bel ve kasık agrilari..Guvenilir gebelik testi markası..Geç döllenme hakkinda

Adenaden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
90
21
3
31
Kizlar guvenilir gebelik testi markasi verirmisiniz artimed haric hic guvenim kalmadi ona.. Birde siddetli bel ve kasik agrisi cekiyorum 14ü adet gunum hic bukadar siddetli olmazdi belim kopacak sanki sirtima bile vuruyo agrisi.. 2 gundurde kokulara asiri hassasim kasiklarimda sanki seyirme gibi bisey hissediyorum test icin adetimin gecikmesini bekleyecegim

Kizlar guvenilir gebelik testi markasi verirmisiniz artimed haric hic guvenim kalmadi ona.. Birde siddetli bel ve kasik agrisi cekiyorum 14ü adet gunum hic bukadar siddetli olmazdi belim kopacak sanki sirtima bile vuruyo agrisi.. 2 gundurde kokulara asiri hassasim kasiklarimda sanki seyirme gibi bisey hissediyorum test icin adetimin gecikmesini bekleyecegim
Freyy cnm

Yumurtlama günü olduysa birleşme 12gün sonra cıkabiliyor. Benim yumurtlamadan 11 gün sonra pozitif ti bu 3. Gebeliğim tüm gebeliklerimde artımed kullandım hiç yanıltmadı

Yumurtlama günü olduysa birleşme 12gün sonra cıkabiliyor. Benim yumurtlamadan 11 gün sonra pozitif ti bu 3. Gebeliğim tüm gebeliklerimde artımed kullandım hiç yanıltmadı
Ben gecen hafta test yaptm artimedde negatif cikti birde adetim duzensiz oldugu icin gec dollenme olabiliyomus tekrar negatif gormek istemiyorum beklicem bir kac gun daha.. Artimed konusundada cogu paylasimlarda hep yanilttigi soylenmis oyuzden tereddut ettim

Bence gecikmeyi bekleyin. Çünkü geç döllenme vs olabiliyor. Bende şuan 7+1 hamileyim. Adete 1 gün kala test yaptim negatif çok üzüldüm stres yaptım. Adetim 1 gün gecikince yine yaptım silik çıktı. O yüzden ben adet gecikmesini oneriyorm. Umarim güzel haberleri alırsın ❤️

Bende bişey sorabilirmiyim benim adetim 16 gün gecikti 10. Günde kan testi verdim beta hCG 1.20 çıktı sanorım en az 5 olması gerekiyor ama hala adet olmadım yaklaşık 5 gündür de mide bulantım kusmam var bi de kasık ağrım oluyor adet olcakmışım gibi ama olmuyorum sizce napmalıyım

Bence gecikmeyi bekleyin. Çünkü geç döllenme vs olabiliyor. Bende şuan 7+1 hamileyim. Adete 1 gün kala test yaptim negatif çok üzüldüm stres yaptım. Adetim 1 gün gecikince yine yaptım silik çıktı. O yüzden ben adet gecikmesini oneriyorm. Umarim güzel haberleri alırsın ❤️
Amin cnm insallh son 3 gun evde testimde yok almadim olsa dayanamaz yapardimm 😊 Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bekleyen herkesede hayirlisiyla evlat nasip etsin insallah

Merhaba kızlar forumda yeniyim yardiminiz rica ediyorum adetim 3 gun gecikti o kadar cok negatif gördüm ki artik test yapmaktan korkuyorum o yuzden tecrübeli annelerimize ve adaylara sormak istiyorum kasıkta ağrı deniyor ya hep onu tarif edebilir misiniz, sabah kağıt kesiği gibi sizlama hissettim yarim saat kadar sürdü batma degil ama sızı bu ilk defa yaşadım bunu acaba demekten kendimi alamadim sizce bi umut var mı

Kızlar selam temmuz 3 de regl oldum 6 Temmuz da bitti.
5 Ağustos adet olmam gerekiyordu olmadım olucak gibi ağrı gelip gitti 11 Ağustos kan verdim 1.20 çıktı şuan 14 Ağustos ve regl olmadım göğüs ucu çok hassas başka belirtim yok sizce hamile miyim geç döllenme olabilir mi böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Back
X