Bekir Sivri mi Teoman Doğan mı ?

lovalieber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
19
9
88
Balıkesir
Arkadaşlar uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünüyorum hafif eğriliği olan kemerli ucu düşük bir burnum var ve beni psikolojik olarak çok etkiliyor. Kötü olur mu daha diye çok endişeleniyorum buralardaki olumsuz geçen ameliyatları okudukça sizce hangi doktora olmalıyım ? Bekir sivri ve Teoman doğan arasındayım

Tabiki tanımıyorum ikisinide ama instagramdan gördüğüm kadarıyla Bekir bey çok daha güzel burunlar yapıyor

O ozzgee5 Ben de Bekir Beye daha yakın gibiyim de onun da bir sürü başarısız ameliyatlarını gördüm o yüxden tereddütlüyüm . Tabi hiçbir doktor %100 iyi yapamaz hepsini makine değil sonuçta ama insan korkuyor.

Tabiki canım kolay birşey değil sonuçta doktor seçimi çok önemli ben sadece goedugum resimler üzerinden değerlendiriyorum ona olan hastalar vardı burada onlarla temasa geç:)

Lovalieber en azından 2 doktora indirmişsin seçimini:) ben 7 yıldır sadece düşünüyorum bıktım! Peki bekir beyin başarısız ameliyatlarını nerede gördün? Bende bakmak istiyorum. Muayenedeki yoksa buradan konuştuğun kişilermi. Görmem mümkünmü? Bende araştırıyorum.

Ben bekir beye oldum 1 bucuk ay once cok memnunum 5 senedir dr arastiriyordum ama hih iste bu dedigim hic olmamisti bekir beyde aninda o guveni hissettim 15 gun icindede amilyat oldum

Karar verdiniz mi ya da ameliyat oldunuz mu?

Bekir beyin çok fazla başarısız ameliyatını gördüm demişsiniz, nerede? İstediğiniz tarzda olmayabilir ama başarısız diye adlandırılmamalı bence. Siz istediğiniz tarzda kim ameliyat yapıyorsa ona yönelin.

bekir beyin yaptıgı burunler hep aynı ve bence yapay , ben de araştırıyorum ama kendisinin yapmıs oldugu burunlar guzel olsa da cok belli ne yazık ki , ben de doktor araştırıyorum :/

bekir beyin yaptıgı burunler hep aynı ve bence yapay , ben de araştırıyorum ama kendisinin yapmıs oldugu burunlar guzel olsa da cok belli ne yazık ki , ben de doktor araştırıyorum :/
Size yapay ve aynı geliyordur bence de kimseye aynısını uygulamıyor zaten anatomi farklılıkları var olmaz aynısı.. hem hastalarının isteklerini hem de kendi fikirlerini birleştiriyor kendisiyle birebirde görüştüm bence yüzyıl gelmeden önyargılı olmayın derim. Ayrıca Emre İlhan ile de çalıştı kendisi bir dönem.. Bekir hocanın eşi de estetik cerrah ben bilgi ve becerilerle güveniyorum. İyi bir cerrahtır Bekir hoca ancak görüş farklılığı tabii ,siz farklı düşünüyor olabilirsiniz. Umarım sizi mutlu edecek sonuçlara kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…