Beklemek ne zor

umudumhayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
4
4
1
34
Slm arkadaşlar bugün dondurulmuş embriyo transferimin 7 günü idrar testi yaptım sonuç negatif aşırı derecede kasık ağrılarım vardı adet olacakmış gibi biri buna benzer bişeyler yaşadımı lütfen bana yardımcı olun

Slm arkadaşlar bugün dondurulmuş embriyo transferimin 7 günü idrar testi yaptım sonuç negatif aşırı derecede kasık ağrılarım vardı adet olacakmış gibi biri buna benzer bişeyler yaşadımı lütfen bana yardımcı olun
Canım bende 5.gun embiriyo transferi olmuştum benim 2.gunden başlamıştı aynı belirtiler adet olacakmışim gibi. Bende 7 gün akşamı kaset test yapmıştım silik çıkmıştı ertesi gün erken gebelik testiyle netlesmisti dire çıkmıştı çift çizgi. Bekle bakalım bı kaç gün daha kotu dusunme bende aynı belirtileri yasadim

Canım bende 5.gun embiriyo transferi olmuştum benim 2.gunden başlamıştı aynı belirtiler adet olacakmışim gibi. Bende 7 gün akşamı kaset test yapmıştım silik çıkmıştı ertesi gün erken gebelik testiyle netlesmisti dire çıkmıştı çift çizgi. Bekle bakalım bı kaç gün daha kotu dusunme bende aynı belirtileri yasadim
Inşallah cnm benim 3 tüp bebek denemem ikisinde de negatif sonuç sanırım buda tutmadı pozitif olsaydı hiç olmasa silik çizgi görürdüm diye düşünüyorum moralim çok bozuldu çok umutlanmiştım tutu diye

Inşallah cnm benim 3 tüp bebek denemem ikisinde de negatif sonuç sanırım buda tutmadı pozitif olsaydı hiç olmasa silik çizgi görürdüm diye düşünüyorum moralim çok bozuldu çok umutlanmiştım tutu diye
Öyle düşünme hemen umutsuzluğa kapilma belkide var ama HCG yeterli seviyeye gelmedi bekle test gününe kadar normalde biliyosun önce kana sonra idrara geçiyor test gününe kadar bekle en garanti sonuç kan testi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama test gününe kadar lütfen kendine hayatı zindan etme burda neler okuyoruz negatif olup pozitife dönen 🙏🌸❤️

Öyle düşünme hemen umutsuzluğa kapilma belkide var ama HCG yeterli seviyeye gelmedi bekle test gününe kadar normalde biliyosun önce kana sonra idrara geçiyor test gününe kadar bekle en garanti sonuç kan testi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ama test gününe kadar lütfen kendine hayatı zindan etme burda neler okuyoruz negatif olup pozitife dönen 🙏🌸❤️
Inşallah cnm 🤲 bugün de ishal oldum genelde ben her ay adet olmadan önce ishal olurum ondan sonra adet başlar ve sanırım yine oyle olacak

Tüp bebegi bilmiyorum ama dogal yolla hamilelikte de böyle kasık agrısı yaşanıyo hatta 2.gebelikte sabahları yataktan kalkarken kramp olurdu nefesim kesilirdi kalkamadım adet olur gibi agrılar oluyordu inşallah bebeginiz tutunduğu içindir ve hamilesinizdir rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🤲🏻

Kızlar Umut olsun diye yazıyorum.. Transfer sonrası hiç bir şekilde gebeliğe dair belirtim yoktu umutsuz bir şekilde test yaptım 6.gunu silik çıktı.. aynı gün başka marka test alıp yaptım erken gebelik testiydi tek çizgi çıktı sonra zaten yoktur diye test yapmayı bıraktım bugün 12.gunumdu mecburen kan vermem gerekiyor diye kan verdim sonuç 560 çok şükür 🥰yani kan sonucundan önce hiç bir şekilde umutsuz olmayın isteyen herkese nasip olur inşallah 🤲

Sonucu ançak şimdi yazabildim malesev kimyasal gebelik oluştu cnm inşallah sen bebeğini kucağına salikli bir şekilde alırsın allah yardımcınız olsun
Canim çok üzüldüm inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsin. Amin canım inşallah

Back
X