Aşılama beklenmedık andaaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ibem77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
148
0
96
49
Şanlıurfa
arkadasım 3 senedır evlıydı hamıle kalamıyordu 3 kez asılama yapıldı her seferınde umıtlendı olmayınca agladı sızladı esınde sperm sorunu vardı tup bebek için ropor cıkardılar dr unu ayarlayıp para için kerdı kartı cıkardılar para cektıler adet gununu beklıyordu ama olmadı ve sımdı hamıle sukurler olsun ustelık esı gurbete gıtmıstı sadece gıtmeden once 1 kere beraber olmuslar yaradanım verınce her sey oluyor agladı agladık ama bu sefer sevıncten hıckıra hıckıra:CüvCüv:

çok sevindim inş.bende 2.aşılamamı oldum 1 mayısta sonuç sabırsızlanıyorum inş.gelir bebeğim isteyen herkesin aminnnnnnnnnn

ne güzel dediğin gibi arkadaşım ALLAHIM vakti saati geldimi saniye şaşmıyo ALLAH tamamını erdirsin inş benmde bi arkadaşımın başına geldi aynı şey herşey hazırdı kredi çekecekler di ve adeti gelmeyince test yaptı ve hamileymiş hatta doğurdu bile maşallh ben daha uğraşıyom ama yok kısmet artık

çok güzel ya.sizlerin hamilelik haberlerini okuyunca en az kendim kadar seviniyorum..hiç görmediğim o bebekleri yanaklarından mıncırmak istiyorum.

Back
X