Beklenen kan sonucunu aldimm ve..

Tkale

Minigim benim
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
583
2
46
Avustralya
HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..

kizlar aranizda bilenler vardir adetim 5 gun gecikti ama idrarda gozukmuyordu sadece bir marka pozitif gostermisti.
Dun kan vermistim ve sonuclari aldim bebisim benimleymiss ve cok mutluyum ama ayni andada icimde ufakda olsa korku oluyor.
4 ay once 7 haftalikken dusmustu neyse onu dusunmucem.

Bebissim 5 haftalikmis kurban ona...insallah hayirlisiyla kucagima al almayi nasip eder rabbim..

Darisii hamis olmak isteyenlere insallahhh

HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..

kizlar aranizda bilenler vardir adetim 5 gun gecikti ama idrarda gozukmuyordu sadece bir marka pozitif gostermisti.
Dun kan vermistim ve sonuclari aldim bebisim benimleymiss ve cok mutluyum ama ayni andada icimde ufakda olsa korku oluyor.

Bebissim 5 haftalikmis kurban ona...insallah hayirlisiyla kucagima al almayi nasip eder rabbim..

cnm çok sewindim.darısı başımıza.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canim tebrik ederim:64:
ALLAH SAG SELAMET SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
darisi bana ve tum isteyenlere INSALLAH(AMIN):nazar:

belirtilerin varmiydi canim yazarsan bize bi faydasi olur belki :)

HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..

inan oturup ağlıyorum çok sevindim :))

cnm çok sewindim.darısı başımıza.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Insallahh amiinn cnm

canim tebrik ederim:64:
ALLAH SAG SELAMET SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ANALI BABALI BUYUTSUN INSALLAH(AMIN):nazar:
darisi bana ve tum isteyenlere INSALLAH(AMIN):nazar:

belirtilerin varmiydi canim yazarsan bize bi faydasi olur belki :)

Amin insallah.. Cnm en belirgin belirtim goguslerimdi, uclari cok sivrilesmisti ve aciyordu halkasi felanda genislemisti. Adet tarihinin 1 hafta oncesi bas donmesi ve mide bulantisi vardi ama cokta bir belirtim yoktu yani..en guzel belirti gogusler veriyor..

inan oturup ağlıyorum çok sevindim :))

Cnmsin insallah darisi benim gibi isteyen herkese
bende acayip duygusalim bu konularda..

Insallahh amiinn cnm

Amin insallah.. Cnm en belirgin belirtim goguslerimdi, uclari cok sivrilesmisti ve aciyordu halkasi felanda genislemisti. Adet tarihinin 1 hafta oncesi bas donmesi ve mide bulantisi vardi ama cokta bir belirtim yoktu yani..en guzel belirti gogusler veriyor..

Cnmsin insallah darisi benim gibi isteyen herkese
bende acayip duygusalim bu konularda..
anladim canim...tekrar tebrik ederim...görüsürüz---:3:

oleyyyyy:))) çok sevindimmmm walla...sabah kalkar kalmaz aklıma geldi...bi heyecanlandım:)darısı benim başıma...
inşallah sonuna kadar çoooook güzel gider ve bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de böyle bizle paylaşırsın arkadaşım..tebrikler..

tebrik ederim canım :46::46:
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahh, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur..

darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma :16:

tebrik ederim..:)
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
sabah sabah çok güzel bi haberle başladık..
darısı bizlerin başına..
allah isteyen herkesi kavuştursun bebeğine

HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..

oleeeeeeyyyyyyy :21::21::21: ben sana dedim dimiii...minik mucizen seninle dediimmmm.çok şükür. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ama ne yapmayacaktık anlaşmıştık seninleee. :20::20::20: 4 ay öncesini unutacaktıııkkk. unut onu çıkar aklından. herşey çok güzelolacaakk.sağlıklı bir miniğin olacak allahın izniyle. unut geçmişi bakiimmm :20::20::20:

ben de az önce kan verdimm..öğleden sonra sonucu alıcam..bakalım benim silik çizgiler ne anlama geliyor..dua edin bana arkadaşlar...çok strese girdim yaaa

oleyyyyy:))) çok sevindimmmm walla...sabah kalkar kalmaz aklıma geldi...bi heyecanlandım:)darısı benim başıma...
inşallah sonuna kadar çoooook güzel gider ve bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de böyle bizle paylaşırsın arkadaşım..tebrikler..

Insallah aminnn sirada senin haberin var diyelim bariii

tebrik ederim canım :46::46:
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahh, hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur..

darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma :16:
Sagol canim insallah darisi sana

tebrik ederim..:)
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
sabah sabah çok güzel bi haberle başladık..
darısı bizlerin başına..
allah isteyen herkesi kavuştursun bebeğine

Insallah rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

oleeeeeeyyyyyyy :21::21::21: ben sana dedim dimiii...minik mucizen seninle dediimmmm.çok şükür. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ama ne yapmayacaktık anlaşmıştık seninleee. :20::20::20: 4 ay öncesini unutacaktıııkkk. unut onu çıkar aklından. herşey çok güzelolacaakk.sağlıklı bir miniğin olacak allahın izniyle. unut geçmişi bakiimmm :20::20::20:

Unuttum valla cnm, suan sevincini yasiyorum uzulmek istemiyorum ama dizi izlerken bi sahne olsun basliyom aglamaya :))) unuttum dedim ama tabiki unutmadim sadece uzulmuyorum.. O cennete gitti ..

ben de az önce kan verdimm..öğleden sonra sonucu alıcam..bakalım benim silik çizgiler ne anlama geliyor..dua edin bana arkadaşlar...çok strese girdim yaaa

Ay hadi insallah rabbim. Bak merakla bekliyorum cnm sende pozitif dersen birakmam pesini bundan sonra soylimde ben :))) beraber yol aliriz
Hadi insallah pozitif cikcak bak icime dogdu..

dualarımız seninle canım benim. bence sende hamişsiinnn. :49::49: rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.hayırlı haberlerini alalım.

Insallah aminnn sirada senin haberin var diyelim bariii

Unuttum valla cnm, suan sevincini yasiyorum uzulmek istemiyorum ama dizi izlerken bi sahne olsun basliyom aglamaya :))) unuttum dedim ama tabiki unutmadim sadece uzulmuyorum.. O cennete gitti ..
..

elbette unutup aklından silmek kolay değil canım benim ama bu bebeğinle kıyaslayıpda ya buda öyle olursa diye düşünme sakın. bebeğinide kendinide strese sokma lütfen. sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah. sanki kızın olacakmış gibi hissettim. :34:

Insallah canim ya kiz cok istiyorum..
Annemin tarafinda tek kiz kaldim hep erkek vardi insallah benim cocugum kiz olur
Hos ikiz olma sansi cok cok yuksek, esimin tarafinda hep ikiz var.. Kayinpederiminde ikizi var ..

tebrik ederim canım ya senin adına çok mutlu oldum Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
kızlar benim de bat a 10 gün var kan testi yaptırsam mı çok merak ediyorum çünkü 10 gün nasıl bekleyecem niyetlendim adete kadar bekleyim diye ama duramıyorum :17:

HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş kazasız belasız doğumununda haberlerini duyarız bende inş nisan ayında başlayacağım çalışmalara öncesinde hem kilo vermek hemde kendimi hazırlamak istiyorum senin doğumun yaklaştığında ben hamişliğimin başlarında olmuş olurum inş

tebriklerrrr :nazar: Allah'ım kucagına almayı nasip etsiin sağlıklı bir şekilde darısı isteyen herkesin başına inşallah :nazar:

HAMILEYIIIIIIIIMMMMM..

aaaa çok sevndm canımmmm bnm hayrlı olsun ya sonunda ii bi haber alabildik darısı başımıza.sağlıklı bi şeklde dünyaya getirmeyi nasip etsin rabbim.ne belirtileri vardı peki sende

Back
X