beklemek nereye kadar:(

Benimki de tam tersi. memur kafası var çok parası olmaz onun modunda. bu yüzden de çok küçümser ve herkesin en büyük hayalinin ticaretle uğraşmak oldugunu sanar.:)

Seçimleri bize bırakmayı ne zaman öğrenicekler. Benim ailem eşimi ve ailesini çok küçümsedi zamanında. Biz çok hırs yaptık para yüzünden. Sırf babama bir şeyler ispat edebilmek için. Yoksa ikimizn de malda mülkte gözü yok. Eşim şu an yurtdışında sırf daha fazla maaş alabilmek için en güzel yıllarımız ayrı geçiyor. Çünkü bu yaşadıklarımız onda çok kompleks yarattı söylemiyor ama erkek için kaldırması zordu. Eşimin ailesi bile aileme beğendirmek için kendilerini kılı kırk yardılar bizimkiler o kadar tepeden bakıyo ki. Zavallılar iş bozulmasın hiçbi şeye ses etmediler.

Erkek arkadaşın bu kadar fedakarlık gösteriyosa ne mutlu sana. Sen de arkasında ol biraz sabredin. Ailenin gönlünü kırma dicem ama aileler bencil dediğin gibi. Sen bi tarafını yırtarsan bir şeyleri kabullendirmek için. Onlar mutlaka mutsuz olucak senn kalbini kıracak bir şey diyiverirler. Bu anlamda benimkilere çok benzettim. Annem desen aynı. Hiç karışmadı babamın olaylarına. sonu kötü olursa baban benden bilir hiç karışmam diye çekildi işin içinden. Zaten 4 yılllık beraberliğimde annemle hiç paylaşmadım. sormadı etmedi hiç. Babam duyarsa annem yataklık ediyo olurmuş.

Böyle dominant babalar ve pasif anneler birbirini nasıl buluyo merak ediyorum. anne baskın karakter olması lazım evde. Okuyunca ağladım seni çok iyi anlıyorum. Belki biraz daha şanslıyım evlenebildim. 30 uma kadar beklesem de aynı şeyi yapıcaklardı biliyorum.

Kizlar telimden nete
Girdigim
İcin yazilariniza alinti yaparak cvp veremiorum
Denedim
Olmadi.o yuzden genel cvp yaziorum kusura bakmayin.erkek arkadasim
4.sinifa gecsinde hayirlisi ile artik
İyice baskiya basliycam.en
Azindan
Aileler tanissin.dediginiz gibi anne
Baskin
Olmayinca hic
Bir ise yaramio bu konuda.zaten
Oda bana
Hic sormuo konusuomusun ne yapiosun die.halbuki gorustugumu biliyor.ne guzel
Arkadasim
Sen 30 unda evlenmissin.sanslisin.ins Allah babamin
Kalbine insaf verirde bizde evleniriz.memur olupta
Para yetmiyen cok
Var.ama babamin kafa orda takili kalmis iste.elimden gelen yaygarayi koparmam lazim demekki.

Slm kizlar.benim yillardir arkadaslik yaptigim bir erkek var.yani beraberiz.birbirimizi cok seviyoruz.babam
Ticaretle ugrasio bu cocuk
İflas eder dedi ve beni vermedi.zaten istemeye
Gelmediler.babam hayir
Diyince bende
Gelipte
Bozulsunlar istemedim.sonra erkek
Arkadasim unv okuyup memur oluyim
Dedi.simdi 3. Sinifa gecti.mezun olunca babam ancak verir beni.memur kafasi var babamda:(ikimizde 32 yasindayiz.bu yasta gitti isini birakti okul okuo.yani babamin yaptigi bize zulum artik.maddi durumuda iyi.sorun memur
Olmasinda.34 yasimizda evlenebiliriz bu duruma
Gore.arkadaslarimin cocuklari buyudu.ben artik evlensem
Ne olur o yasta?canim
Cok sıkkin...

32 yaşına gelmiş olacağım, yıllardır sevdiğim adam babamın keyfi gelmedi diye beni bekliyor olacak off 32 dakika beklemem çıkar giderim o evden.
Sevdiğim adamla evlendiğim için beni silecek baba olmasın daha iyi.
İnsan evladının iyiliğini düşünür.
Hadi 20 yaşında olsan bekle.
Ama çocuk 2 sene sonra memur olabilecek mi garantisi yok.
İşini gücünü bırakmış yazık babanı memnun etmeye çalışıyor.
Memur olur da uzağa atanırsa bu defa da uzak diye evlendirmez tayini çıksın diye bekletmeyeceği ne malum?

Çevresine damadım memur değil derken utanacağı için mi böyle davranıyor acaba?
Benim babam hala eşimin elektrik ustası olmasını kabullenemedi de.

canım şimdi nişanlansanız erkek arkadaşın da 2014 önlisans mezunları için kpss ye girse(3.sınıfa geçecek demişsin şu anda önlisans mezunu oluyor zaten) iyi bir şekilde çalışarak o zaman memur olsa,işler 1 yıl daha kısalmış olur.Şimdi nişanlansanız 1 yıl nişanlı kalırsınız,bilmiyorum bu ihtimali düşündünüz mü ama aklıma böyle bir çözüm geldi.Allah yardımcınız olsun

benzer bi sorunu biarkadaşım yaşadı..erkek arkadaşı özelde çalışıyor,kızın babası illa memur olcak yoksa bu iş olmaz demiş.yaşları 23-24 civarında ikisinin de.erkek arkadaşı o yuzden uzmançavuşluga başvurdu.kazanmış.eğitim görecekmiş 6 ay.nişanları var bikaç gün sonra.yani memur olmasa ne olacakki? o zaman özel sektördekiler bekar kalsın

Redding
Bu ihtimali
Hic dusunmemistik.ama
Ogretmenlikte oluomu
Bu?evet arkadasim 32 yasinda bir kizim
Ve hala babamin sozunu dinliyorum.babam
Gecinemezsek
Eve geri gelirim
Basina
Bela
Olurum dir korkuodur kesin.

Zeytinagaci arkadasim
Cok dogru soyluyosun.bazen erkek arkadasimda cok bunalio okuldan falan.cocuklarla
Okuyorum su halime
Bak
Diyor.bir
Yandan onu hos tutmaya calisiorum.ama bende
Bunalimdayim kimse dusunmuyor.ailem bencil bir aile.umurlarinda
Deil
Babamin
Falan.etraf
Ne der bilmemne

Merve arkadasim
Arkadasin daha yasi gencmis ne guzel nisanda olucak.keske bendede oyle olsa.nisanli kalmaya raziyim 2 sene.ama oda yok.erkek arkadasimin aileside nie evlenmiosunuz madem berabersiniz diyip duruomis.arkadasim onlara okula benim yuzumden gittigini soylemedi.kendi istegimle okuyorum dedi onlara.eger baban yuzunden okudugumu soylersem ailem sogur senden dio.off ya
Sonuna kadar haklilar ne diyim

öğretmen olarak sanmıyorum ama düz memurluğa girebilir ya da veri işletmeni olarak.Umarım dilediğiniz şey gerçekleşir arkadaşım

Back
X