Bulaşık Makineleri Beko, Arçelik, Vestel Nerden Ne Almalıyım

MissA

Doğum Hikayecisi
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
2.857
19
318
Kızlar yakında evlenicem ve beyaz eşyalarım büyük ihtimalle beko, arçelik veya vestel olcak...
Sizce hangi markadan hangi ürünleri almalıyım?

Kızlar yakında evlenicem ve beyaz eşyalarım büyük ihtimalle beko, arçelik veya vestel olcak...
Sizce hangi markadan hangi ürünleri almalıyım?

Valla cnm yıllardır Arçelik kullanırım bana göre taş gibi derim, Ama diğer markalarda güzeldir belkide, benim tercihim kesinlikle arçelik :))

neden bosch düşünmüyorsun
ben bulaşık mak. çok memnunum fırınımıda ondan almayı düşünüyorum

Valla cnm yıllardır Arçelik kullanırım bana göre taş gibi derim, Ama diğer markalarda güzeldir belkide, benim tercihim kesinlikle arçelik :))

Arçelik bu alanda çok tanınmış bi firma ilk etapta ona güveniyor insan ama gene de kullananların yorumu daha önemli.

neden bosch düşünmüyorsun
ben bulaşık mak. çok memnunum fırınımıda ondan almayı düşünüyorum

Büyük ihtimalle bu markaları tercih etmem istenicek, tanıdık olmaları sebebiyle.
O yüzden kullananlara danışmak istedim.

vestele yaklaşmada ne alırsan al
çamaşır makinam 8 yıllık arçelik bulaşık makinam 5 yıllık arçelik ben ikisindednde çok memnunum

Bende seçimimi arçelikten yana kullandım. Ama buzdolabını başka bi markadan alıcam. Umarım hiçbirinden sorun yaşamam.

Bende seçimimi arçelikten yana kullandım. Ama buzdolabını başka bi markadan alıcam. Umarım hiçbirinden sorun yaşamam.
buzdolabım samsung ondanda memnunum
arçelikte buzdolabı fiyatları çok uçuk porfilo yada samsunga da bakabilirsin

Samsung aklıma gelmemişti hiç açıkçası. Ben kombi tipi istiyorum acaba öyle bi modeli var mı ve memnun kalırmıyım

Buzdolabımız arçelikdi.15 sene tık demedi.Tek seferde motoru gitti.Haliyle artık.Zaten küçük ve derin dondurucu vs olmayınca yenisini aldık oda arçelik:)Memnunuz ondanda.Ancak samsung da bana marka olarak güven veriyor.

Son düzenleme:

Napsam bilemedim ki. Burdaki arkadaşlar siemens ve lg'leri de önermişler. Gerçi beyaz eşya biraz kısmet işi. Bazısı aynı modeli yıllarca kullanıyo kimisine de yaramıyor.

Canım bence o markalarda güzel.Benim duyduğum vesteli,ariston u pek tavsiye etmiyorlar

cnm ben manisalıyım vestel ve aristonun fabrikaları burda ikiside manisada tutuluyor özellikle ariston hem buzdolabı hem bulaşık makinesi açısından ama bence bosh al

Marka konusunda önerilerinizi dikkate alıcam kızlar ama kafama takılan şu dondurucu kısmı altta olan kombi tipi buzdolaplarından alsam mı almasam mı

Marka konusunda önerilerinizi dikkate alıcam kızlar ama kafama takılan şu dondurucu kısmı altta olan kombi tipi buzdolaplarından alsam mı almasam mı

canım 11 aylık evliyim ve tayinciyim diye çok para vermek istemedim eşyaya ve gidip vestel aldım almaz olaydım ömrümde bu kadar problemli bir bulaşık makinası görmedim ama diğerlerinden memnunum etrafımda kimse vestelin bulaşık makinasından memnun değil vestel almada ne alırsan al

vestele kesinlikle yanaşma derim. aristonunda koku yaptıgını duymustum. siemens ve bosch düşün bence

arkadaşıma katılıyorum bizim de arçelik buzdolabımız çok memnunuz.Arçelikler sağlam oluyo kızlar diğer markalar hakkında fikrim yok

Vestel alma da ne alırsan al daha yeni alınan bir senesini doldurmadan herkes servis çağıyor arkadaş ne biçim üteriyorlar anlamadım bir Allah'ın kulu da memnun olmaz mı ya.

İyiki vesteli seçmememişim. Arçelik aldım inş memnun kalırım ya garantilerini de 7 yıla uzattım.
Buzdolabı halen daha alınmadı ama bosch üzerine yoğunlaşmış durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…