- 12 Nisan 2012
- 5.482
- 8.307
- 398
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Evet bizde Uludağ tıp fakultesinde profesöre olduk adama randevu almak zaten zordu kalabalıktı cok kendı özel muayene açmış suandaAnnemin iki arkadaşı tıp fakültesinde yaptırdılat, ikisi de çok rahatladıklarını söylediler.
Ay cok mutlu oldum .Annem de sifa bulur insallah cok zorlaniyor.Görümcem bizzat bütün süreclerinde yanındaydım her gece acile taşıdım agrıdan duramıyordu ağrıda. Resmen bağırıyordu 2 gunde bir net acildeydik yanı amelıyat olmak istemiyordu her doktor amelıyat dedı sonra iğneyi duymus algoliji bölümü vuruyormuş bir arkadası yaptırmıs iyi gelmış ücretli iğne amelıyathanede vuruluyor zaten maşallah diyin iğneden beri ağrıları yok senecek kadar az bence ameliyattan önce bir deneyin iğneyi inşallah faydasını görürsünüz
Ohh insallah Allah tum hastalara sifa versin. En kisa surede yaptiralim biz de o zamanAnnemin iki arkadaşı tıp fakültesinde yaptırdılat, ikisi de çok rahatladıklarını söylediler.
Cok saol canim. Allah razi olsun.Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Merhabalar. Annenize iğne yaptirdiniz mi acaba. Durumu nedir nasil oldu faydasi oldumuOhh insallah Allah tum hastalara sifa versin. En kisa surede yaptiralim biz de o zaman
Merhabalar. Bu igneyi vurdurmak icin ilk önce nereye cikmak gerekiyor algoloji bölümümü karar veriyor. Sùreç hakkinda biraz bilgilendirirmisiniz acaba beni lütfen ?Görümcem bizzat bütün süreclerinde yanındaydım her gece acile taşıdım agrıdan duramıyordu ağrıda. Resmen bağırıyordu 2 gunde bir net acildeydik yanı amelıyat olmak istemiyordu her doktor amelıyat dedı sonra iğneyi duymus algoliji bölümü vuruyormuş bir arkadası yaptırmıs iyi gelmış ücretli iğne amelıyathanede vuruluyor zaten maşallah diyin iğneden beri ağrıları yok senecek kadar az bence ameliyattan önce bir deneyin iğneyi inşallah faydasını görürsünüz
Merhaba yaptirmadik , çünkü ameliyat olmasi gerekiyormus. Ameliyat oldu suan.Merhabalar. Annenize iğne yaptirdiniz mi acaba. Durumu nedir nasil oldu faydasi oldumu
Omurilikten vuruluyormus. Direkt fayda goren duydum. Istanbuldaysan dr ismi soyliyim.Randevum var bekliyorum. Gidip sorayım bakalm iğne isini bana yaparlar mı. Her ne varsa denemek istiyorum. Agrilardan bıktım bende artik.. Ameliyatta oldum ben 1 sene olucak. Hic bir işe yaramadı. Hayat kalitem düştü resmen
Yok istanbulda degilim maalesef. Bulunduğum şehirde bakıcam artik. Kana daralmasından bahsedilmedi. Fıtık var bacagıma vuruyor direk. Bikere ameliyat oldum bacagim nerdeyse felc kalıyodu. Ama ameliyatta fayda etmedi yine agrilarim aynı şekilde varOmurilikten vuruluyormus. Direkt fayda goren duydum. Istanbuldaysan dr ismi soyliyim.
Senin sikayetin ne , kanal daralmasi mi?
Son mr inizi doktor sitesinden dr.lara da sorabilirsiniz. Yorumlara bakip iyi bir dr bulun.Yok istanbulda degilim maalesef. Bulunduğum şehirde bakıcam artik. Kana daralmasından bahsedilmedi. Fıtık var bacagıma vuruyor direk. Bikere ameliyat oldum bacagim nerdeyse felc kalıyodu. Ama ameliyatta fayda etmedi yine agrilarim aynı şekilde var
Direk Algoloji bölümünden randevu alabiliyorsunuz diye biliyorum biz üniversitenin özel kısmına gittiğimiz için muayene ücreti de vardı o yüzden direk randevu alıp gittik yani görümcem arkadaşı yaptırdığı için bu işlemi MR sonuç sonuçlarını işte kan tahlil ıvır Zıvırlar alıp gittik arkadaş arkadaşı böyle bir şey yaptırmış bana da olur olur mu diye sorduk ameliyat olmak istemediğini söyledi doktor da sonuçlarına göre uygun görünce yaptırdıkMerhabalar. Bu igneyi vurdurmak icin ilk önce nereye cikmak gerekiyor algoloji bölümümü karar veriyor. Sùreç hakkinda biraz bilgilendirirmisiniz acaba beni lütfen ?
Bende sehir hastanesinden baktım ama algolojiye direk randevu alınmiyor. Simdi beyin cerrhına randevum var bakalm bekliyorum. Önce emarımı cektireyim ne dicekler ona göre de algolojiye randevu alabilmek icin kayıt açtırıcam emarimla gidip sorucam. Insallah banada olur. 2. Defa tekrar ameliyat olmak istemiyorumDirek Algoloji bölümünden randevu alabiliyorsunuz diye biliyorum biz üniversitenin özel kısmına gittiğimiz için muayene ücreti de vardı o yüzden direk randevu alıp gittik yani görümcem arkadaşı yaptırdığı için bu işlemi MR sonuç sonuçlarını işte kan tahlil ıvır Zıvırlar alıp gittik arkadaş arkadaşı böyle bir şey yaptırmış bana da olur olur mu diye sorduk ameliyat olmak istemediğini söyledi doktor da sonuçlarına göre uygun görünce yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?