- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuhun suçu yok, suç görümcede. Altı yıldır çocuhun hayatındasınız, nişanlanmışsınız, daha ne halt etmeye o kızla görüşüyor, sizinle aynı ortama sokuyor? Kayınvalideniz de dur sus demiyor kızına. İstenmehen gelin misiniz acaba merak ettim. Çünkü görümce hafi densizin önde gideni, kayınvalide, kayınpeder ne bileyim çocuhun ailesinden başka birileri uyarmıyor mu bu görümceyi, illa kötülük mü çıksın da nişan atılsın mı istiyorlar? Bir yuvayı yıkmaya mı uğraşıyorlar yoksa? Eski kız arkadaşla 6 yıldır inadına inadına daha hala görüşmenin başka bir açıklaması olamaz çünkü. Siz içlerine sinmemişsiniz.
İki kardeşi küstüren sen değilsin görümcenin hataları yüzünden oldu. Seni sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda kendini ezdirip durma o kadar laf ederken ağzın armut mu yiyordu niye cevabını vermiyorsun herkes haddini sınırını bilecek bilmeyene bildireceksin. Kız aileden değil ne işi var heryere geliyor. Bunlar seni istemiyor bu kızı yamamaya çalışıyor abisine kız dünden razı zaten reziller... Ağırlığını koy zırlayıp durma. Evlenince daha çok zorlanırsın şimdiden hallet...
Canım suçlu hissetme kendini. Sanırım suç sende kalacak diye korkuyorsun.Ama sen haklısında nedir bu kızı her gördüğünde nişanlına ağlamak anlamadım. Nişanlını zor duruma sokmuşsun boşuna germişsin..
Görümcen sana bağırmakla haddini aşmış. Kesinlikle onun seviyesine düşmeden cevap vermen gerekiyordu.
Ama bu kız görümcenin eskiden beri arkadaşı ise senin için arkadaşlığını kesmez böyle bir şey bekleme.
Bırak her gittiğin yerde o kız olsun boşver .. Düğününde artık nişanlından umudunu kesmiş olacak.. Bu konuyu kesinlikle nişanlına dile bile getirme. Zaten adam o kızı isteseydi onunla nişanlı olurdu şimdi seninle değil.. Belliki kız etrafınızdan biri yani her daim bir yerlerde karşılaşacaksın.Sen de o kızın yanında nişanlınla daha samimi ve mutlu görün takmadığını anladıklarında bak gör etrafınızda dolanmayı bırakacaktır. Hatta başka bir sevgili bile olacaktır kızın ömrü billah nişanlından ümit bekleyecek değil ya.. Boşuna üzüyorsun kendini ve bu şekilde ezik gibi görünürsün başkalarına karşı.
sanırım o kız sadece görümcenin arkadaşı değil uzaktan akraba gibi bir şey... üstelik de nişanlınla hiçbir şey yaşamamışlar, eskiden nişanlıma aşıktı nişanlımdan hoşlanıyordu falan demişsin. durum böyleyse senin o kızı aile ortamlarında istememe lüksün yok. zaten aralarında bir şey geçmemiş ki, nişanlına söyleyeceksin kızın bulunduğu ortama o gitmeyecek. kızı kovmaya hakkı olan bir yerdeler miydi mesela? nişanlının evinde falan? ki öyle olsa bile nişanlın muhatap olmayabilir.
senin nişanlına güvenin yok bir kere önce kendi aranızda halledin meseleyi. sonra da görümceni nereden takip edip fotoğraflarını görüyorsan oradan sil. sanane kiminle arkadaşlık yaptığı kiminle fotoğraf paylaştığı.
görümcenin sana bağırmaya hakkı yok telefonu suratına kapatıp her yerden silip engelleyeceksin. istediği kadar yırtsın kendini.
ama senin bu kızı bulunduğu bir ortamdan kovdurtmaya hakkın var mı, yok. sen gereksiz kıskanç, nişanlın da terbiyesiz geldi bana.
Adam sonunda bikacak o bisiy yapmiyorsa sen neden bu kadar ofkeleniyorsunHaftasonu belli olur da yani siz daha nisanli iken gorumceniz size boyle davransa nasil davranirdiniz ?
Konuşturmuyorsa kapat suratına telefonu ne dinleyeceksin cazgırı suçlunun sesi gür çıkar zaten.Kiz beni konusturmadi bile aradi bağırdığı gibide kapadi haftasonu nişanılimin oraya gidicez elbet görürüm onları bakim busefer susturabilcekmi
Kv ve görümcem eşimin yıllar önceki sevgilisi ile görüşmeye devam ederlerdi beni de sevmeyince daha samimi oldular bana inat hatta düğünümden 1 hafta önce kızı yaşadığı şehirden buraya getirdiler gezdiler eğlendiler huzursuzluk vermek için ben hiç umursamadım bu yüzden eşimle kavga etmedim kıskanmadım dedim ki demekki ben bişeyleri çok güzel yapmışım çok kıskanılmışım arayı bozmak istiyorlar ama fırsat vermiyorum ve öyle davrandım huzurumu bozmadım amaçlarına ulaşamadılar
Düğün Arefesi sana tavsiyem budur görme duyma nişanlınla tartışma onları amacına ulaştırma
Yok cqnmNişanlınla bahsettigin kız arasında akrabalık mı var?
Hani pişmanlık duyuyormuşsun ya acaba iki kardeşin arasını mı açtım falan filan. Duyma,hiç pişmanlık duyma.Yok cqnm
Hayır o açıdan farklı eşim görüşmüyordu zaten farklı şehirdelerdi bir kaç kez eşime mesaj attı biz o zaman henüz sevgiliydik eşim ağzının payını verdi ama annesi ve kardeşi sürekli o kız hakkında konuşuyorlardı eşime etkilemek için hatta bi ara abartıp bana o kızın adıyla seslendiler ayyy ağız alışkanlığı diyeKeşke en basında seninki gibi davranabilseydim kıskanmak yerine peki eşinin olduğu ortamada getiriyorlarmiydi o kIzı yani eşinin o kizla muhabbeti falan olmuyormuydu nasil kıskanmadan duruyordun![]()
Hani pişmanlık duyuyormuşsun ya acaba iki kardeşin arasını mı açtım falan filan. Duyma,hiç pişmanlık duyma.
Sen öyle bir anlattın ki kesin akrabadır bunlar dedim.
Nişanlının ablasının da bahsettigin kızın da hiçbir şekilde tölere edilir yanı yok. Yangına körükle gitmiyorum ama.
Yanlış olan şeylerin aaa ne var canım bunda diye normalleştirilmesine ve insanın kendinden şüphe ettirilmesine kesinlikle karşıyım.
Hayır o açıdan farklı eşim görüşmüyordu zaten farklı şehirdelerdi bir kaç kez eşime mesaj attı biz o zaman henüz sevgiliydik eşim ağzının payını verdi ama annesi ve kardeşi sürekli o kız hakkında konuşuyorlardı eşime etkilemek için hatta bi ara abartıp bana o kızın adıyla seslendiler ayyy ağız alışkanlığı diye
Geç kalmış sayılmazsın nişanlına de ki seni seviyorum ve güveniyorum ve öyle davran zorla seninle nikah masası oturmuyor ki seni değil onu tercih ederdi istese