görücü usulüyle evlenmedik tabiki..o aşıktı bense seviyordum evlendiğimizde ..ama gerek ailesinin üzerine düşeni yapmaması gerek se eşimin sürekli benim ailemin gölgesinde yaşamaktan rahatsız olmaması beni ondan çok soğuttu..eşimin babası ve ağbileri de böyle..beklediğim şey oldu derken zaten evlendiğimizden 1 yıl sonra herkes hakkında bilgi sahibi olduğumdan dolayı böyle söyledim..ağbisi eşini aldattı başka biriyle kaçtı..babası oldukça sakin görünür ama yinede gizli kapaklı biridir ve eşim de öyle..herzaman inkarcı bir yapısı var..bu yüzden bu sakiliğim..tamam onu nerdeyse evlendiğimizden beri reddettim..ne ben onun istediği ateşli kadın olabildim(tam anlamıyla..çaba sarfettim ama anlamadı) ne de o benim için biraz kibar ve bakımlı olmayı denedi..
ayrıntılı yazınca daha iyi anlaşıldı her şey.
çabalamışsınız ama eşinizi tanıdıkça aşk,sevgi tükenmiş sanırım.
cinsel hayat da önemli bir konu tabi ki,
sürekli reddedilmek eşinizi sanala teşvik etmiş.
ama isteseydi o sizi ikna edebilir, daha iyi bi cinsel hayat yaşabilirdiniz.
kolayına kaçmış.
eşinizle konuştunuz mu? pişman mı?
başından beri eşimin gizli kapaklı kişiliğinden dolayı ona karşı tam bir güvenim oluşmamıştı.3 yıllık evliliğimizde eşine aşık bir kadın değildim ve dolayısıyla onu birçok anlamda mutlu etmek için ekstradan bir çaba sarfetmedim.özellikle cinsel anlamda..çünkü bana yaklaşımını hiç değiştirmedi ve beni mutsuz etmesi hiç umrunda olmadı..bugün izin günüm ve evdeyim..kameralı chat sitelerine girdiğini gördüm.. sadece beklenen birşeyi yaşamış gibiyim..2 yaşında bir oğlum var ve 22 yaşındayım..ne yapmalıyım ne düşünmeliyim?zaten olmayan bir sevgiyi bu olanlardan sonra nasıl yeşertebilirim ki..
bu arada onun için birçok kez hazırlandım süslendim ...ve her defasında bana saldırır gibi yaklaştığı için reddettim..yani onun elindeydi birçok kez..hayatım biraz kibar ol ben eşinim senin önce sevgini hissettir bu benim için daha önemli dedim ama her defasında aynı oldu yaklaşımı..ve tabiki benimde öyle..son zamanlarda artık bağarmaya da başladım..yeter artık genel eve gelmedin!bana bu şekilde davranamazsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?