevda ve de turevleri gayri bizler icin kurbaga lavralari kadar manasiz..biz yaslarda sayginin ne kadar kiymetli birsey oldugunu ogreneceksin kucuk hanim..avuclarin kanamadan dizlerin yaralanmadan bu isler ogrenilmiyor..aradan epey zaman gecmis umarim derslerinde yol almissindir..sana hayatta basarilar..

Başlığı okuyunca otuz yıllık evli beş erkek beş kız annesisin sandım :/
Yaş sorun değil, yaşlarınız gayet uyumlu, ama uyumlu olan tek şeyde bu. Geriye kalan herşey olumsuz.
Kurtulmuşsun işte. Allah kurtarmış. Şükret, sadaka ver, kurban kes yap bişeyler...

Back
X