Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar cumartesi günü transferim oldu.bugün 2. günüm ama hiçbir ağrım yok.ne kasık ne bel.olumsuz düşünmeye başladım.hamile kalanlr ilk günlerde ne gibi belirtileriniz vardı.
kızlar öyle düşünmeyın herkeste belırtıler farklı oluyor hiçbir belırtısı olmayan arkadaşlar bıle sonunda hamıle oldular burda neler görduk biz ayrıca benım bıgün benım 5. günüm yenı yenı kasıklarımda batmalar oluyor daha çok erken bunları düşünmeyın hakkınızda hayırlısı olsun
seda canım bence sen hamilesin.benimde kasıklarıma igne batar şekilde ince agrılar olmuştu hamile çıktı.birincide kasıklarımda dolgunluk vardı o sonucu negatifti.bunda ise sürekli adet olacam gibi agrılar oldu gögüslerimdeki damarlaı göreye başladım agrı oldu.belim çok agrıyordu halende adet agrısı gibi agrılarım oluyor.uykum geliyordu ve çok çabuk yoruluyordum.
benimde transferimin 2. günü ama gaz sancısı gibi sadece dolgunluk var başka bi ağrı yok bide yatmaktan belim ağrıdı
benim test tarihime 1-2 gün kala bel ağrım olmaya başladı kasık ağrım hiç olmadı canım hala da yok bu arada sonucu dün aldım