Hayır canım bence beklemelisin adet in geçsin bende adet im gecikmeden yaptım çıkmadı tabi sonra hamile olduğumu öğrendim Allah gönlüne göre versin inşallahayyyy heveslenmek istemiyorum ama cokta istiyorum cok karisik islermisdediklerinden umutlandim ister istrmez ne kadar bekleyim adet gunum gecsin mi bi kac gun onceden yani adet gunu gelmeden cikan testlerde varmis yanilmak istemiyorum yapipta
ayyyy heveslenmek istemiyorum ama cokta istiyorum cok karisik islermisdediklerinden umutlandim ister istrmez ne kadar bekleyim adet gunum gecsin mi bi kac gun onceden yani adet gunu gelmeden cikan testlerde varmis yanilmak istemiyorum yapipta
adetime 8 gun var daha benim bugun bide ekstra goguslerim cok acimaya basladi 8 gun gecermi yaasizlerdede bole olmusmuydu agrilar falan
tovbeeee allah im korusuninsallah guzel haber aliriz hic bise olmaz bu cektiklerimiz guzel sonuclanir isteyen herkese nasip etsin
ablam daha yeni hamile kaldi ben aslinda hic fark etmedim bu arilarin hamilelik belirtisi olabilecegini yattogimda sakinlio ayaktayken duramiorum ablamda bu sikayetlerde gitti 112 ckti hcg si aldik guzel hanerlerini insallah kirmizilari gormem 8 yil gibi gelicek bana bu hafta
akintida oluyor diolar ama bende cok cok az oluyor allahim insallah psikolojik degildir bide ruyamda kendimi hamile gordum test yaptim cift cizgi gordum artik nasil bilinc altima isledise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?