Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin aileside bana yaptırdı bel çektirmeyi hiç bi işe yaramadı tabiki tamamen saçmalık yaptırmayın boşunamerhaba kizlar bel veya gobek cektirip hamile kalaniniz varmi almanyada bu islemi yapan bir tanidiginiz varmidir acaba?
doktora gitmeyi akil etmisizdir her halda canim sen merak etmeNiye saçma sapan iş yapacaksınız? Doktor mu yok?
Bana akıl edememişsiniz gibi geldi bel çekmeyi bi tedavi yöntemi olarak düşünmenizden.doktora gitmeyi akil etmisizdir her halda canim sen merak etme
kesBana akıl edememişsiniz gibi geldi bel çekmeyi bi tedavi yöntemi olarak düşünmenizden.
Zira çok çeşitli tedavi yöntemleri var.
keske insanlarin ne yasadigini bilmeden agziniza geleni konusmasaniz diyorum genetikden tut tup bebege her seyi yaptirdik dusukle sonuclandigi icin kizlara sana degil soru sordum her seye atlamak zorunda degilsin nacizane tavsiyeBana akıl edememişsiniz gibi geldi bel çekmeyi bi tedavi yöntemi olarak düşünmenizden.
Zira çok çeşitli tedavi yöntemleri var.
Istediğim konuya yorum yapabiliyorum buna karışamıyorsunuz. Demek ki tekrar tüp bebek denemeniz gerekiyor. Tüp bebekte de yardımcı yöntemler denemeniz gerekiyor. Çağ dışı bi yöntemden medet umamazsınız.kes
keske insanlarin ne yasadigini bilmeden agziniza geleni konusmasaniz diyorum genetikden tut tup bebege her seyi yaptirdik dusukle sonuclandigi icin kizlara sana degil soru sordum her seye atlamak zorunda degilsin nacizane tavsiye
acaba sana mi sordum? yeniden ne yapacagimi?Istediğim konuya yorum yapabiliyorum buna karışamıyorsunuz. Demek ki tekrar tüp bebek denemeniz gerekiyor. Tüp bebekte de yardımcı yöntemler denemeniz gerekiyor. Çağ dışı bi yöntemden medet umamazsınız.
yok canim simdi gelirler oyle sey olmaz diye Allah bagislasin kizinizida bazen iste yardim etdigi oluyor siz nerde yaptirdiniz acabaTüp bebek harici asla gebe kalamazsın ız dedıler elimde tup bebek raporum ameliyat raporum oldugu halde çağ dışı hacamat sülük pürçük kemiği düzeltme yöntemleriyle gebe kaldım kızım kucagımda![]()
Amin canım Allah razı olsun darısı başına inşallahyok canim simdi gelirler oyle sey olmaz diye Allah bagislasin kizinizida bazen iste yardim etdigi oluyor siz nerde yaptirdiniz acaba![]()