H Hatay li Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2022 9 2 1 35 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #1 Merhaba arkadaşlar 1 aylık gebelikte bel ve kasık ağrısı çeken var mı 1 kızım var ama unutmuşum sanki
Merhaba arkadaşlar 1 aylık gebelikte bel ve kasık ağrısı çeken var mı 1 kızım var ama unutmuşum sanki
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #2 Hatay li .!.: Merhaba arkadaşlar 1 aylık gebelikte bel ve kasık ağrısı çeken var mı 1 kızım var ama unutmuşum sanki Genişletmek için tıkla... Var canım herkeste sanırım, ben de dahil olmak üzere.. Rahim büyüdüğü için ağrı, batma oluyormuş gayet normal yani
Hatay li .!.: Merhaba arkadaşlar 1 aylık gebelikte bel ve kasık ağrısı çeken var mı 1 kızım var ama unutmuşum sanki Genişletmek için tıkla... Var canım herkeste sanırım, ben de dahil olmak üzere.. Rahim büyüdüğü için ağrı, batma oluyormuş gayet normal yani
H Hatay li Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2022 9 2 1 35 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #3 Aycoregi1 .!.: Var canım herkeste sanırım, ben de dahil olmak üzere.. Rahim büyüdüğü için ağrı, batma oluyormuş gayet normal yani Genişletmek için tıkla... Sanki adet olacak mışım gibi ağrıyor ara da özellikle yorulunca
Aycoregi1 .!.: Var canım herkeste sanırım, ben de dahil olmak üzere.. Rahim büyüdüğü için ağrı, batma oluyormuş gayet normal yani Genişletmek için tıkla... Sanki adet olacak mışım gibi ağrıyor ara da özellikle yorulunca
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #4 Hatay li .!.: Sanki adet olacak mışım gibi ağrıyor ara da özellikle yorulunca Genişletmek için tıkla... Aynısı bende canım, valla evde iş yapmaz oldum
Hatay li .!.: Sanki adet olacak mışım gibi ağrıyor ara da özellikle yorulunca Genişletmek için tıkla... Aynısı bende canım, valla evde iş yapmaz oldum
H Hatay li Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2022 9 2 1 35 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #5 Aycoregi1 .!.: Aynısı bende canım, valla evde iş yapmaz oldum Genişletmek için tıkla... Benim risklide geçiyor canım kan uyuşmazlığı var kızımda 3 ay kanamam oldu 36+5 de doğdu şükür sağlıklı ama unutmuş gibiyim
Aycoregi1 .!.: Aynısı bende canım, valla evde iş yapmaz oldum Genişletmek için tıkla... Benim risklide geçiyor canım kan uyuşmazlığı var kızımda 3 ay kanamam oldu 36+5 de doğdu şükür sağlıklı ama unutmuş gibiyim
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #6 Hatay li .!.: Benim risklide geçiyor canım kan uyuşmazlığı var kızımda 3 ay kanamam oldu 36+5 de doğdu şükür sağlıklı ama unutmuş gibiyim Genişletmek için tıkla... Allah şifa güç kuvvet versin canım
Hatay li .!.: Benim risklide geçiyor canım kan uyuşmazlığı var kızımda 3 ay kanamam oldu 36+5 de doğdu şükür sağlıklı ama unutmuş gibiyim Genişletmek için tıkla... Allah şifa güç kuvvet versin canım
C Cansu546424 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2020 121 33 48 29 29 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #7 Merhaba hanımşar bende öyleyim ya belim çok ağrıyor sizin nasıl gidiyor
A Alara00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2019 37 8 36 30 20 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #8 Hatay li .!.: Sanki adet olacak mışım gibi ağrıyor ara da özellikle yorulunca Genişletmek için tıkla... Hamilemisiniz
Hatay li .!.: Sanki adet olacak mışım gibi ağrıyor ara da özellikle yorulunca Genişletmek için tıkla... Hamilemisiniz
A Alara00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2019 37 8 36 30 20 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hatay li #9 Aynı belirti bende de var adet günümden 3 gn önce başladı adet günümü geçti şuan 7.gün ara ara sol bazen sağ tarafta ağrı oluyor sanki adet olacakmışım gibi.
Aynı belirti bende de var adet günümden 3 gn önce başladı adet günümü geçti şuan 7.gün ara ara sol bazen sağ tarafta ağrı oluyor sanki adet olacakmışım gibi.