Belalı Komşu

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
Merhaba sevgili hanımlar,
Apartmanımızda bi aile var.Kendileri kurt melezi vb. tarzda köpekler üretiyorlar evde.İşin kötü yanı bu hayvancıkları banyolarını koyuyorlar.Bir başka komşumuzun söylediğine göre köpeğin ağzını bağlıyorlarmış havlamasın diye ama köpek uluyor.O kadar üzülüyorum ki.Kendileri kafeste hint bülbülü yetiştirip dövüştürüyorlarmış.Birçok kez ihbar etmeyi düşündüm hayvanlara hiç dayanamam daha dün eve gelirken uçamayan güvercin buldum yağmurun altında öyle yatmıştı dayanamayıp veterinere götürdüm ordan da eve getirdim.İhbar edemiyoruz çünkü kendileri belalı tipler.En ufak birşeyde bütün tanıdıklarını toplayıp gözdağı veriyorlar.Polisi arasak gelseler evde köpek yok deseler polisin eve girip banyoya bakma hakkı yok diyor bir komşumuz.Başınıza bela almayın diyorlar.O köpeğin içler acısı ulumaları yüzünden uyuyamıyorumda kapısına dayanmamak için çok zor tutuyorum kendimi.Sizce ne yapmalıyım?

Hicbir halt yiyemezler siz şikayetinizi yapın polis kimin şikayet ettiğini söylemez merak etmeyin.
Bir canlı söz konusu ne demek hayvanın ağzını bağlamak ya deli oldum burda!
Yerinizde olsam basina filanda haber eder rezil ederdim onları istedikleri kadar belalı olsunlar viz gelir bana.

Bunlar insan olamazlar.Orda burda insanları nasıl korkutup dövdükleriyle övünüyorlar.Suçsuz insanları sıkıştırdıklarına birçok kez şahit oldum.benim korkum apartmanımız küçük.genelde öğrenciler var ve ben gidip masum insanlara bulaşmalarından korkuyorum.

Ya bunlar nasıl bir ailede büyüyorlar? Nasıl pis bir çocukluk geçiriyorlar da böyle vahşi oluyorlar. Böylelerini direk içeri tıkmak lazım ömür boyu. Hayvana böyle eziyet eden insana da eder. Herkese de eder!
Şikayet edin nerden bilecekler sizin olduğunuzu?

Doğru düzgün işleri yok ki.tek kazanç kapıları bu zavallı hayvanlar.onları dövüştürüyorlar.o para nasıl içlerine siniyor bilmiyorum.diğer komşularla konuştuk bu konuyu başımıza düşman bağlamayalım dediler.ama bu hayvan öyle ulurken benim içim acıyor polisleri alıp kapısına dayanasım geliyor.kadın özünde çok iyi bi insan aslında çokta güzel ve yaşlarımız yakın gibi.ama eşi sorunlu.

Bir arkadaş vasıtası ile ilerleyin.
En doğrusu bu.
Başınızın ağrımasını istemiyorsanız, X birinden ihbar yapmasını isteyin.
Bu eşinizin çalıştığı yerden biri olabilir veya sizin çalışma hayatınız varsa çalıştığınız yerden olabilir.
Yeterki birileri ihbar etsin.

Hatta çoklu ihbar oluşturun.
Ben olsam öyle yapardım.
Tanıdığım herkesten ihbar kaydı açmalarını rica ederdim.

Buradan bile bunu gönüllü yapacak insanlar olur merak etmeyin.

Yazık günah ya.
Kiracılarsa ev sahibine de şikayet edebilirsiniz.
Hiç bir gerekçe o dilsiz canların eziyetine müsama göstermeyi gerektirmez.

Merhaba sevgili hanımlar,
Apartmanımızda bi aile var.Kendileri kurt melezi vb. tarzda köpekler üretiyorlar evde.İşin kötü yanı bu hayvancıkları banyolarını koyuyorlar.Bir başka komşumuzun söylediğine göre köpeğin ağzını bağlıyorlarmış havlamasın diye ama köpek uluyor.O kadar üzülüyorum ki.Kendileri kafeste hint bülbülü yetiştirip dövüştürüyorlarmış.Birçok kez ihbar etmeyi düşündüm hayvanlara hiç dayanamam daha dün eve gelirken uçamayan güvercin buldum yağmurun altında öyle yatmıştı dayanamayıp veterinere götürdüm ordan da eve getirdim.İhbar edemiyoruz çünkü kendileri belalı tipler.En ufak birşeyde bütün tanıdıklarını toplayıp gözdağı veriyorlar.Polisi arasak gelseler evde köpek yok deseler polisin eve girip banyoya bakma hakkı yok diyor bir komşumuz.Başınıza bela almayın diyorlar.O köpeğin içler acısı ulumaları yüzünden uyuyamıyorumda kapısına dayanmamak için çok zor tutuyorum kendimi.Sizce ne yapmalıyım?
Şikayet edin

başlı başına suç makinası gibiler.ihbar yapın isminizi vermek zorunda değilsiniz.bir karakola gidin olayı anlatın.izin gerekliyse gerekli izinle gelirler.siz yapabiliyorsanız fiziksel deliller de toplayın ses görüntü gibi.

• Bu sabah hayvanı arabaya atıp götürdüler köpekten çok kurda benziyordu ama emin değilim boz renkli irice birşeydi.İnşallah yenisi gelmez.Ev sahibi çok yaşlı bir amca ve 2 aydır kira vermiyorlarmış ona bile birşey yapamadığını söyledi.Karakola gidip birebir görüşüp anlattım benden öncede şikaye edenler olmuş.Bi daha duyarsam aramamı söylediler.Götürdükleri için birşey yapamazlarmış.

Back
X