Bel ağrısı, kasık ağrısı konusunda yardım

kedibadem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
317
38
118
Şanlıurfa
15 tatilde 10 gün boyunca eşimin memleketine gittik. Orda gayet normaldim.Herhangi bir iş yapmadım. Ama adet olmam gerekiyordu gittiğimiz ikinci üçüncü günlerde olmadım.Herhangi bir ağrı da olmadı. Yol yaklaşık 10 saat sürüyor.Kendi arabamızla gittik geldik.Gayet rahat bir yolcuktu. Geldiğimin ertesi sabah adet oldum.Her zamanki gibi.Aşırı ağrı, aşırı kanama vs olmadı.Perşembe günü yani eve geldiğimizin ikinci sabahı saat 08:30 da normal bir şekilde WC ye kaktım.Klozet bu arada. Tuvaletten kalktım, iç çamaşır ve pijamamı çekerken sol bel kısmıma bir ağrı girdi.O andan itibaren ben yataktan yarım saatte zor kalkıyorum. Özellikle sol ayağıma ağırlığmı veremiyorum.Eşim yere uzan azcık dedi.Uzandığım yerden 2 saatte kalkamadım.Nerdeyse 112 yi arayacaktık.Kas geveltici merhemler, ilaçlar, sıcak su, korse hepsini yaptım.Sol kasığımda aynı şekilde batıyor. Ama bunlar sadece hareket edersem oluyor.Yani uygun yatış pozisyonunu bulursam ağrı olmuyor.Gece sağdan sola dönemiyorum. Bu arada kabız değilim.Doktora gitmek istemiyorum.Çünkü yatıp film çektiremem , muayene bile oamam o derece.Daha önce başına gelen var mı?Ya da nasıl geçebileceğini bilen?

Öncelikle geçmiş olsun .eşim olmuştu böyle volteren + muscoflex iğne vurdurduk iki üç defa geçti.ters bir hareketten olabilir eşim ağır bi koli taşımıştı çok kötüydü iğneleri bile evde yaptırdık o derece

Doktora gitmeden bir cozum bulamazsiniz burdan size su ilaci kullanin desek bu yanlis olur cunku. Onerdigimiz ilaclar baska hastaliklari tetikler o yuzden doktora gidin doktor tavsiyesinde ilac kullanin bu arada bel fitigi rahatsizliginiz varmi bel fitigi olanlar vucutlarina agri girdiginde yerinden kalkamiyorlar.

Doktora gitmelisiniz bence de.Evet ben de bu tarz bir rahatsızlık yaşadım.Kasık ağrısı
sık yaşadığım bir durum olduğu için başta fazla önemsemedim.Geçmedi bir türlü,ben de
önce kadın doğuma gittim.Herşey normal dedi doktor.Sonra da fizik tedaviye gittim ve
doktorun tabiriyle 2 adet küçük bel fıtığım olduğunu öğrendim.İlaç ve egzersizle düzeldi çok
şükür.Benim de sol bacağıma vuruyordu ve yürümekte zorlanıyordum.

Öncellikle cevaplar için çok teşekkürler.akşam banyoda sıcak su ile masaj yaptım.Bugün de okullar açıldı.Rapor almam gerekirdi ama hiç doktorla ve okul idaresiyle uğraşasım yoktu.Sanki numaradan rapor alıyormuşuz gibi şüpheyle davranıyorlar ya.Ben de öyle okula gidip derse girdim.

canım o kasık ağrısı bendede olmustu. idrar yolu iltihabıdır dedik sıcak su torbaları koyduk ettik. yerimden kalkamıordum ve nasıl bi acıdır dayanamıyordum... dediğin gibi ayağmın briine ağırlık veremiodum sonunda dayanamadım doktora gittim böbreklerimde kum çıktı
ihmal etme bence biran önce git alttan muane olmak istemiosan olmam dersin ultrasonla felan bakarlar. yada belki yumurtalıklarda kist felan vardır

Boyle konular aciliyor birde doktora gidemem filan deniyor sinir oluyorum. Burdakiler ne bilsin neyin oldugunu???

Boyle konular aciliyor birde doktora gidemem filan deniyor sinir oluyorum. Burdakiler ne bilsin neyin oldugunu???

Hayat bir tecrübedir.İnsanların tecrübelerinden faydalanmakta herkesin hakkıdır.Madem sinir oluyorsunuz girmeyin konuya.Belirttiğim gibi doktora gidemeyecek kadar acı çekiyordum.Bir defa benzer şikayetlerle gittim doktora gazdır dedi gönderdi safra kesesi çıktı.

hemen hemen aynı sıkıntıları yasadım sızınle ve doktora gittigimde bel fıtıgı baslangıcı oldugunu ogrendım. gecıktırmeden doktora gorunun derım.

Başladığı gibi birden geçti.Neydi hiç anlamadım. Umarım bir daha olmaz.Ama herşeyin başı sağlık gerçekten bir daha anladım. O anlarda dünya gözümde değildi.

iyide biri kum diyor digeri fitik diyor digeri gaz diyor..hangisi olduguna nasil karar vereceksin ekran basindan??? herneyse gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…