Bekarlık sultanlık nişanlılık vezirlik evlilik rezillik diyenler!

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248
kizlar burda hep birlikte duygu ve dusuncelerimizi paylasalimmi ne dersiniz. evlilik rezillik yazdim ama cok guzel yonleride var deilmi. iyisiyle kotusuyle birlikte soralim birlikte cevaplayalim. birbirimizi kirmadanvereliniortak

Konu içerik olarak " Aile, Evlilik ve Çocuklar " Bölümüne daha uygun görülmüştür.
Burdan paylaşıma devam ediniz...

evlilik kesinlikle rezillik değil
bekarlıktan çok çok daha güzel
tabi seviyor ve seviliyorsan :asigim:

evet bence de evlilik cok guzel ama 3 uncu ve 4 uncu kisiler araya girince rezillik oluyo maalesef

insanın sorumllulukları artıyo evlenince eğer bu açıdan düşünürsek evet zorlukları var tabii ama yinede çok güzel bir müesese evlilik:asigim::asigim::1hug:
en mutluluk verici tarafıda çocuklar bence
onlar için herşeye değer
evlilikte en önemli unsur doğru insanı bulmak bencea.s

evlilik sağlam temeller üzerine kurulduysa mükemmel bişey oluyor....
sevdiğin adamın koynunda uyumak, birlikte yemek yemek, bilgisayarda oyun oynamaksempatiksalakcinni , beraber adımlamak hayatı gerçekten çok keyifli....
Allah bütün bekarlara sevdikleri insanla hayırlı ve ömürlük evlilikler yapmayı nasip etsin....

Evlilik rezillik olur eğer ;

Aldatılırsan

Kaynanan tarafından hayatın zehir zembelek edilirse

Eşin anne kuzusu ise

Evliliğinde sevgi saygı kalmadıysa

Evliliğine siz hariç herkes müdahale edebiliyorsa

Şiddet yaşıyorsan

ben sunun icin rezillik diyorum kendim icin. kaynanadan cekiyorum. cocugum olmuyo...........

evlenince rezil olmak ta vezir olmak ta tamamen evleneceğiniz kişiye bağlı.
bekarlık sultanlıktı.şimdi de evimin sultanıyım
opuyorumnanaktan

başlık çok güzelmiş bu cümleyi sen mi uydurdun yoksa bi yerden falanmı okudun her ne ise çok doğru bi söz olmuş.bekarlık her zaman sultanlık,nişanlılıkta hakikaten vezirlik,evlilikte her zaman rezillik oluyo zaten.vereliniortak bu doğru çünkü mutluluktan çok sorun oluyo zaten

kizlar basligi turkiyede duymustum benimde cok hosuma gitti. dedim baslik olarak yazyim belki benimle ayni dusuncede olanlar vardir diye. bende dyorum zaten evlilik hem rezillik hemde cok cok guzel mesela birlikte yemek yapmak, uyumak, gezmek, dizinde uyumak, guzel sozler soylemek.......esimle allaha cok sukur cok mutluyumama kaynana gorumce araya girince rezillik oluyo.

Evet haklısın arkadaşım..

Üçüncü kişiler girdiğinde zarar görüyor işte evlilik.

Onlar istedikleri kadar müdahale etsinler siz yaşayın mutluluğunuzu

Kapını kapattıktan sonra onlar dışarda kalır sen takma kafana kimseyi boşveer

ne tam tersini düşünüyorum bekarlık rezillik yakanmıyalım diye fellik fellik kaçardık elele gezemezdik nişanlılık anlamadım 1 ay içinde evlendim evlilik sultanlık benim için kaynanam ve görümcemden çok çeksemde eşime geçirdiğim her saniye muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…