bekleyenler hep bekleyenler kulübü

AY daha 25 yaşındasın kafayımı yedin demekten alamıcam kendimi :)) yaşıtız, ben şu yaşımda evliliğe sıcak bakmıyorum evlilik mutlu son değil yani. Bi çok sorumluluk getiriyor beraberinde. Görücü usulü için bile çok erken ya çok şaşırttın beni. Yani kendin sevgili edinebilirsin bi çevren olur vs. Bak gençsin hayatın rahatlığın tadını çıkar, evlilik kolay mı sanıyorsun. Bence en güzel zamanımız. Boşuna dert ediyorsun kendine

AY daha 25 yaşındasın kafayımı yedin demekten alamıcam kendimi :)) yaşıtız, ben şu yaşımda evliliğe sıcak bakmıyorum evlilik mutlu son değil yani. Bi çok sorumluluk getiriyor beraberinde. Görücü usulü için bile çok erken ya çok şaşırttın beni. Yani kendin sevgili edinebilirsin bi çevren olur vs. Bak gençsin hayatın rahatlığın tadını çıkar, evlilik kolay mı sanıyorsun. Bence en güzel zamanımız. Boşuna dert ediyorsun kendine
haklısın ben de farkındayım aslında herseyin daha da zorlasacagının ama ne bileyim ya dediğim gibi sürekli bırılerinin bu meseleyi gundeme getirmesi de etkili bunu dert etmemde..

25 yaş evlilik için geç kalınmıs bir yaş degil üzülmeyin. Ben 26 yasimda eşimle tanıstım 28 yaşımda evlendim. Herşey kısmet ve önemli olan evlenmek değil doğru ve hayırlı insan. Böyle dua et bence. Burda ne dertler okuyoruz evlilik üzerine.

Rabbim bekleyişleri güzel son versin. .
Ruh eşimi buldum meyvemizi bekliyorum. .
Rabbim iyilerle karşılaştırsın. .
Sana Hayırlı eş , bana hayırlı evlatlar versin inşallah. .

:KK47::KK46::anneadayı::KK19:

bende seni çok büyük sandm bende 24üm hiç alakam yok evlilikle ya çok çok erken daha hayatının baharındasın takma böyle seyleri elbet birgün karşına çıkar......

Back
X