Bekle bekle nereye kadar :(

yoruldummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
98
5
48
Arkadaşlarım, ablalarım;

Gece gece dertlendim ben :(

Niye mi peki anlatayım:

Şimdi ben nişanlıyım. nişanlımla 6buçuk yıldır çıkıyoruz. Ben üniversite son sınıftayken sözlendik (2011kasımda) sonra ben mezun oldum atanamadım felan. 1 yıl sonra aralık ayında nişan yapıldı(2012) aradan kaç ay geçti yaz geldi ama düğün yok bu sene. ben sınava girdim, bu hafta yine sınavım var. Düğün seneye hazirana falan kaldı sanırım. Şimdi biz evlenene kadar etti mi bize 2 buçuk yıl. valla yetti artık beklemek.

Desem ki nişanlım yanımda istediğimde görebiliyorum o da yok. O başka şehirde görevli. Ben ailemle ve onun ailesiyle aynı yerdeyim. Boşuna bekliyoruz gibi geliyo. Bi de bu aralar etrafımdaki nişanlı çiftlerden ayrılanlar olunca bize de bi yılda bi şey olur diye korkuyorum.

Bi de ben bekliyorum da hadi borcumuz bitiyo desem ortada tek bi tane tv var baska da hiç bi şey alınmadı daha. OFFFF OFFF :(

Merhaba canim, uzulmekte haklisin cevrene bakinca evlenen ciftler vs vs daha da etkili oluyor uzulmende..
Ama soyle bi durum var..
Nisanlin mi yada ailesi mi oyaliyor yoksa oyle olmasi gerektigi için mi ?
Geç olsun güç olmasin derlerya belki hayirli olan budur, seneye daha hayirli olacaktir sizin için.. Oyle dusun birde..
Bak ben 3 senedir evliyim 2 yildir cocugum yok, benden sonra evlenenlerin hep oldu imreniyorum elbette ama diyorum ki vardir bir hayir..
Her ser gorudugumuzde bir hayir varmis..
Allah sana hayirli bir yuva versin insAllah, tez zamanda muradina ermen dilegiyle...
Mubarek aydayiz skntlarini atmaya calis,dua et sadece :16:

Ya benim atama sorunum yüzünden bekledik gibi oldu biraz. geçen sene atanamadım. yine de bu yaza olacaktı düğün ama onların bazı maddi problemleri oldu hırsız girdi dükkanlarına öyle olunca nisanlım kredi çekti onun bitmesini bekliyoruz. o da haklı ben atanamazsam 1000 lirayla nasıl geçiniriz diyo. eminim zamanı geldiğinde en iyisini yapacaklar o konuda sıkıntım yok ama artık çok bıktım ayrı kalmaktan en güzel zamanlarımızda. Şu bi yıl gözümde öyle büyüyo ki. Nişanlımın çok yakın arkadaşı vardı nişanlıydı ki çocuk hani nasıl deyim evcimen birisi değildir normalde onlar ayrıldılar ve çok seviyolardı birbirlerini o bile bizimki çok uzadı bu işleri uzatmamak lazımmış diyo. Kuzenim yeni ayrıldı nişanlısından. Ee haliyle etrafımda bunlar olunca bi de herkes düğün ne zaman siz evlendiniz mi neyi bekliyosunuz diye sordukça artık çatlayacak gibi oluyorum.

Ayrıca Allah'ım inşallah nasip eder size de bebek. Dua edicem sizin için de :)

Ya benim atama sorunum yüzünden bekledik gibi oldu biraz. geçen sene atanamadım. yine de bu yaza olacaktı düğün ama onların bazı maddi problemleri oldu hırsız girdi dükkanlarına öyle olunca nisanlım kredi çekti onun bitmesini bekliyoruz. o da haklı ben atanamazsam 1000 lirayla nasıl geçiniriz diyo. eminim zamanı geldiğinde en iyisini yapacaklar o konuda sıkıntım yok ama artık çok bıktım ayrı kalmaktan en güzel zamanlarımızda. Şu bi yıl gözümde öyle büyüyo ki. Nişanlımın çok yakın arkadaşı vardı nişanlıydı ki çocuk hani nasıl deyim evcimen birisi değildir normalde onlar ayrıldılar ve çok seviyolardı birbirlerini o bile bizimki çok uzadı bu işleri uzatmamak lazımmış diyo. Kuzenim yeni ayrıldı nişanlısından. Ee haliyle etrafımda bunlar olunca bi de herkes düğün ne zaman siz evlendiniz mi neyi bekliyosunuz diye sordukça artık çatlayacak gibi oluyorum.

Ayrıca Allah'ım inşallah nasip eder size de bebek. Dua edicem sizin için de :)

O olanlara kulak asma görme.. Herkesin kaderi farklidir, o oyle oldu diye sende oyle olacak degilsin ya..
Allah yardimciniz olsun insAllah en kisa zamanda kurarsiniz yuvanizi..
Demekki onlar için de ayrilmak hayirliymis..
Zamani geldiginde en iyisini yapacaklarina eminmissin sen de, o halde içini ferah tut.. :16:
Her denilene kulak assaydik halimiz nice olurdu,
bana da daha bebek yok mu diyolar senden sonra evlenenlerin oldu diyolar vs vs :)
Sadece benim hayatimdan size ne, siz kendi cocuklarinizla ilgilenin diyorum :)
Bende sana dua edicem, tüm bekarlara ediyorum zaten Allah razi olsun canim duan içinde :)

Aslında evet çok takmamak lazım çevreyi ama 9unu takmasan 1ine takıyosun :(
Napcam bekliycem mecbur :D

ayrıca çok teşekkür ederim güzel yorumların için. başkası için yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş.
Rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin.

Arkadaşlarım, ablalarım;

Niye mi peki anlatayım:

Şimdi ben nişanlıyım. nişanlımla 6buçuk yıldır çıkıyoruz. Ben üniversite son sınıftayken sözlendik (2011kasımda) sonra ben mezun oldum atanamadım felan. 1 yıl sonra aralık ayında nişan yapıldı(2012) aradan kaç ay geçti yaz geldi ama düğün yok bu sene. ben sınava girdim, bu hafta yine sınavım var. Düğün seneye hazirana falan kaldı sanırım. Şimdi biz evlenene kadar etti mi bize 2 buçuk yıl. valla yetti artık beklemek.

Desem ki nişanlım yanımda istediğimde görebiliyorum o da yok. O başka şehirde görevli. Ben ailemle ve onun ailesiyle aynı yerdeyim. Boşuna bekliyoruz gibi geliyo. Bi de bu aralar etrafımdaki nişanlı çiftlerden ayrılanlar olunca bize de bi yılda bi şey olur diye korkuyorum.

Bi de ben bekliyorum da hadi borcumuz bitiyo desem ortada tek bi tane tv var baska da hiç bi şey alınmadı daha. OFFFF OFFF :(

beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum cnm, bende 3 sene bekledim sözlü olarak ve bizim de şehirler farklıydı, çok zor oluyordu görüşmek ama bi şekilde geçti, tarih belliyse hazirana kadar bekle bence zaten çok zor gibi geliyo ama geçiyo zaman, evet zaman yıpratıyo ama bence o ayrılmaların zamanla alakası yok kısmet biraz da biz 3 sene bekledik ama sevgimizden, saygımızdan bi azalma olmadı, hakkında hayırlısı olsun :21:

Amin canım inşallah. tek isteğim şu bir yılın sorunsuz geçip gitmesi. Ve bu pazar sınava gireceğim. ne olur bana dua edin İnşallah güzel geçer sınavım da aramızdaki engel de kalkar.

canm benm..senin içinin şuan ne kadar yandığını sabırsızlandığını anlayabiliyorum..
çünkü bende eşimde 6sene bekledik evlenebilmek için..
bu dönemler çok zordur..sen kendne göre haklısın..karşı taraf bi nevi öyle..
sen hiç bir şeyi takma..oluruna bırak..bırak ki zaman geçsin..
kendin için bişeyler yapmaya çalış..
çünkü insan taktıkça daha çok dert ediniyor ve sorun yaratıyor ne yazıkki..

valla yine tak etti. şimdi arıyorum ulaşamıyorum orda tanıdığım kimse yok. kesin şarjı bitti ama haber vermedi nerde olduğunu bunları yaşamaktan yoruldum artık.

Arkadaşlarım, ablalarım;

Niye mi peki anlatayım:

Hatayı son sınıfta sözlenerek yapmışsınız.:6:

okulun bitmesine yarım dönem kala sözlenmiştik o zaman olmasa 5 ay sonra sözlenecektik. yani geçen yaz.

1000liraya geçinilmez ise size göre, o zaman başka işte çalışın atanana kadar?

benim için para ya da çalışmak sıkıntı değil bu sene de çalıştım zaten. nişanlımla evlendikten sonra ayrılık yaşamak istemiyoruz ben bi yerde o bi yerde. bi de ailelerin maddi durumu işin içine girince beklemek kalıyo sadece. ama ben artık onla olmak istiyorum. sanki boşuna geçiyomuş günler gibi geliyo ben burda o orda.

benim için para ya da çalışmak sıkıntı değil bu sene de çalıştım zaten. nişanlımla evlendikten sonra ayrılık yaşamak istemiyoruz ben bi yerde o bi yerde. bi de ailelerin maddi durumu işin içine girince beklemek kalıyo sadece. ama ben artık onla olmak istiyorum. sanki boşuna geçiyomuş günler gibi geliyo ben burda o orda.

anladım. ama atanınca da aynı şehre düşeceğiniz belli değil ki. zaten atanmak da kolay değil iken? nasıl tercih yapacaksınız sadece nişanlınızın şehrini mi yazacaksınız

anladım. ama atanınca da aynı şehre düşeceğiniz belli değil ki. zaten atanmak da kolay değil iken? nasıl tercih yapacaksınız sadece nişanlınızın şehrini mi yazacaksınız

bu sene sınavım geçen seneye göre çok daha iyiyidi verilen atama sayısına göre inşallah olur diyorum. bu sene atansam zaten bizim düğün olana kadar stajyerliğimin kalkma süresi gelir sonra da tayin isterim eş durumundan diye düşünüyoruz. tabi atanamazsam da olacak artık tabi. benim başka alanlarda da çok iş şansım oldu ama onun görevi nedeniyle oralara başvurmadım bile. geçen sene yüksek lisans kazanmıstım bu yaz düğün olursa yarım kalmasın diye baslamadım ama düğün seneye kaldı. o zamana kadar yüksek lisansı bitirirdim en azından. Aslında derdim şu beklemekte bi şey yok ama boşuna bekliyoruz gibi oluyo ona canım sıkılıyo :S

bu sene sınavım geçen seneye göre çok daha iyiyidi verilen atama sayısına göre inşallah olur diyorum. bu sene atansam zaten bizim düğün olana kadar stajyerliğimin kalkma süresi gelir sonra da tayin isterim eş durumundan diye düşünüyoruz. tabi atanamazsam da olacak artık tabi. benim başka alanlarda da çok iş şansım oldu ama onun görevi nedeniyle oralara başvurmadım bile. geçen sene yüksek lisans kazanmıstım bu yaz düğün olursa yarım kalmasın diye baslamadım ama düğün seneye kaldı. o zamana kadar yüksek lisansı bitirirdim en azından. Aslında derdim şu beklemekte bi şey yok ama boşuna bekliyoruz gibi oluyo ona canım sıkılıyo :S

inşallah istediğiniz gibi olur

Bu saatten sonra işlerin yoluna girmesini beklemekten ve sabretmenizden başka çare yok gibi. Keşke daha okul bitmeden sözlemeseydiniz biraz işlerinizi yoluna koyup geleceğinizi güvence altına alıp söz nişan işine girişseydiniz daha iyi olabilirdi ama olan olmuş artık. Gerçekten birbirinizi seviyorsanız ve karşınızdaki insana inanıyorsanız sabredeceksiniz ve bir an önce hayatınızı düzene sokmak için çaba göstereceksiniz yapacağınız başka bir şey yok yani ayrılmak pes etmek dışında.

Back
X