- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
Çokmu şey istiyoruz?yada çokmu şey bekliyoruz? çokmu zor biraz ilgi biraz şevkat? evleneli ekimde 2 sene olcak ve ilişkimiz giderek monotonlaşıyo hissediyorum.bana bekarken gösterdiği ilgiyi göstermiyo.tamam çok efendi,çok saygılı bi insansın biliyorum ama duygularını bu kadar içinde yaşayan bi adam olduğunu bilmiyodum.neyim eksikki? her gece yatmadan önce dişlerimi fırçalar,yüzümü yıkar,güzelce kokularımı sıkar öyle girerim koynuna.her gece yatmaden önce öpmeden uyumam,tenine dokunmadan uyuyamıyorum biliyomusun?etrafımdaki bi çok insan güzel ve bakımlı olduğu söler? elimden geldiği kadar kendime özen gösteriyorum.heleki cinsel hayatımızı anlatmama bile gerek yok.2 hafta oldu ve hala eli elime değimedi.kaç kere konuşmaya çalıştım bi sıkıntın bi derdinmi var diye beraber doktora gidelim beraber halledelim elimden geldiği kadar destek oliyim sana dedim.yaptığın onca hataya rağmen yine seninleyim.ama Mutsuzummm....kafayı yicem.düşünmekten kendimi yiyip bitirdim Ne oluyo bize? diye.nerde hatalıyım nerde bi eksik var anlayamıyorumki ne yapmam gerekiyo çünkü ben artık düşünemiyorummm...eğer düşünürsem düşündüklerimi uygulamaya geçirmekten korkuyorum...