Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tervurene gidicez. Soruyorum ama burda herşey var diyolar. Türk marketleri var biliyorum ama elim boşta gitmek istemiyorum. Mutlaka vardır özledikleri ama mütevazilik yapıyorlar diye düşğnğyorum.Aynen kahveye katiliyorum turk kahvesi biz hep hacibabanin aliyoruz super kahve.
Taze kuruyemis olabilir. Guzel fikir.
Taze kuru pasta degisik kurabiyeler oluyorya beni her zaman mutlu eder. Nereye geliyosun belcikaya
Torkunun cikolata kapli pismaniyesi klas bi hediye olur
Tervurene gidicez. Soruyorum ama burda herşey var diyolar. Türk marketleri var biliyorum ama elim boşta gitmek istemiyorum. Mutlaka vardır özledikleri ama mütevazilik yapıyorlar diye düşğnğyorum.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hepsinden biraz biraz getireyim en iyisi.Evet dogru hersey var. Ginede dusunceniz cok guzel, bize pek birsey gelmez turkiyeden misafirler gelince.
Turk kahvesi olabilir ve taze kuru yemis. Hem mahcupta olmazlar cunku getirdiginiz seyi ortaya ikram ederler hem siz yersiniz hem onlar
Sıvılar havaalanında sıkıntı yaratmıyor mu? Salça kuru değil sorun olmaz mı acaba?Salça, erişte, Türk hahvesi, mantı bunlar orada da var Türk bakkallarında ama çok pahalı olduğu için pek Türkler alışveriş yapamıyor oralardan
Sıvılar havaalanında sıkıntı yaratmıyor mu? Salça kuru değil sorun olmaz mı acaba?
Tamam o zaman. Teşekkür ederim.Kabine almadığınız sürece sıkıntı yok sonuçta insanlar içki getirip götürüyor