Bel ve sirt agrisi hamilelik belirtisi olabilirmi kizlar ??

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Kizlar adetime tam 1 hafta var belim cok agriyor sanci ediyor. Kasiklarimda hafif adet olacakmisim gibi bir kramp var. Ama belim hic bu kadar agrimamisti bu sekilde ogrenen varmi? Bide cok halsizim

Canım o herkeste oluyor suanlik belli olmaz büyük ihtimal gebe olmayanlar bile o belirtileri yasiyor

Ben her ay duzenli adet oluyorum ve hic bir zaman bu kdr agrimadi belim cok agriyo kasiliyo bazen bacaklarima kadar kramplar giriyo
Hmm belkide vardır bende senin gibi bekliyorum bakalım insAllah yüzümüz guler ama benden sana tavsiye regl a 2 gün kalana kadar test falan yapma insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten

Hmm belkide vardır bende senin gibi bekliyorum bakalım insAllah yüzümüz guler ama benden sana tavsiye regl a 2 gün kalana kadar test falan yapma insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten
Evet erken gebelik testi aldim 2-3 gun evvel yaparim ins ikimiz icinde hayirlisi olur

Size bir şey danışabilir miyim benim adetim 15 gün geçti idrar testi yaptım çıkmadı 1 gün adet oldum geçti şimdi tamam 23 gün oldu sadece hafif bir bulantı ve baş dönmesi var bunu yaşayan var mı

Kizlar adetime tam 1 hafta var belim cok agriyor sanci ediyor. Kasiklarimda hafif adet olacakmisim gibi bir kramp var. Ama belim hic bu kadar agrimamisti bu sekilde ogrenen varmi? Bide cok halsizim
Hamilemisin canimm merak ettim Benimde belim dun asiri derecede agriyodu suan hafifledi ama neye baglayacagimi bilemedim. Icimdeki kemikler sizladi resmen zor uyudum yumurtlamanin 8. Gunundeyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…