Beklenti.

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
3.180
3.465
133
Merhaba kizlar;

Ben 3yillik evliyim.esim uzaktan akrabam yillar önce bizi bi tanidik tanıştırdı.iki uc ay konustuk sonra benim.eski erkek arkadasim sorun oldu aramizda ayrildik.o da tanıdıkti.neyse aradan 2yil gecti bana bigun mesaj attı hersey tekrar basladi ogun bugun evliyiz esimi seviyorum oda beni sevdi ki yeniden birlesip evlendik... Esim iyi biri canim yemek yapmak.istemez makarna yaptım bisey demez , bazi sabahlar utu yapmaya kalkamam kalkar kendi yapar ne istesem alir yemek.içme giyinme gezme sukur hic sıkıntımız yok...hicbise sosyal.medya hesabi yok namussuz insanlari sevmez yani iyi iyi ama odun hatta kütük Tabiri caise karnim doyuyor ruhum aç seni seviyorum demez kibarlık bilmez yani ben evde cocuga bak yemek yap temizlik yap arada gönlünü yap modunda takiliyorum... Ben 40yilda bir olsa sevildigimo duymak hissetmek gormek istiyorum cok mu sey istiyorum bilmiyorum ama bu konu canimi cok sıkıyor ... Tavsiyeye ihtiyacim var...cikamadim durumun icinden

Öyle kötü insanlar var ki çok sanslısınız bence. Siz konuştunuz mu eşinizle belki yapısı gereği demiyordur. Siz sürpriz yapın siz deyin eminim sizden gördükçe bazı şeyleri Eşiniz de yapacaktır. Yada görmezden gelin ilgiyi tamamen kesin kaçan kovalanır hesabı.

Buna na tavsiye verilir bilemedim insanin icinden gelir boyle seyler. Belki sevgisini gosteremiyordur siz gosterin sevginizi o da alisacaktir zamanla cozulmeyecek bir sey degil diye dusunuyorum.

Öyle kötü insanlar var ki çok sanslısınız bence. Siz konuştunuz mu eşinizle belki yapısı gereği demiyordur. Siz sürpriz yapın siz deyin eminim sizden gördükçe bazı şeyleri Eşiniz de yapacaktır. Yada görmezden gelin ilgiyi tamamen kesin kaçan kovalanır hesabı.

Konuştum.ise yaramadı.yaklaşık 10gundur kestim ilgiyi hala ayni .ona gore aramizda sorun yok ben evde oturmaktan psikolojim bozulmuş kpss calisip atanacamisim.yapiyorum ben sürprizler vs ama ondan tık yok.onun supriz anlayışı doğum gunumde bana sevdiğim yerden doner getirmek ve bana kredi kartını verip istediğini al demek.

Siz deyin bol bol bişi yaptığında teşekkür edin böyle böyle canı çeker oda başlar

Buna na tavsiye verilir bilemedim insanin icinden gelir boyle seyler. Belki sevgisini gosteremiyordur siz gosterin sevginizi o da alisacaktir zamanla cozulmeyecek bir sey degil diye dusunuyorum.

Esimin anneainin babasinin elini optugunu gormedim daha annesi valide babasi isim.soyisimle kayitli .cok farklı anlamadim yani değiştiremem gibi geliyor ama ben yulda birde olsa degissin istiyorum

Bazı tipik erkekler dile getirmeyi sevmez, sevdiğini yaptıklarıyla belli eder.
Hatta beni seviyor musun diye sorsanız;
EVET yerine, sevmesem burada ne işim var, niye soruyorsun gibi cevaplar duyabilirsiniz. :)
Ben beklemeyin derim. İlle duymak istiyorsanız da siz ona sürekli onu sevdiğinizi söyleyin. Siz sürpriz yapın, siz romantik bir ortam hazırlayın. Rutine binip alışınca, o da yapmaya başlayabilir belki. :)
Odun kocanızın içindeki yeşil kısmı ortaya çıkarın yani.

Konuştum.ise yaramadı.yaklaşık 10gundur kestim ilgiyi hala ayni .ona gore aramizda sorun yok ben evde oturmaktan psikolojim bozulmuş kpss calisip atanacamisim.yapiyorum ben sürprizler vs ama ondan tık yok.onun supriz anlayışı doğum gunumde bana sevdiğim yerden doner getirmek ve bana kredi kartını verip istediğini al demek.
Madem bu şekilde konuşuyor dershaneye falan yazılsanız yoklugunuzu görse? Hep mi böyleydi yeni mi bu şekilde ? Bazı insanların yapısı değişmez çünkü.

Madem bu şekilde konuşuyor dershaneye falan yazılsanız yoklugunuzu görse? Hep mi böyleydi yeni mi bu şekilde ? Bazı insanların yapısı değişmez çünkü.

Nisanliyken eh iste idare ederdi bundan iyiydi ...kucuk bebegim var kimseye bırakacak.kadar güvenmiyorum annem uzakta .

Bazı tipik erkekler dile getirmeyi sevmez, sevdiğini yaptıklarıyla belli eder.
Hatta beni seviyor musun diye sorsanız;
EVET yerine, sevmesem burada ne işim var, niye soruyorsun gibi cevaplar duyabilirsiniz. :)
Ben beklemeyin derim. İlle duymak istiyorsanız da siz ona sürekli onu sevdiğinizi söyleyin. Siz sürpriz yapın, siz romantik bir ortam hazırlayın. Rutine binip alışınca, o da yapmaya başlayabilir belki. :)
Odun kocanızın içindeki yeşil kısmı ortaya çıkarın yani.

Canım benn ne kadar ugrassamda asla o isik ortaya cikmaz cunku oyle bi isik yok onun icinde walla billa

Esimin anneainin babasinin elini optugunu gormedim daha annesi valide babasi isim.soyisimle kayitli .cok farklı anlamadim yani değiştiremem gibi geliyor ama ben yulda birde olsa degissin istiyorum

Burdaki sorunlari okuyun insanlar ne dertlerle ugrasiyor esinizin kotu bir yonunu goremedim ama her insanin sevme sekli ayni olmaz. Siz kusup trip atmak yerine surekli her firsatta onu sevdiginizi soylerseniz o da alisacaktir. Onun size sevgisini soylemesinin sizi cok mutlu ettigini soyleyin. Belki ailesinden boyle gormustur her insan ayni olmaz.

Nisanliyken eh iste idare ederdi bundan iyiydi ...kucuk bebegim var kimseye bırakacak.kadar güvenmiyorum annem uzakta .
Yapısı böyle belli ki hanımefendi değiştirmeye çalışmayın ama bence o hâliyle sevin sizi sevdiğini gerçekten biliyor hissediyorsanız.

Canım benn ne kadar ugrassamda asla o isik ortaya cikmaz cunku oyle bi isik yok onun icinde walla billa
O zaman hiç bekleme.. Hiç olmazsa daha az hayal kırıklığına uğramış olursun. Yapacak birşey yok..
Böyle mutlu olmayı dene.
En azından eşin kötü bir insan değil; bu da onun kusuru olsun.

Burdaki sorunlari okuyun insanlar ne dertlerle ugrasiyor esinizin kotu bir yonunu goremedim ama her insanin sevme sekli ayni olmaz. Siz kusup trip atmak yerine surekli her firsatta onu sevdiginizi soylerseniz o da alisacaktir. Onun size sevgisini soylemesinin sizi cok mutlu ettigini soyleyin. Belki ailesinden boyle gormustur her insan ayni olmaz.

Ben halime binlerce kez sukrediyorum iyi bir insanla evliyim bunun farkindayim ama dediğim gibi eksigim ... Yani evimde kendimi çocuk bakıcısı ev hizmetlisi gibi hissediyorum özel hissedemiyorum... iyi ki oğlum.var yoksa tamamen kafayi yicem.

Benim kocamda öyle , nişanliyken adımı söylemezdi evlendik bir süre sonra iltifatlar azaldı. Şimdi arada söyler :KK76:
Ama ben hep söylerim hayatim canım aşkım vs.:halay:
Davranışları anlatıyor zaten sizi sevdiğini, illede duymak istiyorum diyorsanız bu konuyu konuşun.

Benim kocamda öyle , nişanliyken adımı söylemezdi evlendik bir süre sonra iltifatlar azaldı. Şimdi arada söyler :KK76:
Ama ben hep söylerim hayatim canım aşkım vs.:halay:
Davranışları anlatıyor zaten sizi sevdiğini, illede duymak istiyorum diyorsanız bu konuyu konuşun.

Açık acik konuştum.bizim aramizda sorun yok senin can sıkıntısından psikolojin bozulmuş kpps çalış diyor ..hiçbir şekilde değişmiyor değişmiyor degismiyor

Açık acik konuştum.bizim aramizda sorun yok senin can sıkıntısından psikolojin bozulmuş kpps çalış diyor ..hiçbir şekilde değişmiyor değişmiyor degismiyor
Değiştiremezsin zaten boşuna çabalama üzüldügünle kalirsin.
Bizde de durum aynı walla.
Sohbet etmez muhabbet etmez ben zorla konustururum,söylemez ben zorla söyletirim
:KK25:

Back
X