Bence tevekkül etmek lazım. Eğer hakkımda hayırlısı ise olur inşallah diye dua et.Baktın bir süre olmadı isteğin demek ki hayırlısı şimdi olmaması imiş de ve kaderine boyun eğ. Demek ki olmaması gerekiyormuş de.
birşeyleri kafana takmışsın bence...
istediğim zaman istediğim şey olsun istemiyorken olmasın..:)
böyle birşey mümkünmü sence ? bence değil...
yani herşey belli bir düzen içinde ilerliyor biz ister ona uyalım ister uymayalım uyarsak karımıza ama uymazsak hata ederiz..
akısına bırak askıda hayatıda
cunku o seni ummadıgın anda gelir bulurrr
Secret dan ziyade, daha çok Murphy kanunlarını yaşıyor gibisin, beklediğin otobüsün kaçması filan, bende Secret, Quantum teknikleri felan inanmıyorum artık ama Murphy nin yasaları tıkır tıkır işliyor hayatımda:umursamaz:
bende secret okudum,sindire sindire okumaya kalktım.ciddi bi sıkıntı içindeydim çünkü,okudukça açılıyodum.o karamsar halimi biraz olsun hafifletmeye yetiyordu gerçekten.aslında kuantum,secret falan hepsi ortak bi düşüncede buluşuyolar;o da 'iyi düşün,iyi olsun'.bu senin örnek erdiğin kadar hani otobüsü beklerken otobüsün kaçması gibi minik bişey değil.bende hergün otobüs bekliyorum işten çıkınca.6ya 5 kala işten çıkarsam 4 numara geliyo,ama 6yı 5 geçe çıkarsam 4 numara gelmiyo,çünkü otobüsün duraktan geçtiği zaman fix zaten.benim onu isteyip istememe bakmıyo.
daha büyük şeylere dayanıyo secret ya da kuantum.ne biliyim,mesela bi hastalık durumunda,bi maddi sıkıntı yaşadığında,ilişikin ya da insanlarla ilişkilerin konusunda bi sıkıntı yaşadığında,çıkmaza düştüğünde,zaten olumsuz,kötü düşünürsen dahada dibe vuracaksın,dahada kötü olacak her şey,çünkü etrafına istesende istemesende negatif elektrik yayıyorsun.ama olumlu düşündüğünde,'her şey iyi olacak,her şey çok güzel olacak,düzelecek.inanıyorum.' deyip gerçektende inandığında,hem kendini iyi hissediyorsun,hemde etrafına pozitif enerji yayıyorsun.
züğürt avuntusu değil inanki canımkaydirigubbakcemile3istediğin şey 2 günde,2 saatte olacak diye bişey yok sadece,tabiki zaman alacak ama,sen gerçekten iste ve olacağına inan yeterki. aman kaderine terkediyim,olacağı varsa olur,ondan sonra kaderine terkedip akışına bıkarınca,kılını kıpırdatmadan kötü sonuç aldın diye 'napıyım hakkımda hayırlısı bu değilmiş demekki' diye bişey yok yani.
duygularına tercuman oldum cicim vereliniortakvereliniortak
allycim anlattığını ben de düşündüm biliyo musun?
mesela sevgilinden ayrıldın,dönsün diye bekliyorsun
secret yapıyosun falan.
dönmüyor dönmüyor.
sonra tam unutuyosun, kafan rahatlıyor
dönüyor.
acaba düşüncelerimizle itiyor muyuz o düşünceyi,
rahat bırakınca mı acaba isteklerimiz oluyor.
çok istemeden isteyince..
anladın sen umarım:)
ayrıca secret da iste mutlaka olur diyo.
olurda 4 dakika içinde mi 4 yıl içinde mi
ohoo..
bıraktım o işleri de artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?