Bel gobek cektirme

laman RZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
6
-2
1
27
merhaba kizlar bel veya gobek cektirip hamile kalaniniz varmi almanyada bu islemi yapan bir tanidiginiz varmidir acaba?

Niye saçma sapan iş yapacaksınız? Doktor mu yok?

doktora gitmeyi akil etmisizdir her halda canim sen merak etme
Bana akıl edememişsiniz gibi geldi bel çekmeyi bi tedavi yöntemi olarak düşünmenizden.
Zira çok çeşitli tedavi yöntemleri var.

Bana akıl edememişsiniz gibi geldi bel çekmeyi bi tedavi yöntemi olarak düşünmenizden.
kes
keske insanlarin ne yasadigini bilmeden agziniza geleni konusmasaniz diyorum genetikden tut tup bebege her seyi yaptirdik dusukle sonuclandigi icin kizlara sana degil soru sordum her seye atlamak zorunda degilsin nacizane tavsiye

kes

keske insanlarin ne yasadigini bilmeden agziniza geleni konusmasaniz diyorum genetikden tut tup bebege her seyi yaptirdik dusukle sonuclandigi icin kizlara sana degil soru sordum her seye atlamak zorunda degilsin nacizane tavsiye
Istediğim konuya yorum yapabiliyorum buna karışamıyorsunuz. Demek ki tekrar tüp bebek denemeniz gerekiyor. Tüp bebekte de yardımcı yöntemler denemeniz gerekiyor. Çağ dışı bi yöntemden medet umamazsınız.

acaba sana mi sordum? yeniden ne yapacagimi?

yok canim simdi gelirler oyle sey olmaz diye Allah bagislasin kizinizida bazen iste yardim etdigi oluyor siz nerde yaptirdiniz acaba

yok canim simdi gelirler oyle sey olmaz diye Allah bagislasin kizinizida bazen iste yardim etdigi oluyor siz nerde yaptirdiniz acaba
Amin canım Allah razı olsun darısı başına inşallah
İstanbul da yaptırdım hacamat sülüğü
Bel çektırmetıde bir teyze vardı ona yaptırdım şubatta çektı temmuz da kimyasal gebelik yasadım ilk defa eylul de normal gebelık ile kızım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…