Belalı Komşu

Bi kere daha açmıştınız bu konuyu sanırım.
Gizli ihbar olmuyor mu isimsiz.
Yok bu ilk konum da şimdi isimsiz etsem bile bizim karşımızda onların üstüne öğrenciler oturuyor 4 kız.Ben onlar ihbar etti sanıp onlara sarar diye korkuyorum ana baba yok başlarında erkek yok suçsuz yere kızları tartaklarlar filan çok üzülürüm.

Evde olmadıgınız bigün sikayet edin sizden süphelenmesinler
Eger simdi önlerine gecemezseniz o hayvacıkların vebalinden kurtulamazsınız :(
Polis gayet eve girebilir ve iki yıldı sanırım cezası var

hıc bır halt yıyemezler sız oldugunuzu nerden bılecekler banyoya da bakarlar

ıhbar edın ben olsam bır dk duramam
ozelden adresı yazın arayıp ben ıhbar edeyım

Yok bu ilk konum da şimdi isimsiz etsem bile bizim karşımızda onların üstüne öğrenciler oturuyor 4 kız.Ben onlar ihbar etti sanıp onlara sarar diye korkuyorum ana baba yok başlarında erkek yok suçsuz yere kızları tartaklarlar filan çok üzülürüm.
Aynı konu açılmıştı belki de o öğrenci kızlar açtı. Gerçi orda pitbull yazmışlardı.

Aynı konu açılmıştı belki de o öğrenci kızlar açtı. Gerçi orda pitbull yazmışlardı.
Her cinsten köpek var yazında balkona koydular erkek öğrenciler vardı o zaman birlikte şikayet ettik polis geldi.karşı mahalleden akrabalarından biri geldi köpeği aldı sürükleyerek götürdü o hayvancığı.

Hayvan derneklerine ulaşır mısınız bunu öylece bırakmayın. Onların avukatları var zaten bir yayılırsa haberleri öyle güç gösteremeyeceklerdir. Orman Meleği var facede, sohayko filan var. Lütfen ulaşın yardımcı olurlar. Yazıktır günahtır siz sadece ulumasını duyuyorsunuz Allah bilir nasıl bakıyorlardır :(

Ayrıca ekşi sözlükte yazar olan arkadaşlar var mı ya da ulaşabilecek birileri onlar gündeme getirebilirler.

Akşam marketten gelirken karşılaştım selam verdi hızlı hızlı çıktı merdivenleri bende peşinden çıktım hemen belki köpeğin sesini duyarım diye ama hemen kapıyı kapattı girip.yani ayıp biliyorum ama dinledim kapısını köpek sesi falan gelmedi.duyduğum anda ihbar edicem hemen

Akşam marketten gelirken karşılaştım selam verdi hızlı hızlı çıktı merdivenleri bende peşinden çıktım hemen belki köpeğin sesini duyarım diye ama hemen kapıyı kapattı girip.yani ayıp biliyorum ama dinledim kapısını köpek sesi falan gelmedi.duyduğum anda ihbar edicem hemen

İnşallah yapmıyorlardır öyle bir şey. Ne kötülüklerle karşılaşıyor bu sessiz yavrucaklar :(

Back
X