- 7 Ekim 2013
- 314
- 214
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar. bel altı uyuşturularak normal doğum yaptıran veya bilgisi olan var mı..??? 6.5 hamileyim ve doğumdan çok korkuyorum böyşe bişey duydum ama nasıl sakıncalı mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim....
Arkadaşım normel degil sezaryan oldu yarım dogum ama cok korkmuştu bacaklarını hisetmeyince
merhaba arkadaşlar. bel altı uyuşturularak normal doğum yaptıran veya bilgisi olan var mı..??? 6.5 hamileyim ve doğumdan çok korkuyorum böyşe bişey duydum ama nasıl sakıncalı mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim....
Evet canim hastanede calismistim orda uygulaniyordu. Epidural takiliyor ve beyine aci hissini veren sinirler uyusturuluyor. Bacaklarini hissediyorsun sadece aci hissetmiyorsun. Agrisiz dogum olarak geciyor. Doktorun ve ebenin komutlaruna gore nefes alip veriyorsun ve ikiniyirsun. Ama dogum anina kadar sanci cekiyorsun yalniz dogum esnasinda aci duymuyorsun. Birde normal dogum icin mutlaka nefes tekniklerini arastir ve doguma kadar antreman yap derim ozellikle agrisiz dogumda cok ihtiyacin olucak. Cunku aci hissetmek insani kamcilar ve daha guclu ikinmana yardimci olur ama aci olmadiginda guclu ikinma ve dogru nefes alip verme cok onemli. Hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin inş canım çok sağol. benim canım çok az o yüzden korkuyorum ve bunu düşünüyorum ama bi sıkıntı olur mu diye korkuyorum işte. nette baktım biraz doğum sonrası bazı yan etkileri olabilrmiş...