Öylemi 2 gün önce doktora gittim ama bu kadar ağrımadığı için sormamıştım. Ağrı attığı için korkmuştum bende teşekkür ederimBende 12 hafta 5 günlük hamileyim benimde bel ve kasık Ağrı'm var doktora sordum normal dedi rahim büyüdüğü için kasık agrısı oluyormuş bel Ağrı'sı olmasıda normal kanama falan yoksa korkulacak bişey yokmuş
Önemli değil canım burda birbirimize destek oluyoruz işte bende çoğu zaman Ağrı'm olur çok korkarım ama normalmiş kaç kere akşam acile geldim sırf endişe duyduğum için bi hareket etseler birAz içimiz rahatlayacak şimdi hissedemiyoruz acaba sürekli iyimi diye düşünüyoruz rabbim sağsalim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsinÖylemi 2 gün önce doktora gittim ama bu kadar ağrımadığı için sormamıştım. Ağrı attığı için korkmuştum bende teşekkür ederim
Aminnn inşallahÖnemli değil canım burda birbirimize destek oluyoruz işte bende çoğu zaman Ağrı'm olur çok korkarım ama normalmiş kaç kere akşam acile geldim sırf endişe duyduğum için bi hareket etseler birAz içimiz rahatlayacak şimdi hissedemiyoruz acaba sürekli iyimi diye düşünüyoruz rabbim sağsalim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ben 6. Haftada hem bebeği hem kalp atışını duydum5 haftalık hamile olduğumu öğrendim dün ama kesede henüz bebek yok dedi Dr siz ne zaman gördünüz bebislerinizi
6. Haftada bende gördük ve kalp atışını duymuştuk5 haftalık hamile olduğumu öğrendim dün ama kesede henüz bebek yok dedi Dr siz ne zaman gördünüz bebislerinizi
herşeyin yolunda olduğunu anlaman için kanaman olmamalı..Çok uzun süre uğraşıp olmayınca insan olduğu zaman korkuyor herşey yolundami değilmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?