• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belçikada yaşayan biri ne özler?

Sebogelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
2.464
3.769
133
Belçikaya ziyarete gideceğiz. Orada yaşayanlar ne özlerler acaba? Ne götürsem makbul olur? Yiyecek olarak soruyorum?

Aynen kahveye katiliyorum turk kahvesi biz hep hacibabanin aliyoruz super kahve.

Taze kuruyemis olabilir. Guzel fikir.

Taze kuru pasta degisik kurabiyeler oluyorya beni her zaman mutlu eder. Nereye geliyosun belcikaya

Torkunun cikolata kapli pismaniyesi klas bi hediye olur

Aynen kahveye katiliyorum turk kahvesi biz hep hacibabanin aliyoruz super kahve.

Taze kuruyemis olabilir. Guzel fikir.

Taze kuru pasta degisik kurabiyeler oluyorya beni her zaman mutlu eder. Nereye geliyosun belcikaya

Torkunun cikolata kapli pismaniyesi klas bi hediye olur
Tervurene gidicez. Soruyorum ama burda herşey var diyolar. Türk marketleri var biliyorum ama elim boşta gitmek istemiyorum. Mutlaka vardır özledikleri ama mütevazilik yapıyorlar diye düşğnğyorum.

Tervurene gidicez. Soruyorum ama burda herşey var diyolar. Türk marketleri var biliyorum ama elim boşta gitmek istemiyorum. Mutlaka vardır özledikleri ama mütevazilik yapıyorlar diye düşğnğyorum.

Evet dogru hersey var. Ginede dusunceniz cok guzel, bize pek birsey gelmez turkiyeden misafirler gelince.

Turk kahvesi olabilir ve taze kuru yemis. Hem mahcupta olmazlar cunku getirdiginiz seyi ortaya ikram ederler hem siz yersiniz hem onlar

Evet dogru hersey var. Ginede dusunceniz cok guzel, bize pek birsey gelmez turkiyeden misafirler gelince.

Turk kahvesi olabilir ve taze kuru yemis. Hem mahcupta olmazlar cunku getirdiginiz seyi ortaya ikram ederler hem siz yersiniz hem onlar
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hepsinden biraz biraz getireyim en iyisi.

Salça, erişte, Türk hahvesi, mantı bunlar orada da var Türk bakkallarında ama çok pahalı olduğu için pek Türkler alışveriş yapamıyor oralardan

Her seyin daha iyisi var burada. Baklava , kadayif dahil. Salcayla isim olmadigi icin ben genelde Turk kahvesi ve antep fistigi isterim.

Ben anneme geldim... Koyden sagolsun kardesleri yani teyzelerim ve dayilarim birer kuru bakliyatlardan verdiler.. 60 kiloluk yuk hakim vardi. Bende salca,lokum iki yigenlerime giyim, gunluk takilan tülbent ve kiraz almistim.. Kucuk cocuk varsa , onlari sevindirmek daha guzel oluyor.. Cocuk sevinince anne babada seviniyor..

Kız ne özler bence;
1. Bekleyen sayısı 322 yazan bir ptt fişi
2. Kdv'nin ÖTV'si dökümü (sıfır araç alan bir yakından temin edilebilir)
3. Bugün itibariyle alınmış fakat 8 ay sonrasına gün verilmiş bir mr randevusu
4. Bir kaç devlet hastanesi, emekli maaş kuyruğu ve vergi dairesi fotosu, benzin fişi
5. Köy tarhanası
Orada bunlar yok ya da nadir bulunuyor. :KK70:
Onların memleket özlemini gidermede etkili olacağını düşünüyorum

Sokak simiti , yufkacidan taze boreklik yufka ,iyi bir pastaneden kuru pasta , tahinli Corek :KK50:

Türk kahvesini istanbuldaysanız eminönünde kuru kahveci mehmet efendi nin yeri var orda taze cekiyorlar :) ambalajli olarakta kahve dünyasi damla sakizli olani guzel bence :)

Back
X