bel agrisindan calisamamak

pembehayaler

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
79
0
296
İstanbul
merhaba arkadaslar benim bel fitigim var genc olmama ragmen 3 yol once basladi su an 25 yasindayim
cok acilar cektim gunlerce yattim ama calismak istiyorum ve ayakta durursam surekli agrim oluyor
egilerek calisamyorum agir da tasiyamam sorun su ki herkes calisman gerek diyor kimse derdimi anlamiyor
sizce nasil islerde calsirsam agrim olmaz? belki size garip gelebilir ama bu fitik benim hayatimi cok etkiliyor

merhaba
geçmiş olsun öncelikle.Bendede bel fıtığı var fizyoterapiste gittim geçen hafta mucizevi bir iyileşme var.bence deneyin fayda ediyor

garip olur mu hiç canım çok zor bel ağrısı bende de var o meret. fizik tedaviler vs. bel çektirmeler her şeyi deniyro insan mecbur kalıyor. hele kışın kalçama bıçak saplanıyor gibi bir ağrı paspas bile silkemiyorum ödüm kopuyor koltuk çekmeye kışı çok zor geçirdim. bir çok işe gidemedim bu ağrı yüzünden. çok zor. sıcak su torbası belini sıcak tutacak korse falan öneriyorum. ama çaresi yok gibi yirmi iki yaşında falan oldum ben taşına taşına. şimdi otuz beş yaşındayım. çok mutsuzum bu hastalıktan dolayı. geçen yılda boyun fıtığı oldum. elimden bir şeyler düşürüyorum. çok sinirlenince kolumda uyuştu şişenin kapağını açamıyordu güç yok. inşallah iyi bir dr buluruzda iyi oluruz.

arkadasim ozur dilerim yorumunu simdi gordum bendede soyledigin seyler oluyor
bende baya diyet yaptip yurudum kisin agrilar regliken ayagim sanki kirilicak sesler
ama iste 25 yasindayim calismak istiyorum belim agrisinsan calisamiyorum bu yasta olur mu diyolar:S:S
evli degilim anneme yardim ediyorum saol yorumun icim

Back
X