Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yakında evlenicem ve beyaz eşyalarım büyük ihtimalle beko, arçelik veya vestel olcak...
Sizce hangi markadan hangi ürünleri almalıyım?
Valla cnm yıllardır Arçelik kullanırım bana göre taş gibi derim, Ama diğer markalarda güzeldir belkide, benim tercihim kesinlikle arçelik :))
neden bosch düşünmüyorsun
ben bulaşık mak. çok memnunum fırınımıda ondan almayı düşünüyorum
buzdolabım samsung ondanda memnunumBende seçimimi arçelikten yana kullandım. Ama buzdolabını başka bi markadan alıcam. Umarım hiçbirinden sorun yaşamam.
Buzdolabımız arçelikdi.15 sene tık demedi.Tek seferde motoru gitti.Haliyle artık.Zaten küçük ve derin dondurucu vs olmayınca yenisini aldık oda arçelik:)Memnunuz ondanda.Ancak samsung da bana marka olarak güven veriyor.
Marka konusunda önerilerinizi dikkate alıcam kızlar ama kafama takılan şu dondurucu kısmı altta olan kombi tipi buzdolaplarından alsam mı almasam mı
Buzdolabımız arçelikdi.15 sene tık demedi.Tek seferde motoru gitti.Haliyle artık.Zaten küçük ve derin dondurucu vs olmayınca yenisini aldık oda arçelik:)Memnunuz ondanda.Ancak samsung da bana marka olarak güven veriyor.