Bel ağrısından duramıyorum. Yardım??*

rengin_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
222
0
96
İzmir
Kızlar yaklaşık olarak 3 aydır ara ara olan bel ağrısı sorunu yaşıyordum. Özellikle sabah yataktan kalkerken. Devamlı volteren kas gevşeticiler kullandım. Bazen geçti bazen arttı. artık tam doktora gitmeyi planlarken hamile olduğumu öğrendim. Şimdi ben napmalıyım. Doktora gitsem hamileyim diye Mr falan çekemeyecekler. Kas gevşetici sürüyorum ama bebişe zararı olursa diye korkuyorum. İlk hamilleiğim çok rahat geçmişti ama bu bel ağrısı devam ederse ilerleyen günlerde hamileliğe nasıl dayanırım. Aynı durumu yaşayan varmı. Hepinizi öpüyorum.

Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce aynı sıkıntıları yaşadım. Hamileliğimin ilk haftalarında oldu, sonra azaldı, ancak 4. Ayda falan dayanılmaz oldu. şu anda 29. Haftamdayım çok şükür kalmadı. Tabi ki yatakten kalkmak gittikçe zorlaştı ama gün içerisindeki şiddeti ağrılar bitti.

cnm benimkinin hamilelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Çünkü uzun süredir bu ağrılar vardı zaten ama zaman zaman oluyordu.Şimdi geceleri defalarca kez yer değiştiriyorum.ki ben geceleri genelde deliksiz uyurdum. Fıtıktan korkuyorum. Ama şimdi hamileyim. Tedavide uygulanamaz. Hamile olmama rağmen bi fizik doktoruna muayene olsammı diye düşünüyorum. tek sorun Mr çekemezler. E sorunun neden kaynaklandığınıda bulamazlar. üstelik ben zayıf bi insanım. Canım çok sıkkın.

bende çok bel ağrısı çektim hatta 2 hafta yattım kıpırdıyamadım ama geçti. krem falan hamilelikte hep yasaktı iyi değilmiş. ben hiç bişey kullanmadım. ancak idrar yıolu enfeksiyonuna baktırmalısın bende o çıktı. oda yaparmış.

Back
X