• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beklemedeyim...

PINARY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
361
2
96
İstanbul
3.başarısız tüp bebek sonrasında histereskopi işlemi uygulandı.ve daha sonra adet durumumun düzenli olması ve bayrama denk gelmemesi adına doktorum tarafından 2 kutu sabah-akşam olmak üzere doğum kontrol hapı kullandım.

haplarım geçtiğimiz salı günü bitti.yani bugün 4.gün.hala adet olmadım.
bu durumu yaşayan varsa acaba kaçıncı gün adet oldular; onu merak ediyorum

paylaşır mısınız?

bende tüp bebek tedavimden önce 2 kutu doğum k.hapı kullandım ben 5. gün olmuştum ve cok fazla kanamam oldu sende bir iki gün içinde olursun kafana takma nasıl olsa olacaksın bol şans

ben soruna cevap veremem ama sen bana yardımcı olabilirsin.... bende 2. tüpden önce histereskopi olmak istiyorum adet olmama az kaldı lütfen bana histereskopiyi anlatırmısın nasıl oldu ve acıdımı.. allah yardımcın olsun

bende 5 gün sonra olmuştum adet heralde......siters yapma canım etkiliyor adeti.....

ben uzun yıllar korunmk için içmiştim genlde 4. veya 5. günü oluyordum. merak etme olur mutlaka

pınary seni hatırlıyorum.3. olumsuz olduğunu bilmiyordum.çok üzüldüm.allahın izniyle gelecek meleğin hiç üzülme.herşeyin zamanı var.bndwede 4 gün gecikme olmuştu.allah sana sabır güç tez zamanda bebeiş versin inşallah.kaydirigubbakcemile5

3.başarısız tüp bebek sonrasında histereskopi işlemi uygulandı.ve daha sonra adet durumumun düzenli olması ve bayrama denk gelmemesi adına doktorum tarafından 2 kutu sabah-akşam olmak üzere doğum kontrol hapı kullandım.

haplarım geçtiğimiz salı günü bitti.yani bugün 4.gün.hala adet olmadım.
bu durumu yaşayan varsa acaba kaçıncı gün adet oldular; onu merak ediyorum

paylaşır mısınız?

arkadaşım histereskopi sonucun nedir........benimde 3 deneme var........şimdi dr.um histereskopi yapalım dedi.........bugün,yarın adette olursun herhalde......

hepinize teşekkürlerr
histereskopi de problem çıkmadı benim çok şükür
histereskopiyi soran arkadaşım için anlatıyorum: anestezi alıyorsun zaten..işlem sonrası biraz kasıklarında ağrı oluyor hafif te kanama...onun dışında çok ağrı söz konusu değil.

pınary......arkadaşım yine birşey sorucam.......histereskopiyi tüp bebek yaptırıcan dr.unamı yaptırdın.........peki sorun çıkmayınca başka bir tetkik istemedimi dr.un..........birde histereskopi sırasında embriyoların tutunması için çizik atıyorlarmış.......sanada yapıldımı.......adetin geldimi canım.........ayyyyy.....çok soru sordum kusura bakma.......

evet aynı hastanede aynı doktoruma işlemi yaptırdım.çizik olayı bahsedilmedi.rahim temiz hiçbir sorun yok kendi deyimleriyle ''tarlayı yeniden sürdük,temiz hale getirdik'' dedi.bu doktorların tıp eğitimi alırken kullandıkları deyimmiş

benim zaten diğer tetkiklerim tamamdı.hsg; tsh testleri,genetik test hepsi sorunsuzdu.bir bu kalmıştı.görelim önümüze sağlam bakalım dediler.bu sebeple bu işlemi geçirdim.senin de önünü görmen açısından tavsiye edebilirim.

adet olayına gelince bu sabah oldu.çok şiddetli ağrı çektim ama.6.gün adetim geldi.şimdi yarın doktorumu arayacağım.büyük ihtimalle 3.gün görüşeceğiz.

allahımmm güç ver bana....

pınary.....teşekkür edrim canım........seninde ALLAH yardımcın olsun......inşallah herşey gönlünce olur........

Back
X