Beklenti....

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Çokmu şey istiyoruz?yada çokmu şey bekliyoruz? çokmu zor biraz ilgi biraz şevkat? evleneli ekimde 2 sene olcak ve ilişkimiz giderek monotonlaşıyo hissediyorum.bana bekarken gösterdiği ilgiyi göstermiyo.tamam çok efendi,çok saygılı bi insansın biliyorum ama duygularını bu kadar içinde yaşayan bi adam olduğunu bilmiyodum.neyim eksikki? her gece yatmadan önce dişlerimi fırçalar,yüzümü yıkar,güzelce kokularımı sıkar öyle girerim koynuna.her gece yatmaden önce öpmeden uyumam,tenine dokunmadan uyuyamıyorum biliyomusun?etrafımdaki bi çok insan güzel ve bakımlı olduğu söler? elimden geldiği kadar kendime özen gösteriyorum.heleki cinsel hayatımızı anlatmama bile gerek yok.2 hafta oldu ve hala eli elime değimedi.kaç kere konuşmaya çalıştım bi sıkıntın bi derdinmi var diye beraber doktora gidelim beraber halledelim elimden geldiği kadar destek oliyim sana dedim.yaptığın onca hataya rağmen yine seninleyim.ama Mutsuzummm....kafayı yicem.düşünmekten kendimi yiyip bitirdim Ne oluyo bize? diye.nerde hatalıyım nerde bi eksik var anlayamıyorumki ne yapmam gerekiyo çünkü ben artık düşünemiyorummm...eğer düşünürsem düşündüklerimi uygulamaya geçirmekten korkuyorum...

yaşadıklarınız gerçekten sinir bozucu. eşinizin hayatında başka biri olabilir mi?

sizin gibi aynı şeyi bi arkadaşım söledi ve bunu söleyende bi erkek..olabilirmi bilmiyorum inanın

öyle birşey olsa hissederdiniz galiba..umarım yoktur öyle birşey ve üzülmezsiniz geçici bir durumdur inşallah..hakkınızda hayırlısı

barkadaşım üzücü bişey gerçekten.Allah yardımcın olsun.Anlattığıın kadarıyla eşin içine kapanık biri.İki hafta da gerçekten uzun bi süre.Konuşmayı denesen gerçi denedim diyosun.Bu kadar sana karşı soğuk olmasnın bi nedeni olmalı.Arkadaşlarında dediği gibi insanın aklına başka biri olabilir mi diye geliyo.Peki başka biri olma ihtimalini sen düşündün mü hiç?Ne bilim eşin sonuçta iki sene geçmiş üçüncü kişi olursa bişeyler sezer olabilirsin belki.

canım benim biz kadınlar malesf farlı düşünüyoruz benim kocamda dünyalar iyisi bir insan ama kadın ruhundan hiç anlamıyor ben daha romantik düşünceli olsun gururumu okşasın istiyorum ama yok kavga ederiz ben sabaha kadar uyumam onun umru bile olmaz en kavgalı anlarımızda bile söyle değse bana diye içim gider uzaktan da olsa kokusunu içime çekerim ona da diyorm hödüksün sen diyorum gülüyor erkekler düz mantık ya bak bir benim ki senin ki değil herkesin ki aynı.cinselliğe gelince o konu düşündürücü 2 hafta çok uzun bir zaman yeni evli sayılırsın.cinsellik can damarı evliliğin soğumamak lazım.baştan çıkart kışkırt dicem ama benim ki gibi keçi bir inadı varsa o da kar etmez allah yardımcın olsun

esinizi biraz takip etseniz?
misal gece uyurken telini karistirin,
calistigi yerde bi tanidiginiz varsa neler yaptigini sorun,
evde bilgisayara giriyosa hanki sayfalara giriyo diye baksaniz:-)
eger suphelendiniz birsey yoksa evlilinize heyecan katin misal
tatile gidin veyahut aksamlari sinemaya gezmeye disariya hava almaya,
esinize pasta yapin sevindirin mutlu edin:-)
veyahut cocuk yoksa
surpriz yapin:-)

Bazı erkekler çapkınlık turlarına çıkar ama işi yorucu ise günahını almayalım

cinsel olarak bir sıkıntısı var diyelim ama diğer zamanlarda da size ilgisi azalmışsa başka biri var mı diye araştırmaya geçin derim.

canım benim biz kadınlar malesf farlı düşünüyoruz benim kocamda dünyalar iyisi bir insan ama kadın ruhundan hiç anlamıyor ben daha romantik düşünceli olsun gururumu okşasın istiyorum ama yok kavga ederiz ben sabaha kadar uyumam onun umru bile olmaz en kavgalı anlarımızda bile söyle değse bana diye içim gider uzaktan da olsa kokusunu içime çekerim ona da diyorm hödüksün sen diyorum gülüyor erkekler düz mantık ya bak bir benim ki senin ki değil herkesin ki aynı.cinselliğe gelince o konu düşündürücü 2 hafta çok uzun bir zaman yeni evli sayılırsın.cinsellik can damarı evliliğin soğumamak lazım.baştan çıkart kışkırt dicem ama benim ki gibi keçi bir inadı varsa o da kar etmez allah yardımcın olsun

aynen benimkide hödük.2 senedr korunmuyorum çocuğumuzda olmuyo ben doktora gittim bende hiçbişi çıkmadı eşimin gitmesini bekliyoruz.bigün kaşrıma lıp konuştum deidmki benle ilgili rahatsızlık duyduğun bişeymi varki bu kadar uzun zaman birlikte olmuyoruz?çokmu çirkinim kötümü kokuyorum dedim.hayır dedi bana göre fazlasıyla güzel,bakımlı ve çekicisin ama biliyosunki ben duygularını belli eden bi insan değilim.senle ilgili bi sıkıntım yok dedi.ama bilmiyoki bi sıkıntı var bana göre ciddi bi sıkıntı ama ben aşamıyorum bunu.3. şahsa gelince olsa mutlaka hissederim diye düşünüyorum.

açıkça hiç bu konuyu konuştunuz mu?sıkıntınızı dile getirdiğiniz vakit size ne cevap verdi?

esinizi biraz takip etseniz?
misal gece uyurken telini karistirin,
calistigi yerde bi tanidiginiz varsa neler yaptigini sorun,
evde bilgisayara giriyosa hanki sayfalara giriyo diye baksaniz:-)
eger suphelendiniz birsey yoksa evlilinize heyecan katin misal
tatile gidin veyahut aksamlari sinemaya gezmeye disariya hava almaya,
esinize pasta yapin sevindirin mutlu edin:-)
veyahut cocuk yoksa
surpriz yapin:-)

cnm mutkaka haftanın 3 günü dışardayız ya sinemaya ya yemek yemeye mutlaka bi yerlere gidiyoruz ama eşim arkadaşlarından bi türlü kopamıyo 1 hafta sonu görüşmesin bi sonraki hafta görüşmek istiyo.yaptları şeyde evde palystation oynamak.

cinsel olarak bir sıkıntısı var diyelim ama diğer zamanlarda da size ilgisi azalmışsa başka biri var mı diye araştırmaya geçin derim.

akşam oluyo ben yaıyorum o alıyo eline telefonu dizi izliyo gelse yanıma birlikte izlesek birlikte vakit geçirsek olmuyo samki.anlayamıyorum gerçekten

gerçekten böyle duydukta evlenmektende nefret geldi
basşımdan bir evlilik gecti
başka biriyle beraberim sımdı
evlensek sonumuz boylemı olacak boylemı gelısecek cokmu abartılıyor dıllendırılıyor bılemıyorum nedense herkezin böyle oldugunu dusunmeye basladım yada bu sayfaları okumamam gerek

gerçekten böyle duydukta evlenmektende nefret geldi
basşımdan bir evlilik gecti
başka biriyle beraberim sımdı
evlensek sonumuz boylemı olacak boylemı gelısecek cokmu abartılıyor dıllendırılıyor bılemıyorum nedense herkezin böyle oldugunu dusunmeye basladım yada bu sayfaları okumamam gerek

inanki abartma bunu ok samimi bi şekilde söylüyorum.artık yemek yiyemiyorum bi deri bi kemik kaldım :(

barkadaşım üzücü bişey gerçekten.Allah yardımcın olsun.Anlattığıın kadarıyla eşin içine kapanık biri.İki hafta da gerçekten uzun bi süre.Konuşmayı denesen gerçi denedim diyosun.Bu kadar sana karşı soğuk olmasnın bi nedeni olmalı.Arkadaşlarında dediği gibi insanın aklına başka biri olabilir mi diye geliyo.Peki başka biri olma ihtimalini sen düşündün mü hiç?Ne bilim eşin sonuçta iki sene geçmiş üçüncü kişi olursa bişeyler sezer olabilirsin belki.

telefonun falan karıştıyorum ama bişi yok takip ediyorum ne yapıo diye.ama çok dikkatliyse eğer anlamam çok güç...

BENİM EVİLİLİĞİMDE CİNSEL BİRLİTELİK YOKTU
2 hafta cok uzun bı suremı kestıremıyorum sorunlu bır evlılıktı ılk zamanları hatırlamıyorum bız nıye denemeıyoruz dıye dıye aylar yıllar gectı sonuc olarak ayrıldıgımızda kendımı kadın gıbı bıle hıssedemıyordum sadece yardımcı tekniklerle anne olmuştum o kadar
kafam cok karışık evlenmek kötümü ?

BENİM EVİLİLİĞİMDE CİNSEL BİRLİTELİK YOKTU
2 hafta cok uzun bı suremı kestıremıyorum sorunlu bır evlılıktı ılk zamanları hatırlamıyorum bız nıye denemeıyoruz dıye dıye aylar yıllar gectı sonuc olarak ayrıldıgımızda kendımı kadın gıbı bıle hıssedemıyordum sadece yardımcı tekniklerle anne olmuştum o kadar
kafam cok karışık evlenmek kötümü ?

sağlıklı iki yetişkin insan için 2 hafta maalesef uzun bi süre... lütfen kendizi evlilik konusunda bu kadar korkutmayın.evliliğin iyi yanlarıda var tabi ama sıkıntlarda olabiliyo ve bu skıntıları nasıl çözebiliriz diye birbirimize fikir veriyoruz

Son düzenleme:
senin esin yine iyi 1 hafta gorusmeden duruyo,
benim esim mutlaka her hafta sonu disarda,
ama ben sikayetci degilim:-)
bizde alisildik bi durum:-)
esim disardayken kendime daha fazla zaman ayirabiliyorum:-)
bence sende positif yonden bakmalisin 2 sene olmus biraz kendi haline birakin
playstation oynamasi gidip disarda kahvelerden veya meyhanelerde gezmesinden iyidir
hic olmasa gozunuzun onunde:-)
rahat olun duzelir:-)

senin esin yine iyi 1 hafta gorusmeden duruyo,
benim esim mutlaka her hafta sonu disarda,
ama ben sikayetci degilim:-)
bizde alisildik bi durum:-)
esim disardayken kendime daha fazla zaman ayirabiliyorum:-)
bence sende positif yonden bakmalisin 2 sene olmus biraz kendi haline birakin
playstation oynamasi gidip disarda kahvelerden veya meyhanelerde gezmesinden iyidir
hic olmasa gozunuzun onunde:-)
rahat olun duzelir:-)

inanın ilk başlarda ben çok kızıyodum arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesinden.ama baktım önüne geçemiyorum sesimi çıkarmıyorum.dediğin gibi orda burda gezmesindense kimle nerde napıo biliyorum.

Back
X