bel ve kasik agrisi delirtiyor

akkusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
98
15
3
36
merhaba,arkadaslar araniza bugun katildim adetime 8 gun var iliskiye tam yumurtlama doneminde girdik [2subat] iliskiden 3 gun sonra ve hala devam eden acayip kasik ve bel agrim var yatinca hafiflior ama ayaktayken belim kopuyor birde cok uykum var yatmalara doyamiorum acaba bunlar hamilelik belirtilerimi test yapsam cikmaz dimi hee bide surekli agzim sulaniyor resmen tukuruklerime hakim olamiyorum

Merhaba bel ve kasık ağrılarını ben de çok yaşadım yumurtlamadan 3 gün sonra başladı bazen azalıp bazen artarak devam etti hala da ediyor sonuç olarak hamile olduğumu öğrendim yumurtlama dönemin yeni geçmiş testte henüz çıkmaz biraz daha bekle umarım güzel sonuçlar alırsın

ayyyy heveslenmek istemiyorum ama cokta istiyorum cok karisik islermis dediklerinden umutlandim ister istrmezne kadar bekleyim adet gunum gecsin mi bi kac gun onceden yani adet gunu gelmeden cikan testlerde varmis yanilmak istemiyorum yapipta

ayyyy heveslenmek istemiyorum ama cokta istiyorum cok karisik islermis dediklerinden umutlandim ister istrmezne kadar bekleyim adet gunum gecsin mi bi kac gun onceden yani adet gunu gelmeden cikan testlerde varmis yanilmak istemiyorum yapipta
Hayır canım bence beklemelisin adet in geçsin bende adet im gecikmeden yaptım çıkmadı tabi sonra hamile olduğumu öğrendim Allah gönlüne göre versin inşallah

Tabiki de en sağlıklısı beklemek ben ağrılarım artınca adetten 5 gün önce yaptım çıktı normalde adet tarihim bugün dün kan testinde bile değer çok yüksek değildi. Herkesin de durumu farklı olabiliyor erken yapıp yanlış sonuç alabilirsin çok zor biliyorum ama beklemen en doğrusu :)

adetime 8 gun var daha benim bugun bide ekstra goguslerim cok acimaya basladi 8 gun gecermi yaa sizlerdede bole olmusmuydu agrilar falan

adetime 8 gun var daha benim bugun bide ekstra goguslerim cok acimaya basladi 8 gun gecermi yaa sizlerdede bole olmusmuydu agrilar falan

Göğüslerimde ağrı yaşamıyorum sadece göğüs ucu hassasiyetim çok arttı ve kasık ağrım hala tam geçmedi onun dışında pek belirti görmedim. Ağrılardan korkunca doktora gittim yoksa testi yapalı 3-4 gün oluyor bekleyecektim daha. Doktor ağrılar olacak düşük yaptığını bile düşünebilirsin ama normal dedi.

tovbeeee allah im korusun insallah guzel haber aliriz hic bise olmaz bu cektiklerimiz guzel sonuclanir isteyen herkese nasip etsin

ablam daha yeni hamile kaldi ben aslinda hic fark etmedim bu arilarin hamilelik belirtisi olabilecegini yattogimda sakinlio ayaktayken duramiorum ablamda bu sikayetlerde gitti 112 ckti hcg si aldik guzel hanerlerini insallah kirmizilari gormem 8 yil gibi gelicek bana bu hafta

Geçen hafta aynı bekleyişi ben de yaşadım hele test silik çıktıktan sonraki 3 gün geçmek bilmedi uyuyamadım bile Bakalım güzel sonuçlar gelir inşallah

akintida oluyor diolar ama bende cok cok az oluyor allahim insallah psikolojik degildir bide ruyamda kendimi hamile gordum test yaptim cift cizgi gordum artik nasil bilinc altima isledise

akintida oluyor diolar ama bende cok cok az oluyor allahim insallah psikolojik degildir bide ruyamda kendimi hamile gordum test yaptim cift cizgi gordum artik nasil bilinc altima isledise

Psikolojisi bile çok etkiliyor. Ben de geçen hafta senin halindeydim. Her yazılanı okudum takip ettim çok istesem de kendimi tuttum sonra sonuç olumsuz çıkarsa üzülmeyeyim diye ama yumurtlama dönemimden sonra hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım ben oradan işkillendim Bakalım senin sonuç ne gelecek ben de merak ettim.

benimde bu kadar uzun hic agrim olmamisti tam diorum bu sefer oldum eyw. tuvalete gidiorum bise yok surekli bu sekildeyim cikarsa yazcam cikmazsada yazcam gerci ama hmis halinle sen uzulme tamammi

olsun canım sen de ne olursa olsun iyi düşün hayırlısıyla gelsin senin bebişin de inşallah

Gögüslerim acayip şişmişti ve ağrıyordu (hala ağrıyor)
Kasıklarım heran adet olacakmışım gibiydi adım atarken falan sol tarafımda bir batma vardı ve belim sanki kopacak gibi ağrırdı (hala bu aģrılar devam ediyor)
Inşallah sizde muradınıza erersiniz :)

insallah agzin bal yesin yaaa
gogus agrim bugun basladi o yoktu kasik agrim cok siddetli adetime 8 gun var o yuzden korkuyorum ya olursam diye insallah guzel haberi paylasicam sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…