- 28 Mart 2020
- 21.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.650
- 598
Gecikmenin kacinci günüHala regli olmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmenin kacinci günüHala regli olmadım
10 gün kadar oldu sanırım bir problem var hamile de degilimGecikmenin kacinci günü
Evet doktora gitme zamani gelmis.10 gün kadar oldu sanırım bir problem var hamile de degilim
Var gibi sonuç ne olduMerhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkiyirum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum![]()
Valla bir sey olmadi canım beklemedeyim ya sabah kan vermeye gidecegim ya da bekleyip cuma tekrar test yapacağım kararsizim şuan beklemek bir sey degistirirmi bilmiyorumVar gibi sonuç ne oldu
Aslında hiç test yapmasaydim beklemeni tavsiye ederdim çünkü hcg yüksek çıkardı ama şuanda test yapıp silik çıktığını görünce için içine sığmaz belirsizlik kötü biliyorum en iyisi yarın yada cuma kan testi ile kesinleştirmekValla bir sey olmadi canım beklemedeyim ya sabah kan vermeye gidecegim ya da bekleyip cuma tekrar test yapacağım kararsizim şuan beklemek bir sey degistirirmi bilmiyorum
Evet gercekten beklemesi oldukça zormuş ama yinede cumayı bekleyeceğimAslında hiç test yapmasaydim beklemeni tavsiye ederdim çünkü hcg yüksek çıkardı ama şuanda test yapıp silik çıktığını görünce için içine sığmaz belirsizlik kötü biliyorum en iyisi yarın yada cuma kan testi ile kesinleştirmek
Sonuçtan haberdar edersen sevinirim. Hakkında hayırlısı olsunEvet gercekten beklemesi oldukça zormuş ama yinede cumayı bekleyeceğim
Tabiki ederim zaten eger hamileysem gunu gunune yazacağım belirtilerimi ben cok baktım boyle yorumlardan çünkü belki biraz yardimci olurSonuçtan haberdar edersen sevinirim. Hakkında hayırlısı olsun![]()
Tabiki ederim zaten eger hamileysem gunu gunune yazacağım belirtilerimi ben cok baktım boyle yorumlardan çünkü belki biraz yardimci olurbakalım tabi var
Hayır kan vermeye fırsat olmadan cuma sabah regl oldum ve bir daha bu testlere güvenmeyeceğim büyük bir hayal kırıklığı olduKan verdinizmi acaba![]()
Geçen ay bnde aynı olmustum hep sonradan çıkmıştı suya tuttum aynı kaldı ama yine de gebelik yoktu bazen o da yaniltiyorTesti akan suya 6 7 saniye tut canım. Kuruma çizgisiyse kaybolur. Kaybolmazsa pozitif.
Bence siz hamilesinizBu da bak ışık altında olanı daha aydınlık yani
Eki Görüntüle 2999206