Beklenen gün ☺

sirinhatun46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
250
192
103
31
Adetine 15 gün kalan arkadaşlar bu heyecanla ve sabırsızlıkla kalan zamanı beraber geçirelim mi :KK200:Her hangi bir belirti yaşayan varmı ? Yada benim gibi her belirtiyi ona:emir_bebek:yoran

Adetine 15 gün kalan arkadaşlar bu heyecanla ve sabırsızlıkla kalan zamanı beraber geçirelim mi :KK200:Her hangi bir belirti yaşayan varmı ? Yada benim gibi her belirtiyi ona:emir_bebek:yoran
Hahaa çok güzelmiş her belirtiyi ona yoran ;) benimde öle kndimi geçtim nasıl midem bulansa çewremdekiler hemen kesin hamilesin dio herşeyi ona yoruyolar;))

Aynen öyle valla o kadar çok kafaya takıyoruz ki hormonlarımızda karşılık verip yalancı gebelik belirtileri başlıyo :eek:

Ben daha 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum şimdiden kesin hamileyim kasıklarım batıyor felan diyorummm rabbim büyük etraftakilerin sen hamilesin demesi çok hoşuma gidiyor:D

Ayy canım yaa inşallahhh tez zamanda Rabbim duamızı kabul eder.. Benimde çok hoşuma gidiyo hamilesin demeleri amaa hamile olmadığımı düşününce bütün sevincim kaçıyo :halay:

Ayy canım yaa inşallahhh tez zamanda Rabbim duamızı kabul eder.. Benimde çok hoşuma gidiyo hamilesin demeleri amaa hamile olmadığımı düşününce bütün sevincim kaçıyo :halay:
Ahahahh al bendende o kadar byük elim 3.yü doğurdu diğer eltim 3 cüye hamile ben daha beklemedeyimmmmmmm:bicak:

Vallahi bi boşveriyorum takmıyorum kafama bi bakıyorum telefon çalıyo ya biri hamile ya doğum yapmış

Ahahahh al bendende o kadar byük elim 3.yü doğurdu diğer eltim 3 cüye hamile ben daha beklemedeyimmmmmmm:bicak:

Vallahi bi boşveriyorum takmıyorum kafama bi bakıyorum telefon çalıyo ya biri hamile ya doğum yapmış
Benim 1 tane war 2. Olmuyo 4_5 aydır hergören yapışıyo e artık kardeş lazım die çewremde de herkes hamile ondan herkesin gözü bende sinir oluyorum gerçwkten

Benim 1 tane war 2. Olmuyo 4_5 aydır hergören yapışıyo e artık kardeş lazım die çewremde de herkes hamile ondan herkesin gözü bende sinir oluyorum gerçwkten
Senin bir tane varmış bide beni düşün benle evlenenler bebeği doğurdu ikincileri yolda.

Hani senin yokmu bir sorun mu var diyip duruyolar.Saçlarını yol diyo şeytan

Bende bebişlerime kıyafet alıp onları büyütmek istiyorumm

Senin bir tane varmış bide beni düşün benle evlenenler bebeği doğurdu ikincileri yolda.

Hani senin yokmu bir sorun mu var diyip duruyolar.Saçlarını yol diyo şeytan

Bende bebişlerime kıyafet alıp onları büyütmek istiyorumm
Olur canm inş allahın izniyle ewet 1 tane war şükür de oda yapışıyo kardeş kardeş çewrediklerde hadi nezamn diolar e olmuyo da harbiden insan ister istemez stres yapıyo sen nezamandır düşünüyosun

Ben bu ay kürlere wurdum kendimi soğan kürü yaptım süt maydanoz buharı yaptım 10 gün war ama kesin hasta olcam kasıklarım çok ağrıyo çünküüü

Olur canm inş allahın izniyle ewet 1 tane war şükür de oda yapışıyo kardeş kardeş çewrediklerde hadi nezamn diolar e olmuyo da harbiden insan ister istemez stres yapıyo sen nezamandır düşünüyosun
Ahahh çocuğun aklına takıldımı devamlı tekrarlar.

6 ay olucak canım isteyeli rabbim inşallah bu ay bağışlar.İyice bunaldım etrafda sorunu olduğu halde hemen hamile kalanlarda var rabbim büyük inşallah banada bir bebiş verir

Ahahh çocuğun aklına takıldımı devamlı tekrarlar.

6 ay olucak canım isteyeli rabbim inşallah bu ay bağışlar.İyice bunaldım etrafda sorunu olduğu halde hemen hamile kalanlarda var rabbim büyük inşallah banada bir bebiş verir
Daha erkenmiş canm olur merak etme

Niye geçsin canm geçmez hem yeni ewli sayılırsın sen soğan kürü gibi bişiyler denedin mi arkadaşım soğan kürüyle hamile kaldı bende bu ay denedim
1 gün içtim bir dahada içmedim.

İncir yiyorum ben yaşım daha genç 20 larda olsaydım daha evhamlı olurdum ama insan istiyor işte

Ewham yapma zaten mutlaka olur 6 ay daha geçmez niye geçsin diom inş en yakın zamanda alırsın sende miniğini kucağına
İnşaaallah bi hamile kalayımda önümde 9 ay olacak nasıl geçer ogünler bilmiyorum şimdiden kafama takıyorum heyecan var

Ewham yapma zaten mutlaka olur 6 ay daha geçmez niye geçsin diom inş en yakın zamanda alırsın sende miniğini kucağına
İnşaaallah bi hamile kalayımda önümde 9 ay olacak nasıl geçer ogünler bilmiyorum şimdiden kafama takıyorum heyecan var
9 ay uzun geliyo ama öle çabuk geçiyo ki bir bakıyosun gelmişte geçmişşş

Back
X