- 18 Şubat 2023
- 2.938
- 2.835
- 63
- 35
Bizdede bı bekar arkadaş vardı ama şuan evlenecek düzgün bı kız buldumu bilmiyorum en son arayistaydiİstanbul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizdede bı bekar arkadaş vardı ama şuan evlenecek düzgün bı kız buldumu bilmiyorum en son arayistaydiİstanbul
Emdr mi gidiyorsunuz terapide?Terapistim bilinçaltında ilişkiyi reddeden ,istemeyen bir tarafın var demişti.Terapileeimde hep annemi konuştmuştuk.Babamı konuşmaya başladık şimdi.Bakalım neler çıkacak..
Prens sadece masallarda tek başına geliyor, güzide ülkemizde anası, kardeşi, KP, kayın mayın dedikoducu cirkef akrabalar böyle bir arabaya doluşup geliyor![]()
BütüncülEmdr mi gidiyorsunuz terapide?
Merhaba, böyle şeyler gerçekten kısmet , ancak öncelikle nasıl biri istediğinize emin olmanız gerekiyor. bazı insanlara alıcı gözüyle de bakmak gerekiyor yani öyle bir enerji vermeniz lazım. Cok hanım cok güzel ve iyi olan ve erkeklerin yanasmadıgı birsürü iş arkadasım var desem inanır mısınız? Çünkü o enerjiyi vermiyorlar. Bir arkadasım da emin olun manken gibi , ancak bir kere konusan bir daha kendisiyle konusmuyor bile, fazla ukala geliyormus erkeklere . Eğer sizi gerçekten seven düzgün ailesi olan biriyle evlenirseniz gerçekten evlilik güzel birşey. Tanısmak için kesinlikle baska sosyal ortamlara girmelisiniz, örn yürüyüş grupları var, 2.dil içim kurslar var, yemek kursları vs. genelde bekar katılan da cok olur birkaç arkadaşım eş bulmuslardı bu sekilde. Tek diyebileceğim evlenmek için sakın evlenmeyin, merhametli ve sizi gerçekten seven biri olmadıkca evet bekar olmak cok daha güzel.Merhabalar ,yaşım 33.Düzgün ve ciddi bir ilişki istiyorum.İş ortamımda hiç bekar yok.Girişken bir insan da değilim.Bayan arkadaşlarım var ama onlar da benim gibiler.Aracılık yapacak kadae girşken değiller..
Etrafımda hiç insan yok.Sıkıldım yalnızlıktan ve hep böyle kalcam diye korkuyorum.
Toplu ,kalabalık ,farklı insanların olduğu ortamlara nadiren girsem de ilk etapta kendimi gösterebilen bir insan değilim.Aşırı içine kapanık olmasam da bir anda da samimiyet kuramıyorum.
Sanki bir kafesteyim ve bulunmayı bekliyorum..Biri gelsin ve çıkarsın oradan diye düşünüyorum.
Birini tanıyabileceğim bir ortamım yok.
Ciddi bir ilişki,sevmek sevilmek gibi duygusal ihtitaçlarımı karşılamak istiyorum.Kendimi ne kadar sevsem bazen yetmiyor.
Aşık olmak ve sevmek istiyorum.Aday bulamıyorum.O beni nasıl bulacak ,mümkün mü bilmiyorum..
Neyim eksik...
Kendimi güzel buluyorum,işim de var ama..
Belki onun da bilinçaltında vardır bir şeyler. Çok rahat büyümüş. Erkeklerin bilinçaltında ne olabilir onu da bilmiyorum.Terapistim bilinçaltında ilişkiyi reddeden ,istemeyen bir tarafın var demişti.Terapileeimde hep annemi konuştmuştuk.Babamı konuşmaya başladık şimdi.Bakalım neler çıkacak..
Kız öyle deme Allahim ne olur hastaneye yatayım da uyuyayım kimse ellemesin beni dedim apandisitim patladı üstelik enfeksiyon kaptigim için 10 gün yattım:) ha dinlendim mi evet ama acisi da cabası olduKız bekarlık sultanlıktır boşverbende 33 yaşında 3 çocuk annesiyim okadar yorgun ve uykusuzum ki
bazen doktora gidip nolur bana yatış verin birazcık uyuyayım demek istiyorum
Konunuza gelecek olursak spora falan başlasaniz veya yapmak istediğiniz farklı bi hobi falan onunla ilgili eğitim falan alsanız. Çevreniz geniş değil sanırım. Biraz çevre edinseniz mesela.
Ben eşimle normal şartlarda asla bir araya gelebileceğim biri değildi. Kpss için dersaneye gitmeye başladım orada yeni arkadaşliklar edindim onların vesilesi ile eşimle tanıştım. Yani sizde sanırım benim gibi sosyal biri değilsiniz. Anca birilerinin tavsiyesi üzerine kabul edebiliyorsunuz gibi (bende öyleydim)
Kendi başıma mutlu olmayı öğrenmem gerek ,haklısınızBence önce aramayı bırakmalısınız. Erkekler yani gerçekten kaliteli olanlardan bahsediyorum mutluluğu erkekte arayan biri ile asla beraber olmaz, kendine maddi manevi yeten kadın sever hatta ister ki biraz kendini zorlasın. Öyle hemen erkeği kabul edenlere bakmaz. Erkek gözü ile olay belli; mutsuz ve kendine yetmeyen kadın beni mutlu edemez diye düşünür. Evet arkadaşların dediği gibi sosyalleşin, spora yazılın, kültür turlarına katılın ama bunu birileri ile tanışmak için değil mutlu olmak için yapın. Her insanın etrafına yaydığı bir enerji var. Sizin enerji ve bakış açınızda problem bence. Öncelikle kendine yetme ve tek başına da hayattan zevk almak ile ilgili destek alabilirsiniz. En güzel örnek benim arkadaşımdı mesela; senelerce evlilik hayali kurdu çeyiz düzdü , birikim yaptı en büyük hayali Roma' ya gitmekti balayına gideceğim, eşimle gezeceğim diye hayalini hep öteledi. En son yaş 30 olunca bir aydınlanma geldi kıza baktı olmuyor, evlenme hayalini rafa kaldırdı, destek aldı, kurslara yazıldı, birikimini kendi kişisel gelişimi ve keyfine harcadı. evrim geçirdi resmen . O herşeyi eşi ile hayal eden kız tek başına bir sürü sosyal ve kültürel etkinliğe katıldı. En son Roma ya turla gitti. Roma'da turda tanıştığı çok anlaştığı bir kadın ile İstanbul'da da görüşmeye devam etti ve onun kuzeni ile evlendi. Dediği şey eşimle tanıştığımda evlilik kafamda bitmişti. hatta çocuk bundan dört yaş küçüktü, ciddiye bile almamıştım demişti ama eşi çok ısrar etti evlendiler ve inanılmaz mutlular ama kız hala tek başına kendi özel alanını koruyor ve bence o yüzden o kadar mutlular.
hayatınızı kendiniz için yaşayın, bu konuyu takmayın, biliyorum zor ama ne kadar birini bulmam lazım birini bulmam lazım diye panik olur ona göre yaşarsanız olmaz. Tabi bir yandan da sosyal olun, seyahatler, hobiler, spor ama bunları birini bulmak için degil kendiniz için yapınMerhabalar ,yaşım 33.Düzgün ve ciddi bir ilişki istiyorum.İş ortamımda hiç bekar yok.Girişken bir insan da değilim.Bayan arkadaşlarım var ama onlar da benim gibiler.Aracılık yapacak kadae girşken değiller..
Etrafımda hiç insan yok.Sıkıldım yalnızlıktan ve hep böyle kalcam diye korkuyorum.
Toplu ,kalabalık ,farklı insanların olduğu ortamlara nadiren girsem de ilk etapta kendimi gösterebilen bir insan değilim.Aşırı içine kapanık olmasam da bir anda da samimiyet kuramıyorum.
Sanki bir kafesteyim ve bulunmayı bekliyorum..Biri gelsin ve çıkarsın oradan diye düşünüyorum.
Birini tanıyabileceğim bir ortamım yok.
Ciddi bir ilişki,sevmek sevilmek gibi duygusal ihtitaçlarımı karşılamak istiyorum.Kendimi ne kadar sevsem bazen yetmiyor.
Aşık olmak ve sevmek istiyorum.Aday bulamıyorum.O beni nasıl bulacak ,mümkün mü bilmiyorum..
Neyim eksik...
Kendimi güzel buluyorum,işim de var ama..
Sen en güzel duyguların katilisinGelince ne olacak panpa anası danası kızkardeşi de gelicek hayattan soğuyacaksıngemisine de rüzgarına da ... diceksin