Bekleyen testin silik çıkması

Premsesc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
92
11
3
27
Kızlar selam ben bugün gebelik testi yaptım ilk 10 dakikada birşey yok gibiydi eşimin dogumgunume sürpriz yapacağım diye çok nette bakamadım açıkçası sonra aradan 7/8 saat geçtikten sonra teste baktığımda 2. Çizgi belirmiş resimde pek belli olmuyor ama çıplak gözle daha net görünüyor pembemsi bir çizgi kuruma çizgisi de olabilir fakat ben umutlandim bu ayda geç yumurtladim zaten bu konuda tecrübeli vede bilgili olanlar lütfen yazın bu neyin nesi böyle akl çok karışık kan vermek istemiyorum çünkü korkuyorum negatife diye lütfen beni bilgilendirin

Eklentiler

• IMG_20220202_001708.webp
    IMG_20220202_001708.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 182
Buna kuruma cizgisi deniyor ve bir hükmü yok malesef. Geçersiz bir sonuc yani.

İlk on dakika içinde çıkmayan çizginin bir anlamı yok ne yazık ki.

Testi akan suya 6 7 saniye tut canım. Kuruma çizgisiyse kaybolur. Kaybolmazsa pozitif.

Tamam canım hemen deneyeyim lütfen benim için dua et böyle güzel bir gecede
24 aydır negatifi gören biri olarak yazıyorum ve isteyipte kavuşamayan tüm anne adaylarına duamda yer veriyorum canım Rabbim gönlüne göre versin🤲 isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah🤲

24 aydır negatifi gören biri olarak yazıyorum ve isteyipte kavuşamayan tüm anne adaylarına duamda yer veriyorum canım Rabbim gönlüne göre versin🤲 isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah🤲
Amin inşallah rabbim en kısa zamanda senin içinde en güzelini nasip etsin inşallah

Benim de silik çıkmıştı çok heveslenmiştim. Diğer günün sabahı adet olmuştum. İç çöküş yaşadım resmen. Ve bir daha test yapmayacağıma kendime söz verdim. Adetim 2 hafta geçerse hastaneye giderim. Gerçekten çok yıpratıcı süreç. İnşallah isteyen herkese allahım çocuk nasip eder.

Benim de silik çıkmıştı çok heveslenmiştim. Diğer günün sabahı adet olmuştum. İç çöküş yaşadım resmen. Ve bir daha test yapmayacağıma kendime söz verdim. Adetim 2 hafta geçerse hastaneye giderim. Gerçekten çok yıpratıcı süreç. İnşallah isteyen herkese allahım çocuk nasip eder.
2 hafta gecikme beklemek cok riskli. Dış gebelik olabilir. Bekleme inadiniz yüzünden tüpünüzü kaybedebilirsiniz. 3 4 gun gecikme sonrasi idrar testi yapmak uygundur. Kimyasal gebelik yasamissiniz onceki deneyiminizde.

2 hafta gecikme beklemek cok riskli. Dış gebelik olabilir. Bekleme inadiniz yüzünden tüpünüzü kaybedebilirsiniz. 3 4 gun gecikme sonrasi idrar testi yapmak uygundur. Kimyasal gebelik yasamissiniz onceki deneyiminizde.
Kimyasal gebelik mi🤭 hiç böyle düşünmedim. Ama mümkün olacağını düşünmüyorum eşimin sperm sayısı çok az :( tüp bebek için randevu aldık bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten zor bir süreç

Kimyasal gebelik mi🤭 hiç böyle düşünmedim. Ama mümkün olacağını düşünmüyorum eşimin sperm sayısı çok az :KK43: tüp bebek için randevu aldık bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten zor bir süreç
Ilk 5 10 dk icinde cikan dumduz 2 cizgi ise kimyasal gebelik. Kromozom testi yapildi mi? Belki o sebeple olmuyordur.

Ilk 5 10 dk icinde cikan dumduz 2 cizgi ise kimyasal gebelik. Kromozom testi yapildi mi? Belki o sebeple olmuyordur.
Kromozom testi doktor istemedi sadece spermiogram istedi sonucu görünce. Dolaylı yoldan zor dedi. Burada işiniz bitti tüp bebek merkezi araştırın deyince bizde Prof dr Erol Tavmergen e 9 şubata randevu aldık. Sizin dediğiniz testi yaparlar belki de. Oraya gidip tüm kafamdaki soru işaretlerine yanıt bulacağım inş. Sperm testinden sonra dr konuşma burada işiniz bitti demesi hiç birşey fırsat bırakmadı :(

Back
X